Ритик Рошан - гръцкият бог на Боливуд

• 148 047
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Това са "откраднати" кадри.
Индийските награди никога не са предавани - директно. (научих го вчера).
Дори не се знаят/не афишират, кои са взели награди.
Разбра се, че Криш-3 е взел две награди (за най-добър екшън и ефекти...  newsm78 newsm78)...
Но това пак е "открадната" информация.  Laughing Но има снимки на които той държи две награди.
Също така е казал, че ще има и Криш-4.

ОООООООООООООО   това за наградите не го знаех.

Добре ,че има "добросъвестни " зрители да качат такива клипчета.
Да видим и ние нещичко.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 571
# 572
 Здравейте, момичета ...........
 Почитателка на Ритик искам да ви кажа, че не сте сами има и други тресящи се от Ритикманията.
 Пит, Кали Благодаря Ви Много newsm51 smile3501
 Толкова много научих от Бас за този прекрасен човек
  Доскоро

# 573
As soon as Hrithik's act got over, the way the audiences reacted it was a high not only for me and my dance company but for Duggu as well. He had given his best and his each move to each beat reflected that. Soon after the act he came and met all my company members and hugged them, thanked them…it was just the way one reacts after they have a bowling match. His finale act totally was
MIND BLOWING.
-Shiamak Davar

nia65  Hug Hug Hug
Добре дошла!

Включвай се!
Да увеличим агитката.  Laughing Laughing Laughing

# 574
В очакване на... Ритик.

# 575

'We’d like to talk about the Greek God of B-town, Hrithik Roshan. The Krrish 3 actor looked dapper all suited and booted. Hrithik was sporting a blue blazer and he finished the look with a bowtie. Hrithik is blessed with good looks and can look good even in rags!'
- Bollywood Life

# 576
"Бихме искали да поговорим за Гръцкия бог на Боливуд, Ритик Рошан. Актьорът от Криш 3 изглежда елегантен в костюма и ботушите си. Ритик изглеждаше във форма в синия си блейзър и външния му вид се завършваше с папионка. Ритик е благословен с добър външен вид и може да изглежда добре дори и в дрипи!"  Mr. Green

# 577
Телевизията, която притежава правата за IIFA
ще излъчи цялата церемония през месец юни.

Пит, благодаря за превода.  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 21:05 от kali_georgieva

# 578
Bang Bang features Bollywood superstars Hrithik Roshan and Katrina Kaif, as well as a talented production team including Director Siddharth Anand and Action Director Andy Armstrong, who worked on Spiderman, Thor, and The Green Hornet. The movie is scheduled for release in October 2, 2014 at over 4,500 screens for an approximately audience of 50 million. Bang Bang is one of the most anticipated films of 2014.

# 579
Пит и аз благодаря  за превода. От доста дълго време / 3 месеца може би.../ следя всичко, което побликувате и превеждате. Хиляди благодарности  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
За Ритик или Дугу нямам думи........  Изгледах всичко  което можах да намеря, даже и на хинди / или каквото е там...../ ВЕЛИК НЕВЕРОЯТЕН   ТОВА е МОЯТ  ЧОВЕК newsm10 newsm10

# 580
Пит и аз благодаря  за превода. От доста дълго време / 3 месеца може би.../ следя всичко, което побликувате и превеждате. Хиляди благодарности  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
За Ритик или Дугу нямам думи........  Изгледах всичко  което можах да намеря, даже и на хинди / или каквото е там...../ ВЕЛИК НЕВЕРОЯТЕН   ТОВА е МОЯТ  ЧОВЕК newsm10 newsm10
Повече от момичетата май се "запознахме" с Ритик, след като по БТВ излъчиха "Императорът и розата".
И след това и ние като теб стигнахме до този извод.
Няма начин човек, ако прочете всичко написано за него и изказано от него - да не стигне до това заключение.
Един не само добре, (абе направо страхотно изглеждащ мъж), не само добър актьор, но и много стойностен като човек.

Фенове на Iifa 2014

# 581
# 582
Привет Кали, Аз като цяло не си падам много по този жанар, в Императора и розата ми направи впечетление, но филма като цяло ми беше " дълъг " ........ Докато съвсем случайно по една от кабеларките не попаднах на Хвърчила и полудях. И от тогава  newsm44 newsm44 newsm44

# 583
Привет Кали, Аз като цяло не си падам много по този жанар, в Императора и розата ми направи впечетление, но филма като цяло ми беше " дълъг " ........ Докато съвсем случайно по една от кабеларките не попаднах на Хвърчила и полудях. И от тогава  newsm44 newsm44 newsm44
Hug Hug Hug Hug
Жанра не ми е толкова важен, важно е да има любов.
Тези зелени очи в тези красиви, пищни дрехи (и на императора и на Джодха)... Не знам защо веднага си спомних във "Време разделно" - сватбеното облекло на Елица. Има някаква красота в този тип натруфеност...
За "Хвърчила" да не говорим. Там вече ми взе акъла.
След това "Молба"..., Дум-2..., та стигнах до 2000 г. Последните му филми са много силни.
Един от любимите ми е "Огнен път". Страхотна роля прави Ритик.

# 584
Смехотерапия...  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт