?Въпроси всякакви?

• 5 637 632
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 77 235
  • София
Как се наричат този вид килими с ефект на износено/избеляло?!?

Скрит текст:

Винтидж.
https://www.google.bg/search?q=%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0 … =1920&bih=974

# 77 236

Скрит текст:

"Стари" (не се сдържах)

Търсете "Винтидж килими".
Simple Smile

# 77 237
Не знам да имат специално название. В момента са много модерни.

# 77 238
  • При елфите ...
Скрит текст:

Винтидж.
https://www.google.bg/search?q=%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0 … =1920&bih=974
Благодаря... сякаш с някакво друго име съм ги срещала, но може и да греша!

# 77 239
Идеи с какво мога да боря рани от херпеси? Завехнаха гафовете, но ми останаха ранички на устните.
Казаха ми да мажа с чаено дърво, че минавало бързо, ама Ц. А в петък съм на банкет и искам да не са толкова очеизвадни Grinning
Паста за зъби?

# 77 240
  • При елфите ...
Не знам да имат специално название. В момента са много модерни.
Благодаря...

# 77 241
Идеи с какво мога да боря рани от херпеси? Завехнаха гафовете, но ми останаха ранички на устните.
Казаха ми да мажа с чаено дърво, че минавало бързо, ама Ц. А в петък съм на банкет и искам да не са толкова очеизвадни Grinning
Паста за зъби?
Пастата за зъби може и да бори херпесите, но и причинява ранички по устните. Като дете са ми мазали херпесите с паста за зъби - те за 2 дни погиват, а аз ходя с рани още поне две седмици.

# 77 242
  • Перник
витамерфен

# 77 243
  • София
Нормално ли е да излизат рентгенови снимки на бели дробове три дни след като са направени ?
Би трябвало веднага да излизат.

# 77 244
  • Вече в моята си приказка...
Да сте виждали някъде да се продава подобен шкаф, етажерка или как там може да се казва? Интересува ме и цената!
Скрит текст:

# 77 245
Нормално ли е да излизат рентгенови снимки на бели дробове три дни след като са направени ?
Излизат след около 45мин.,не знам защо са те бавили толкова.

# 77 246
# 77 247
Повече от три години не се продава в аптеките. Новартис не му подновиха лиценза за България.

А иначе, в Пловдив се таксуват и бебета на два месеца в градския транспорт. Извинението е застраховката. Пък и тук с кондукторите са свели до минимум гратисчиите.

# 77 248
Имам въпрос към софийските родители - има ли детски център около Александровската болница, където да оставя едното дете за два часа на 20.08, докато с другото сме на преглед?

# 77 249
  • Варна
Излизат след около 45мин.,не знам защо са те бавили толкова.

Това ако са на плака. Записани на диск са готови на момента. По друг начин стои обаче разчитането от специалист- рентгенолог. То може да отнеме и повече време. Ако специалистът идва веднъж на седмица 😉

Общи условия

Активация на акаунт