?Въпроси всякакви?

• 336 864
  • 25 161
  •   2
Отговори
# 30
защо не мога да намеря тема за хамстери,знае ли някой да ли има и ще ме упъти ли на там.благодаря предварително

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 17:14 от sexylove86

# 31
защо не мога да намеря тема за хамстери,знаели някой да ли има и ще ме упъти ли на там.благодаря предварително
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=537431.0
Даже май ти си я пуснала.  Grinning

# 32
да,мерси търсих я но не я намерих Embarassed Embarassed Embarassed

# 33
Tumba_lumba благодаря, но от един такъв ще се отървавам, та ми се искаше да пробам друга марка  Rolling Eyes

Pipi_Dalgoto_Chorapche благодаря, аз темата я намерих още вчера и последният пост е мой, но никой не ми отговори  newsm78 та затова и тук реших да пиша.

# 34
Реа, извини ме, не беше реклама, цялата фамилия сме с такива бойлери и сме доволни, затова препоръчах...нямам забележки....но, ако искаш нещо по добро дано някой помогне с опит и съвет... Peace Hug

# 35
Нашият бойлер е 'Светлъо Шишков' и сме много доволни  Peace

# 36
Здравейте,
Имам един спешен въпрос (спешен е, защото мъжа ми ще ме убие  Mr. Green  ):

Телефон Нокиа 6303 класик какъв формат за видеоклипове поддържа?

Благодаря предварително на спасилите ми живота  Grinning

# 37
Здравейте,

Искам да попитам как най-сигурно и не много скъпо /ако въобще са съвместими двете възможности  Crazy/, да изпратя малък колет до моя приятелка в Англия?
Размерът е колкото кутия от детски обувки.

Благодаря предварително!  Laughing

# 38
Здравейте,
Имам един спешен въпрос (спешен е, защото мъжа ми ще ме убие  Mr. Green  ):

Телефон Нокиа 6303 класик какъв формат за видеоклипове поддържа?

Благодаря предварително на спасилите ми живота  Grinning
http://www.phonearena.bg/phones/Nokia-6303-classic_id3440/fullspecs

# Видео плеър:

Видео плеър - Video support such as MPEG4

* Да
    * Поддържа:
          o MPEG4, H.263, H.264, 3GPP

# 39
Мамма - благодаря   bouquet
Смешното е, че това изобщо не е толкова важно и спешно, но миУото се впрегна за една глупост и аз, за да не съм капо...  Mr. Green

Спасидиди - аз съм изпращала няколко пъти колетчета до Русия, пристигали са навреме и в срок и съм плащала по-малко от 10 лв... не помня сумите. Мисълта ми е, че с обикновена поща до Англия би трябвало да стигне нормално. До края на седмицата пак ще изпращам до Русия малко колетче, може би като твоето... ще ти пиша колко съм платила.

# 40
Здравейте,

Искам да попитам как най-сигурно и не много скъпо /ако въобще са съвместими двете възможности  Crazy/, да изпратя малък колет до моя приятелка в Англия?
Размерът е колкото кутия от детски обувки.

Благодаря предварително!  Laughing
Поне 22 лв си приготви за пакетче с БГ пощи  Confused

В сайта на пощите има и онлайн калкулатор, ако искаш хвърли едно око и там, но днес пусках колет и приятелка пред мен пускаше за Англия....нещо не по-тежко от 2 кг да беше...ми 22-23лв и взеха  Peace

# 41
Филаделфия, anny_ благодаря ви много!!!   bouquet
Утре ще отида подготвена!  Laughing Laughing Laughing

# 42
Има ли вече опция, с която да можеш да се записваш в някоя тема?Четох ,че с новия облик ще има и такова нещо.

# 43
Има ли вече опция, с която да можеш да се записваш в някоя тема?Четох ,че с новия облик ще има и такова нещо.
Като натиснеш бутона извести, темата се включва в Секцията "Известия" към профила. Горе, под бутона "Нови отговори..." има директна връзка към известията. Много е удобно.

# 44
Хърмаяни ,благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт