?Въпроси всякакви?

• 5 554 653
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 82 260
А разпечатката няма да коментирам.

А флашка с mp3 запис на разговора 😂

# 82 261
  • Буркина Фасо

А флашка с mp3 запис на разговора 😂
абе и снимка да имаш с момента на даване на парите кво от това ? оная ,доколкото разбирам, не отрича , че не е взимала пари. просто не иска да ги върне.  има ги много такива, включително и от теглещите бързи кредити. имат си хората документ , но нямат върнатите пари. следва съдене ...

# 82 262
  • Сф
Скоро познат беше в подобна ситуация, след няколко месеца празни обещания, беше решил да го раздуха в нета, фб и роднини. Слава Богу онзи върна парите и не се стигна до там

# 82 263
  • София
Благодаря за съветите и инфото!
Скрит текст:
А дали не може да се направи разпечатка на телефонния им разговор от Теленор и на тази база вече да се ходи при адвокат или става вече дълга и широка ?

Пиеш една студена вода и това е или продължавате да търсите жената, която е взела парите.
Като отидеш при адвокат, стартираш от една сума за консултацията и  какво очакваш да се случи, да махне с вълшебна пръчка и парите да се върнат - няма да се случи.
И ние изгърмяхме така - с бивш съученик на майка... имахме и квитанция от банка, но така и не се занимавахме с адвокати...
Това за разпечатката и аз не го разбрах много добре...
Дават се пари на заем само на най-близки приятели. Ако не - има доста фирми за бързи кредити

# 82 264
Моя тиквеник е трябвало вчера да пусне фактура , но не е . Сега само пуфти , че е голям глупак  Stuck Out Tongue Winking Eye
Има ли как да се оправи работата ще ми подскаже ли някой , плиййз

Трябвало е да "издаде" фактура с дата 31/12?

# 82 265
Някои колектори събират подобни заеми срещу доста висок процент от самия заем, ако ви се занимава, е някакъв вариант да си получте поне част от парите.

# 82 266
Кои аптеки работят утре?
Марешки?
Сигурно вече е късно,но...сега видях,че Медеята работи днес от 11 до 20 ч.

# 82 267
  • Burgas, Bulgaria
Моя тиквеник е трябвало вчера да пусне фактура , но не е . Сега само пуфти , че е голям глупак  Stuck Out Tongue Winking Eye
Има ли как да се оправи работата ще ми подскаже ли някой , плиййз

Трябвало е да "издаде" фактура с дата 31/12?

Да, простете грешката.
Не можело по банков път , казах му.
Благодаря ви !

# 82 268
  • here and now
Може да я пусне с отложено плащане. Касовия бон да е от тази година.

# 82 269
  • София-Младост
мадам тикма
Аз пак не разбрах, трябвало е да издаде ф-ра или да плати?
За плащането е късно така или иначе.
За издаването...явно софтуера не го позволява, нещо да се върне дата и т.н. Вариант 1 - Купувате кочан фактури и издавате от него фактура с дата 31,12.
Вариант 2, приходът се признава в 2018,  а фактурата е с дата 01.01.2019

# 82 270
Ринг Мол работи ли днес

# 82 271
  • София-Младост
Ринг Мол работи ли днес
Телефон: 0700 11 190
Във ФБ показва, че работят
https://www.facebook.com/notes/sofia-ring-mall/%D0%BF%D1%80%D0%B … 1936302129820978/

# 82 272
  • Бургас
Въпросът ми е: можете ли да ми препоръчате екскурзовод в Сан Франциско?

# 82 273
Ринг Мол не вдигат. Но работят Simple Smile

# 82 274
  • София
Искам да закупя смартфон на старо, с добра оферта е, но счупен дисплей. Гаранцията, предполагам, не го покрива? И ако занеса да го сменят тя ще падне, нали?

Общи условия

Активация на акаунт