?Въпроси всякакви?

• 5 555 671
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 82 140
  • София
Къде мога да намеря информация кой ще пее на площад Батенберг в новогодишната нощ?

# 82 141
При предсрочно изплащане на кредит за стока към TBI има ли някакви облекчения?

# 82 142
  • Бургас
Момичета, последно новозакупените коли декларират ли се в Местни данъци и такси. Лизингодателят ми прехвърли колата и се чудя....
След като колата се прехвърли по талон на Ваше име в КАТ, информацията отива автоматично към Местни данъци и такси. Гарантирано!
Не се разхождайте излишно.  Peace

# 82 143
На kalapod обувките качествени ли са ?
Кецовете да,другите са на късмет.Внимавай с номерацията,може да се наложи да си купиш номер по-големи,но не винаги.Ако можеш пробвай преди да платиш пратката.

# 82 144
Къде мога да намеря информация кой ще пее на площад Батенберг в новогодишната нощ?
https://www.sofia.bg/web/guest/home/-/asset_publisher/2q9xBADkR7 … p_p_col_count%3D1

# 82 145
  • София
https://www.sofia.bg/web/guest/home/-/asset_publisher/2q9xBADkR7 … p_p_col_count%3D1
Благодаря!

# 82 146
Момичета, възможно ли е в данъчното системата да даде погрешна информация? Днес се наканих да си платя данъка за жилището и бях неприятно изненадана от информацията, че дължа данък за две години. Имам ясен спомен, че миналата година плащах данък имоти, но пак не съм напълно сигурна. Местихме се и въобще не мога да си намеря пликчето, в което си събирам бележките. Има ли друг начин да проверя наличието на задължения, освен на гише?

# 82 147
  • София
В сайта на общината на града (За София е Sofia.bg) търсиш местни данъци и такси. Влиза се с ЕГН и ПИК за НАП или някакъв, издаден от общината.

# 82 148
Обаче вероятно ще покаже същото. За да докажеш, че си платила, трябва да носиш платежните.

# 82 149
  • София
Търся по- обикновен сребърен пръстен (без перла и без циркониеви камъчета, че падат и ме дразнят) за 11- годишно момиченце. Някой с препоръки в кой магазин да се отбия (в София). Все попадам на кичозни и тежки работи. А в случая ми трябва нещо по- нежно.
И тези от вас, които имат момиченца в тази възраст, бихте ли ме ориентирали за размерите на пръстените?

# 82 150
Аз бих взела от Пандора или Скарабей.

# 82 151
  • София
На племеничката купих много нежно пръстенче от едно магазинче за сребро на Графа - между Славейков и Гарибалди, отляво.

# 82 152
  • София
Търся по- обикновен сребърен пръстен (без перла и без циркониеви камъчета, че падат и ме дразнят) за 11- годишно момиченце. Някой с препоръки в кой магазин да се отбия (в София). Все попадам на кичозни и тежки работи. А в случая ми трябва нещо по- нежно.
И тези от вас, които имат момиченца в тази възраст, бихте ли ме ориентирали за размерите на пръстените?

Вижте и магазинчетата по Шишман.

Също в Бижу-Бригите, има изчистени неща, има и размери.

# 82 153
  • София
Благодаря ви, дами, за идеите.  А в Бижу Бригите не са ли дрънкулки? Не знаех, че има сребро.
А за размерите- то хубаво има, само че аз нямам идея колко е пръстът на 10-11 годишно момиче Laughing
Слабичко е, височко за възрастта си.

# 82 154
  • Буркина Фасо
ГТП на същата дата като миналата година ли трябва да се прави? Не може ли по - рано?
ГО е със седмица време.
не можеш по-късно от датата по простата причина , че ще си без ГТП.
иначе за по-рано няма ограничения. ако имаш пари всеки ден може да си правиш ГТП.

За хладилник си има ароматизатори. Т.е улавя миризмите в хладилника
http://www.doly.net/images/upload/f11fd471235f3f41d73201b1c3ecc1abda5f6cbf.jpg
А къде се продава този ароматизатор.

в DM видях преди малко. някъде около 3 лв. струваше.

Общи условия

Активация на акаунт