?Въпроси всякакви?

• 5 555 579
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 82 155
  • София
Благодаря ви, дами, за идеите.  А в Бижу Бригите не са ли дрънкулки? Не знаех, че има сребро.
А за размерите- то хубаво има, само че аз нямам идея колко е пръстът на 10-11 годишно момиче Laughing
Слабичко е, височко за възрастта си.

Има сребро!

# 82 156
# 82 157
Към Цвети 13
Когато почистваш мухъл с оцет, само влошаваш нещата. Плесените предпочитат кисела среда. За това са ти казали с белина. Но тъй като много мирише, моят съвет е да направиш кашичка от сода за хляб и вода, да намажеш хубаво уплътненията. Да изтъркаш след това с твърда четка, влакната ѝ ще почистят добре гумата в гънките.
Тъй като ще се рони, се приготви да чистиш около хладилника след това. Изплакваш накрая само с вода.

# 82 158
Трябват ми някакви бюджетни картини, гледах в Айко, но нещо не ми попаднаха. Къде на друго място да проверя?

# 82 159
В Кауфланд има на промоция 4 лв ананас. Това как се бели и яде?

# 82 160

Как 4 лв на промоция?  #Crazy Тук повече от 99 цента за ананас не съм давала. Като е на промоция е по 49 цента или 3 за 2 евро.
Ето как се бели.

Скрит текст:

# 82 161
Аз обичам много ананас, но се оказа, че най-безопасно за мен е да го ям на компот. Не знам с какво го бяха третирали, но след упражнението по белене и рязане, няколко хапки ме пратиха в спешното. Такава остра алергична реакция направих, че не искам да си спомням. Затова, ако не е лесна за отваряне консерва, една отварачка и готово.

# 82 162
  • Буркина Фасо

да не би да е обелен?
видях ги такива.

# 82 163
Аз имам такава джиджавка. От лидл..

# 82 164
  • Варна
Какво означава този резултат от изследването: "Не се изолират ентеропатогенни Escherichia coli от групи I, II, III"?

# 82 165
Ок е изследването щом няма Ешерихия коли  Peace

# 82 166
  • Пловдив
Какви трябва да са четките за зъби,за да се предпази натрупване на зъбен камък  Thinking За тийн имам грижата да търся.

# 82 167
  • София
За четките за зъби не знам, но устните иригатори (зъбни душове) са добър вариант за премахване на плаката и съответно предотвратяване на натрупването на зъбен камък.

# 82 168
  • София
Към Цвети 13
Когато почистваш мухъл с оцет, само влошаваш нещата. Плесените предпочитат кисела среда. За това са ти казали с белина. Но тъй като много мирише, моят съвет е да направиш кашичка от сода за хляб и вода, да намажеш хубаво уплътненията. Да изтъркаш след това с твърда четка, влакната ѝ ще почистят добре гумата в гънките.
Тъй като ще се рони, се приготви да чистиш около хладилника след това. Изплакваш накрая само с вода.
Ще опитам пък дано да има резултат.Благодаря

# 82 169
Случайно някой да знае къде мога да намеря абсолютно всички формули за пресмятане на разходите на фирма ?

Общи условия

Активация на акаунт