?Въпроси всякакви?

• 5 632 474
  • 96 496
  •   14
Отговори
# 75 660
Смайл, има, но само в УНГ отделенията на болниците. Няма да го намериш в кабинет.

# 75 661
В ИСУЛ чистят уши и с вакуум.

# 75 662
Къде мога да дам за ремонт фотоапарат Сони, който сигурно е на над 10 г.? Обективът не може да се задържи отворен, постоянно се прибира и изкарва.

# 75 663
  • София
tonynette, Алиена, благодаря!

# 75 664
  • ту тук, ту там
Къде мога да дам за ремонт фотоапарат Сони, който сигурно е на над 10 г.? Обективът не може да се задържи отворен, постоянно се прибира и изкарва.
На пазара на Красно село, в блока, където е магазинът за риба, гледа към паркинга. Има голяма табела Сони. Там оправиха моя със същия проблем.

# 75 665
  • София
Значи до септември няма да видят пукнат лев от мен. Не съм плащала откакто изготвиха тъпата сметка за март. Сега при отчитането ни излезе на всички радиатори с поне -100 единици на радиатор спрямо прогнозните, които са включени в сметките. Ще имат да взимат. Да не са спестовна институция.
От мен също няма да видят и стотинка, имам да им давам 200-250 лв, чакам си изравнителната. Лошото е,  че от тяхна страна  започва тормоз по телефона , почти всяка седмица ми се звъни и се задава един и същи въпрос," кога ще платите". Ако така продължават ще ги осъдя за телефонен тормоз, ай ще им се не знае  .. #Cussing out

По телефона пак добре. На мен ми цъфнаха на вратата в 7.30 сутринта, за да ме питат дали ще плащаме. И това при положение, че платихме предишната сметка и ни висеше само последната!

# 75 666
  • софия
Сериозно ли ходят и по домовете? Ние плащаме редовно, но с измислената мартенска много ни ядосаха и решихме, че ще чакаме изравнителната. Други години плащаме последно април-май и после чакаме изравнителна. Не е имало година, в която да не трябва да ни връщат. Писна ми да ги спонсорирам.

# 75 667
  • Буркина Фасо
От мен също няма да видят и стотинка, имам да им давам 200-250 лв, чакам си изравнителната. Лошото е,  че от тяхна страна  започва тормоз по телефона , почти всяка седмица ми се звъни и се задава един и същи въпрос," кога ще платите". Ако така продължават ще ги осъдя за телефонен тормоз, ай ще им се не знае  .. #Cussing out
ако не получите услугата им за 2-3 дни ще ревнете все едно , че нож са ви забили. а ако не си платиш 2-3 месеца и те попитат "кога" ... вече е тормоз.
ако ги съдиш най-вероятно ще трябва да платиш дължимото (може и с лихвите), ако преди това не сте стигнали до някакво споразумение.

пп. мен не ме тормозят  hahaha

# 75 668
  • София
На 6,7 , петък, ще изплащат ли пенсиите?

# 75 669
Как се процедира при изгубена диплома за висше образование?

# 75 670
  • София
Мисля, че от учебното заведение могат да издадат дубликат срещу някаква такса.

# 75 671
  • Буркина Фасо
единствено за смъртен акт (той е документ) не съм чул да се вади дубликат.
за останалите се вади.

# 75 672
  • София
......................

По телефона пак добре. На мен ми цъфнаха на вратата в 7.30 сутринта, за да ме питат дали ще плащаме. И това при положение, че платихме предишната сметка и ни висеше само последната!
Б** ти и номерата им !!!!!!,   #Cussing out опряха до нашите 200 лв , а имат толкова много още взимания да получават, със хиляди и хиляди, ама тях изобщо и не ги търсят, то кой ще им плати.
Ще си чакам изравнителната, и те ще чакат,  когато дойде,  колкото пише толкова ще им дам. Със стотинка повече няма да ги финансирам.

Вади се дубликат от учебното заведение.

# 75 673
  • На брега на реката
Разбира се, че се вади дубликат. Лошото е, че на самата бланка си пише дубликат. Обади се в университета и питай какви документи трябва да подготвиш, подава се заявление и в някакъв срок ти издават дубликат.

# 75 674
  • България <3
Защо просто не го върнеш в магазина?

Защо да го връщам?

Също бих го върнала, проблемът е в тях, а не при мен. Т.е. доколкото разбирам дупчицата е станала, след като са махнали алармата. Не са ми го подарили, а съм си го платила и е редно да получа качествен и здрав продукт, най-малкото, което е биха могли да ти го заменят или да ти възстановят сумата. Колкото до лепенките има ги почти във всяка кинкалерия.

Благодаря за мнението за кинкалерията, ще потърся къде има в София.
Иначе не питах дали да го връщам или не, а как да го поправя.

Общи условия

Активация на акаунт