?Въпроси всякакви?

• 5 555 720
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 82 110
  • София
Моля за помощ .
От кой класик беше тази невероятна мелодия ?
https://youtu.be/_UWKZeLQY40

# 82 111
  • Пловдив
Благодаря за схемите! Моя мъж се смее, ама знам си аз къде да питам. Моята не е капсулована. Вътре има един грец, какво управляват с него като има само включено/изключено.

# 82 112
  • София
Момичета, последно новозакупените коли декларират ли се в Местни данъци и такси. Лизингодателят ми прехвърли колата и се чудя....

# 82 113
МОЛ задължителен реквизит ли е в една фактура, когато присъстват името на фирмата, булстат, адрес, както и  подпис, печат, име на фирмата, адрес, МОЛ, булстат на  фирмата, издаваща фактурата?

# 82 114
МОЛ задължителен реквизит ли е в една фактура, когато присъстват името на фирмата, булстат, адрес, както и  подпис, печат, име на фирмата, адрес, МОЛ, булстат на  фирмата, издаваща фактурата?

Не

# 82 115
ЦКБ днес дали работи?

# 82 116
  • София

Днес е нормален работен ден. Всичко работи.

# 82 117
Благодаря!

# 82 118
  • София
Честита Коледа!.
С какво се чисти уплътнение на пералня?
Пробвах с разни препарати, с циф търках, ма нещо все си остава по малко чернилка.

# 82 119
С препарат за почистване на перални - на хайтман има, в Лидл са пускали, но не е постоянен асортимент, в ДМ вероятно също има...малка част отсипваш и намокряш едно парцалче и минаваш гумата - светва, гаранция.
ПС...с лидълски съм чистила аз.

# 82 120
Честита Коледа!.
С какво се чисти уплътнение на пералня?
Пробвах с разни препарати, с циф търках, ма нещо все си остава по малко чернилка.
Трудно ще го изчистиш така, че да не останат никакви следи. Аз ползвам препарат на Хейтман за почистване на перални. Първо с малко от препарата чистя уплътненията, чекмеджето и с останалото или на програма за почистване или на високи градуси, без пране, дълга програма.
Скрит текст:
С новата пералня го играя това упражнение всеки три-четири месеца и нищичко не остава, но на старата ѝ бях изпуснала края.

# 82 121
  • София
Благодаря!
Имам под ръка и ДМ и в Лидъл ще питам.
Знам, че има, ма не знаех какво е, а предположих, че няма начин тук да не знаете. Simple Smile
Явно сме изпуснали края и сега е позахабено.

# 82 122

Този е в ДМ - тяхна марка Денкмит. В Лидл не се разкарвай-в акция Блясък го пускат обикновено, тоест около Великден ще да е вероятно чак...

# 82 123
  • София
Здравейте..а някой знае ли с какъв препарат се почиства хладилник.От скоро сме в нова квартира и под уплътненията има мухъл.Три пъти го чистих с оцет и вода и само с оцет,но след това пак има мирис..храната също поема от ”приятния аромат” на мухъл  Neutral Face

# 82 124
Да ги смените ли...уплътненията?

Общи условия

Активация на акаунт