?Въпроси всякакви?

• 335 704
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 15 180
  • София-Младост
Нас с брат ми баба ни ни е кръщавала. Как да го разбирам?
От това, което прочетох кръстници не могат да бъдат родителите на детето, за останали няма пречка, било кръвни или не. Малко дете може да бъде кръстник, стига да се справи с ритуала.
За по-сигурно влиза се в първата църква и се пита Simple Smile

# 15 181
  • София
Втори ден http://www.picvalley.net/ не ми се отваря В мен ли е проблемът и бихте ли ми предложили алтернатива?

И при мен не се отваря.
Алтернативи:

Imageshack

Прикачи

# 15 182
Може ли да ми кажете дали се води така lДанък върху превозните средства .. положението е следното мъжО кара мотор с пълномощно, притежател е лице от друг град, за да не се ходи до този град и да се плаща данъка ще го платя по сметка на общината им (имам данните), въпросът е Какво трябва да се пише на основанието, как се води годишния данък на мотор  newsm78
Годишен данък на МПС (мотор) или по друг начин трябва да се изпише?

# 15 183
може да вмъкнеш ЗМДТ или местен данък, както и да напишеш регистрационния номер и годината за която се плаща

# 15 184
  • Пловдив
Момичета,какво да нося при смяна на ЛЛ Rolling Eyes или нищо...просто отивам при избрания и ни записва?

# 15 185
  • София-Младост
Момичета,какво да нося при смяна на ЛЛ Rolling Eyes или нищо...просто отивам при избрания и ни записва?
Има една синя бланка за избор на ЛЛ, купуваш и попълваш, отиваш със здравната книжка, ако има вече такава издадена и това е.

# 15 186
  • София
Има една синя бланка за избор на ЛЛ, купуваш и попълваш, отиваш със здравната книжка, ако има вече такава издадена и това е.

До колкото имам спомен това трябва да се направи през месеците в които е упоменато, че може да се смени личен лекар иначе няма да можеш.
Това са периодите 1-30.06. и 1-31.12

# 15 187
  • Пловдив

bouquet

Да,сега юни се прави!Това по повод на горното питане...

# 15 188
  • в Низината

Мисля, че няма нужда сама да си купуваш бланката - при личните лекари има такива. Отиваш и попълваш на място.

Аз да помоля, някой може ли да ми даде линк към темата за децата и спортовете /или нещо подобно беше/, защото не мога да я намеря. Благодаря!

# 15 189
  • София-Младост

Мисля, че няма нужда сама да си купуваш бланката - при личните лекари има такива. Отиваш и попълваш на място. - Не всички подържат  такива бланки, затова го написах. Аз когато сменях си купих.

# 15 190
  • Точно където трябва
Заплаща ли се издаване на медицинско свидетелство за шофьорска книжка от осигурени лица.
Днес личната, която ме познава мноооого добре, ми взе 10 лв.  Confused

# 15 191
Да.За медицинско за работа и за шофьорска книжка си взимат пари,като "стой та гледай".....и нашата взима по 10лв.

# 15 192
  • София-Младост
Заплаща ли се издаване на медицинско свидетелство за шофьорска книжка от осигурени лица.
Днес личната, която ме познава мноооого добре, ми взе 10 лв.  Confused
Заплаща се и10лв е идеално...от 15 нагоре искат.

# 15 193
Момичета ще съм много благодарна,ако някоя колежка студентка сподели,дали индивидуалният протокол за изпит има някакъв срок за който трябва да се явя на изпит?Тъй като преди време бях си извадила такъв за един изпит,а не отидох...или ще трябва нов ? newsm78

# 15 194
Момичета ще съм много благодарна,ако някоя колежка студентка сподели,дали индивидуалният протокол за изпит има някакъв срок за който трябва да се явя на изпит?Тъй като преди време бях си извадила такъв за един изпит,а не отидох...или ще трябва нов ? newsm78

Аз си вадя, но в молбата за протокола посочвам датата на изпита.. Следователно за всяка нова дата- нов протокол.

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 16:43 от radi86

Общи условия

Активация на акаунт