?Въпроси всякакви?

• 5 551 903
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 73 890
  • София
Какво ще препоръчате за слънцезащита за татус ?

Направих си татус декември и татуиста ми каза, че лятото мога да се пека, но нея да я мажа с по висок фактор и няма да е проблем. На мен ми е отпред под рамото.

# 73 891
В сайт за онлайн пазаруване се рекламира безплатна доставка, а при поръчка чак става ясно, че безплатно е единствено, ако платиш с карта. Това може да се разглежда като заблуждаваща реклама, нали?

# 73 892
Моята е на ребрата и се чудя дали нещо слънцезащитно,конкретно за татус или  стандратно с висок фактор , което може би ще върши същата работа.

# 73 893
  • София
Един бърз въпрос, просто да си сверя часовника: колата се оказа с проблем, а именно отишла гарнитурата на главата. Съответно ще се налага да се шлайфа главата, биели и разни други такива. Грубо колко струва такъв ремонт?

# 73 894
  • София
Моята е на ребрата и се чудя дали нещо слънцезащитно,конкретно за татус или  стандратно с висок фактор , което може би ще върши същата работа.

Според мен по голям фактор - 50 - 50+ ще ти свърши работа. Аз с такъв мисля да си я мацам лятото на морето.

# 73 895
Има ли тема във форума за изискването на ЕС международните тираджии да са 3 седмици навън и една в Бг?

# 73 896
Един бърз въпрос, просто да си сверя часовника: колата се оказа с проблем, а именно отишла гарнитурата на главата. Съответно ще се налага да се шлайфа главата, биели и разни други такива. Грубо колко струва такъв ремонт?
Нали знаеш, че много относително. Питай си в сервиз. Едно е ако е Мерцедес, друго Опел Корса.

# 73 897
  • София
то това ясно, Рено Меган е, от 2000 година. Проблемът е, че бяха назовани доста интересни цифри, с голям диапазон. Затова питам.

# 73 898
  • София
Това е много голям ремонт, ако можеш да я разкараш бързо, цена - може и повече от 1000 лв.

# 73 899
Присъединявам се към написаната от marchеva14.
Минахме през това, не си заслужава да си го причиняваш финансово - обяви я за продаване в това й състояние.

# 73 900
  • София
Слава богу, по-ниска цена ми назоваха. Инвестирала съм твърде много вече в нея, не ми се рискува да купя нещо и да се окаже в още по-лошо състояние.  Благодаря за отговорите, просто ми трябваше да знам като потвърждение на цената на майстора, който ще я прави.

# 73 901
При нас такъв ремонт, заедно със смяна на водната помпа излезе малко под 1000 лв. при Рено Кангу. Както решиш.

# 73 902
Някой гледа ли/спомня ли си Иван Звездев,вече няколко пъти го гледам по Канал 3,този човек тотално НЕ МОЖЕ да готви!!!
И кухнята му обновиха,много е хубава,с уреди SMEG,но готвача в нея ... липсва Grinning

# 73 903
  • София
При нас такъв ремонт, заедно със смяна на водната помпа излезе малко под 1000 лв. при Рено Кангу. Както решиш.

Тъй де, и при мен ремък с ролки и помпа, един шарнир, мека връзка на гърнето и самия двигател, ми озвучиха сума около 850 лв.

# 73 904
  • София
На сина ми от вътрешната страна на едното бедро от известно време и от време на време му изпъква една вена, малко на въженце прилича. Той е доста слаб. Трябва ли да се притеснявам и да го водя на лекар или...

Общи условия

Активация на акаунт