?Въпроси всякакви?

• 5 555 767
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 82 125
  • София
Нямам идея как да ги сменя за това питам има ли начин да се почисти това чудо.

# 82 126
За хладилник си има ароматизатори. Т.е улавя миризмите в хладилника
http://www.doly.net/images/upload/f11fd471235f3f41d73201b1c3ecc1abda5f6cbf.jpg

# 82 127
Здравейте..а някой знае ли с какъв препарат се почиства хладилник.От скоро сме в нова квартира и под уплътненията има мухъл.Три пъти го чистих с оцет и вода и само с оцет,но след това пак има мирис..храната също поема от ”приятния аромат” на мухъл  Neutral Face

Има специален препарат на Сано за хладилници, но не знам дали може мухъл да премахне. Много добре чисти във всеки случай.
За почистване на пералня също ползвам на сано, защото е с естествени съставки, а не химии, дето не знам какво точно разяждат.

# 82 128
  • Пловдив
Мухъл се чисти с белина. Неразредена.

# 82 129
  • София
За хладилник си има ароматизатори. Т.е улавя миризмите в хладилника
http://www.doly.net/images/upload/f11fd471235f3f41d73201b1c3ecc1abda5f6cbf.jpg
А къде се продава този ароматизатор.

# 82 130
Направи си сама ароматизатор- в бурканче/подходящ друг съд слагаш смяно кафе. Без капачка.

# 82 131
  • София
Добре,благодаря. Blush

# 82 132
Мухъл се чисти с белина. Неразредена.

Точно така...и аз така знам.
Докато има мухъл, и сто ароматизатора да сложи, само ще замете проблеме под килима. Няма да го реши.
Бих пробвала с чиста белина първо да отстраня мухъла. Ако не стане- сменям уплътненията. Или хладилника направо.

# 82 133
  • София-Младост
Или сода за хляб, чаша прясно мляко също вършат тази работа.

# 82 134
  • София
Момичета, последно новозакупените коли декларират ли се в Местни данъци и такси. Лизингодателят ми прехвърли колата и се чудя....
Преди седмица ходих в местната община, за да проверя дали всичко е прехвърлено и какво имам да плащам ( купих кола от друг град). Колата беше регистрирана на моето име автоматично, но служителката отговори точно така : “Вие явно сте късметлийка, защото системата я е прехвърлила.” Значи е малко под въпрос, ако Ви е наблизо, по-добре минете, за да не стане проблем после.

# 82 135
  • София
Момичета, последно новозакупените коли декларират ли се в Местни данъци и такси. Лизингодателят ми прехвърли колата и се чудя....
Преди седмица ходих в местната община, за да проверя дали всичко е прехвърлено и какво имам да плащам ( купих кола от друг град). Колата беше регистрирана на моето име автоматично, но служителката отговори точно така : “Вие явно сте късметлийка, защото системата я е прехвърлила.” Значи е малко под въпрос, ако Ви е наблизо, по-добре минете, за да не стане проблем после.

Мда, и аз така мисля да направя!

# 82 136
ГТП на същата дата като миналата година ли трябва да се прави? Не може ли по - рано?
ГО е със седмица време.

# 82 137
  • София-Младост
ГТП на същата дата като миналата година ли трябва да се прави? Не може ли по - рано?
ГО е със седмица време.
Може разбира се.

# 82 138
  • русе
На kalapod обувките качествени ли са ?

# 82 139
  • Mediterraneo
В хладилника винаги държа половин лимон. Обира всякакви миризми и не заема никакво място.

Общи условия

Активация на акаунт