?Въпроси всякакви?

• 360 263
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 240
Абе дърпай всичко, ще му хареса.

# 241
  • София
То май така ще се получи, ама все пак с малко помощ от приятел открих, че става дума за последния Стюърт  Grinning

Мерси, минзухарче   bouquet

# 242
# 243
  • София

Сега го дърпам. Дано е това.

# 244
Питах сина, той беше фен.  Но е гледал само два филма, и каза, че никакви дзверове не е имало. Значи наистина за третия става дума.

# 245
  • София
Питах сина, той беше фен.  Но е гледал само два филма, и каза, че никакви дзверове не е имало. Значи наистина за третия става дума.

bouquet Още се сваля.

# 246
Абе, Smartie от къде ги намираш тия живописни картинки, които слагаш на аватара си постоянно?  Simple Smile

# 247
Gia, и аз това се питам от доста време Simple Smile

# 248
  • Перник
Дали някой ще знае... При разглеждане на страници, като се цъкне някъде произволно в сайта се появява курсора, който си мига сякаш ще ти позволи да добавиш текст в сайта.

# 249
Абе, Smartie от къде ги намираш тия живописни картинки, които слагаш на аватара си постоянно?  Simple Smile
За мен pin up момичетата са нейна запазена марка и, колкото и да ми харесват, никога не бих си позволила да използвам такъв аватар.
Тук, например, има доста интересни картинки.  Wink

# 250
За мен pin up момичетата са нейна запазена марка и, колкото и да ми харесват, никога не бих си позволила да използвам такъв аватар.
Тук, например, има доста интересни картинки.  Wink

А, пък моята запазена марка си е Джия и никога не бих я заменила, просто ми стана любопитно  Hug

# 251
как се слага он лайн преводач на сайт? има ли значение на колко езика искам да превежда? има ли добри, по- добри и на-добри преводачи?

# 252
Благодаря на Дидева, че е отговорила вместо мен  bouquet
Този ми е любимият Pin-up автор : http://www.gilelvgren.com/GE/

# 253
Супер Simple Smile Научих нещо ново Simple SmileНе знаех, че се казват  pin up Simple Smile Simple Smile

# 254
Дали някой ще знае... При разглеждане на страници, като се цъкне някъде произволно в сайта се появява курсора, който си мига сякаш ще ти позволи да добавиш текст в сайта.
Ако си с МОЗИЛА отиваш на инструменти>настройки>разширени и махаш най горе отметката на "навигация с курсора"
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт