?Въпроси всякакви?

• 5 553 662
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 73 725
  • София
Каква играчка да вземе за момченце на 2 г ? Знам само че не обича лего и конструктори. Имам момиченце на същата възраст, но за момче съм доста затруднена.

Не виждам къде си, но в Джъмбо за без пари има огромни кутии с малки колички - става идеално. На тази възраст вървят добре и големите боклукчийски камиони

В София съм, имам избор от магазини, благодаря за отговора.

# 73 726
Може да се ползва целогодишно картата.

# 73 727
Постоянно ми изключва AD Block за Хром. Някой има ли такъв проблем?

# 73 728
  • София
Здравейте!Днес извадих карта за градски транспорт на дъщеря ми.Жената на гишето ми каза,че може да се ползва и през лятото когато са ваканция.Вярно ли е?Защото когато синът ми ползваше карта преди 2-3 години тя важеше само през учебната година.Става въпрос за София.
Нещо си се объркала. Синът ми има карта за градския транспорт от 6 години и винаги си е важила целогодишно. Само в началото на следващата учебна година трябва еднократно при зареждане да се представи бележник или ученическа лична карта, за да се удостовери, че детето е записано в училище за учебната година.

# 73 729
Постоянно ми изключва AD Block за Хром. Някой има ли такъв проблем?
Махни го и пак го инсталирай.

# 73 730
  • София
Помагайте отново. Simple Smile
Много съм зле с посоките.
Трябва да резервирам стая в хотел в Китен. Искам следобед да не пече слънце в стаята.С какво изложение трябва да бъде? Relaxed

# 73 731
С източно или северно  -за следобед  Simple Smile

# 73 732
С източно - при него пече сутрин. Това значи че ще е с гледка към морето-то е на изток.
При западно изложение пече следобед.

При северно - няма пряко напичане.

# 73 733
Помагайте отново. Simple Smile
Много съм зле с посоките.
Трябва да резервирам стая в хотел в Китен. Искам следобед да не пече слънце в стаята.С какво изложение трябва да бъде? Relaxed
С източно. Ще пече сутрин до към 11. Или северно, ако има, няма да пече изобщо. Южно и западно - не. С южно пече от 11 до залез, със западно от 13 до залез.

# 73 734
  • addicted
Проблема е, че ми трябва парко място от 16 часа до 20 часа. Затова търся паркинг, зоната не ми върши работа.

Има платен паркинг зад офиса на ПИБ, точно пред Добро, както каза Onna-bugeisha.  Има и един по-невзрачен на ул. Чамкория, на гърба на Сфумато един вид - като ориентир.

# 73 735
  • София
Проблема е, че ми трябва парко място от 16 часа до 20 часа. Затова търся паркинг, зоната не ми върши работа.

Има платен паркинг зад офиса на ПИБ, точно пред Добро, както каза Onna-bugeisha.  Има и един по-невзрачен на ул. Чамкория, на гърба на Сфумато един вид - като ориентир.

Благодаря, момичета!

# 73 736
  • София
Извинявам се за тъпия въпрос, но когато човек е с гипс и го сърби с какво може да се почеше, или има ли някакви начини да се облекчи сърбежа?

# 73 737
Извинявам се за тъпия въпрос, но когато човек е с гипс и го сърби с какво може да се почеше, или има ли някакви начини да се облекчи сърбежа?
Представям си шиш за плетене. Никога не ми се е налагало.

# 73 738
  • Варна
С каквото може да пъхне под гипса 😁. Молив, химикал, кука...

# 73 739
  • София
Здравейте!Днес извадих карта за градски транспорт на дъщеря ми.Жената на гишето ми каза,че може да се ползва и през лятото когато са ваканция.Вярно ли е?Защото когато синът ми ползваше карта преди 2-3 години тя важеше само през учебната година.Става въпрос за София.
Нещо си се объркала. Синът ми има карта за градския транспорт от 6 години и винаги си е важила целогодишно. Само в началото на следващата учебна година трябва еднократно при зареждане да се представи бележник или ученическа лична карта, за да се удостовери, че детето е записано в училище за учебната година.
А колко е годишната карта?

Общи условия

Активация на акаунт