?Въпроси всякакви?

• 5 616 732
  • 96 496
  •   8
Отговори
# 77 415
Хвърлям с кеф аз. Сутринта изхвърлих и от камерата едно тесто от великден и някаква  забравена кайма от началото на юни...

# 77 416
нищо му няма на боба, само няма да успееш да го свариш - и след 3 часа, ще продължи да дрънчи в тенджерата
хвърли го по-добре - на цената на тока, нервите и невкусната манджа купи един пакет пресен боб и с кеф хапнете хубавия обяд/вечеря Simple Smile

# 77 417
  • В сърцето на любимия човек
Мерси Simple Smile

# 77 418
  • София
Хвърлям с кеф аз.
Скрит текст:
Сутринта изхвърлих и от камерата едно тесто от великден и някаква  забравена кайма от началото на юни...
Аз съм същата, което не е много похвално. Има домове, в които храна почти не се изхвърля. Аз явно не мога да преценя добре количеството или готвя много неща, знам ли?! Rolling Eyes

За боба: на мнението на bubanka съм- няма да има сваряване.

# 77 419
  • Буркина Фасо
Открих този забравен неотворен пакет белен боб в дъното на шкафа. Ясно, че е с отдавна изтекъл срок, но видимо нищо му няма. Дали е безопасно да го консумираме или да го хвърля?
Скрит текст:
не ги слушай !!!
едни изхвърлят - друг не. Laughing ако мислите , че пресният боб е пресен само заради щемпела ...лъжете се.  hahaha
сложи го в тенджера да заври. изхвърли водата. после в нова вода го сложи да заври, намали котлона до минимум и "забрави" бобеца. нямам представа за колко време ще е готов , но за 2-3 ч. може и да стане. аз бих го сложил вечерта на бавен огън и сутринта да го довърша със зеленчуците.

# 77 420
И аз имам такъв боб, не съм се сетила да видя докога е. Обикновено го ползвам веднъж в годината - на Бъдни вечер пълня чушки с него, и хич нямам навик да поглеждам срок. Досега май не съм имала проблеми

# 77 421
Този боб е без люспи и се сварява за около 30 мин.. Това в случай, че решиш да не го изхвърляш.

# 77 422
  • Варна
Не мога да се ориентирам, тъй като не ползвам тази линия. Варна-Стара Загора с автобус колко струва билетът?

# 77 423

Около 22 лв.

# 77 424
Мамма мия 2 Отново заедно (2018)-от къде мога да си го сваля с бг суб или онлайн?Няма го в замундата..

# 77 425
  • софия
пробвай арена

# 77 426

и там го няма:disappointed_relieved:

# 77 427
Пак да попитам софиянки. Утре в 9ч пристигаме на ЦГ, а в 11,30 имам час за дете в Александровска болница. Къде мога да оставя другото дете (на 4г) за около два часа? Елмо отваря в 14ч. Някакъв друг детски център да ми предложите.

# 77 428
Опитай да оставиш детето в Капела плей в Мол Сити Парк. За друг клуб не се сещам (моето дете вече е голямо).

# 77 429
  • Г. О.
Здравейте. В Бургас около Морската градина къде може да се паркира? Искаме да посетим Пясъчните фигури.

Общи условия

Активация на акаунт