?Въпроси всякакви?

• 5 552 804
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 73 815
  • Сф
Гладих рокля и много се наелектризира. Облякох я, залепна за мен. Как да махна статичното електричество без да я пера?

# 73 816
  • София-Младост
Остави я малко без да я обличаш. После може да намажеш с крем краката или чорапогащника, за да не ти лепи.

# 73 817
Има ли начин да мютна звука на известията във вайбър?
В настройките на Вайбър- Известия- Звук на известяване.
Не става, пиука си.

# 73 818
С какъв телефон си?Влез в настройките на известията и оттам в известията за всяко едно приложение.

# 73 819
Асус.
Мога да мютна наведнъж всички приложения за чат, но едното ми е служебно и трябва да го чувам.
Месинджър и скайп ги заглуших, само вайбър не мога.

# 73 820
Гладих рокля и много се наелектризира. Облякох я, залепна за мен. Как да махна статичното електричество без да я пера?
Намажи чорапогащника със сух сапун.

# 73 821
Асус.
Мога да мютна наведнъж всички приложения за чат, но едното ми е служебно и трябва да го чувам.
Месинджър и скайп ги заглуших, само вайбър не мога.
Настройки - Известия - Звук на известяване - Тих режим
Мен ме побъркваше звука, особено някой "услужлив" като ми пишеше всяка дума на нов ред. След по - горните стъпки се родих.

# 73 822
На касите в метрото продават ли карти за един ден?

# 73 823
  • София
На касите в метрото продават ли карти за един ден?
Да.

# 73 824
Какво представляват тези карти? На каква цена са?

Купих на дъщерята черни дънки с дупки на колената и големи метални елементи, които са само залепени(така си мисля аз) за плата. След второто обличане някои от тях са готови да паднат. Как да ги спася? Лепило ли да ползвам? И какво?

# 73 825
  • София

Карта за цялата градска мрежа в София за един ден струва 4 лв. Няма ограничения за броя пътувания и вида да транспорта.

# 73 826
  • София
4.50 лв струват. Представлява билетче (като тези за метрото, но може би от малко-твърда хартия). Могат да се използват за цялата градска мрежа и метрото.
Миналият месец за първи път купих от метрото и попитах касиера как се борави с тях Simple Smile В градският транспорт само се показват на кондуктор, а при влизане в метрото се дават на касата за заверка.

# 73 827
Защо Израел участва в Евровизия?!

# 73 828
Много съм смотана, извинете ме! Прочела съм карти за (магазин) Метро...

# 73 829
Много съм смотана, извинете ме! Прочела съм карти за (магазин) Метро...

Ааа, mariat, не си само ти....не стига, че за магазина разбрах, ами си викам абе, жената пита за карта за Метро, те и обясняват за карти за градския транспорт Embarassed...............Пълно куку......  Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт