Ритик Рошан - гръцкият бог на Боливуд

• 148 141
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
понеже няма какво да допълня, а само да му се възхищавам Party
едно поздравче

http://vbox7.com/play:e17b8f91

# 91
Светът на Ритик, който не познаваме
...продължение

“Сузан е по-агресивна от него!” – казва тъщата Зарин Хан

Съпруга на звезда, бизнесдама и уважаван вътрешен дизайнер, Зарин Хан често се отъждествява с наследничката си Сузан заради факта, че и двете са омъжени, прекрасно изглеждащи, много търсени сред хинди филмовите герои. А Зарин е една  много доволна тъща, както тя сама отбелязва: „Ритик е почти светец! Той е такъв джентълмен, не харесва никакви недоразумения. Той е човек, който за да няма недоразумение, ще излезе от пътя си и ще погледне нещата от гледната точка на другия човек. Както, когато баща му беше прострелян, Ритик каза: „Искам да се срещна с човека, чийто проблем определено има общо с баща ми.“
“Понякога се шегувам със Сузан, че тя е по-агресивна от него, защото той е мек и много мил. Той предпочита да забрави обида към него и да успокои човека, вместо да бъде агресивен. Понякога хората могат да си помислят, че той е твърде добър за да е истински и че се прави на такъв, но той е искрено много рядко и много мило човешко същество. Със сигурност има огромна увереност в себе си, за да не позволява другите хора да го притесняват или да го карат да си изпусне нервите. Той не е като повечето мъже, изпълнени с агресия. „Ние сме много близки. Ние много се уважаваме.”

“Любимите му компаньони за вечеря за неговите баба и дядо.  -  казва хотелиерът Gulshan Arora

Това е хотелът, където татко Ракеш Рошан редовно посещава спортния клуб и прекарва безгрижни вечери на раздумка с най-добрите си приятели. Това е хотелът, който Ритик нарича „у дома” и където вицепрезидента Gulshan Arora „топло се грижи за децата на приятелите си.”- добавя Дугу. За клюките отноно хапванията навън на актьора, чуйте какво казва Глушан Арора от Sun-n Sand:

“Ритик поръчва само континентална храна. Никога не съм го виждал да дойде в нашия хотел и да поръча индийска храна. И се придържа основно към пилешко, той не е любител на червеното месо.
Но напоследък,когато имаше проблеми с гърба и се нуждаеше да повижи нивото на протеините, които поема преди снимките на Krrish 3, майка му ми се обади. Тя искаше да знае дали бихме могли да им изпращаме месо внос за него, което разбира се, ние направихме.
“Няма да повярвате, но когато той идва в хотела ни за вечеря, най-честите му компаньони за баба му и дядо му. Той просто ги обожава и често ги води със себе си!
“Повечето хора не го знаят, но Ритик е и много добър певец. Веднъж на едно парти на рождения ден на баща му, всички го помолихме да попее и той пя песни на дядо си Рошан. Трябва да кажа, че пя много добре!”

“Ритик обожава ‘The Dancing Jacket’!” – казва знаменития дизайнер Kunal Rohira

Точно от другата страна на Marriott в Juhu се намира Masculine, самото му названия разкрива, че клиентелата му е предимно мъжка. Онова, което преминаващите ме знаят, обаче е, това че това е източника на висококвалифицирани шивачи на някои звезди и бизнесмени, включително и Shah Rukh Khan. А сега и на Hrithik Roshan също, след Kites.
Младият Kunal Rohira, който се грижи за всеки детайл от облеклото, което Ритик носи, очевидно знае всичко, каквото трябва да се знае за шикозното облекло на една звезда. И ето какви тайни издаде Кунал за известния му клиент:  
“Никога няма да забравя две ключови срещи с Ритик. Първата беше два дни преди да замине в САЩ за снимките на Kites. Беше изпратил да ме вземат и когато пристигнах в неговата резиденция, той стоеше пред море от дрехи от други дизайнери и никоя от тях не му стоеше правилно.  Аз просто стоях там и го гледах мълчаливо как с часове пробва костюм след костюм и всеки един от тях му седеше зле.
Най-накрая ме погледна и каза: "Имам нужда от 8-10 костюма и няколко сака и някои други неща за два дни. Можеш ли да направиш това за мен?" Аз казах Да, и от този ден нататък ние правим всичките му облекла. Всичките му филмови облекла, дрехи за реклами, за изяви от телевизията, за шоута, всяко едно малко нещо, което той носи, първо минава през нас. Ние сме наистина много горди да работим за такава суперзвезда като него, която е толкова стриктна за начина, по който се облича.
“Ритик е звезда, която е изключително придирчива за външния си вид. Той не е някой, който е винаги всекидневно облечен и би носил всичко, което му изпратим. Без значение кое време е, дори да е в 12 през нощта, той ще намери време да дойде и да пробва дрехите си."
“Втория случай, който ще си спомням винаги, е точно преди снимките на реклама за часовници, когато някои от костюмите му бяха направени без проби и всички трябваше да бъдат готови предната нощ. През нощта не можах да спя заради силно притеснение, защото Ритик винаги правеше проби преди фактическото снимане да се състои. Той ме накара, имайки ми вяра и доверие, да приключа работата си навреме и без да прави каквито и да е проби.
“На следващия ден аз отидох на снимачната площадка, той влезна във вана си за да пробва един от костюмите и когато излезе и каза „Великолепно!" -  аз въздъхнах с облекчение. Всеки път когато влизаше в своя ван за да се преоблече, излизаше, поглеждаше ме и казваше „Уау!”
“Щом веднъж Ритик ти се довери и е сигурен в теб, се чувства удовлетворен когато те вижда около себе си, че лично се грижиш за облеклото му. Той не е придирчив само за това да изглежда добре. Той иска също да се увери, че ще се чувства удобно в дрехите си и ще може да се движи по нужния начин в зависимост от случая. Например, когато танцува, той иска дрехите му да му дават достатъчно свобода на движенията и в същото време да се чувства добре.  Наблегнахме на онова, което той нарича танцувално сако, което му дава достатъчно място за танцувалните му движения. Той толкова много го хареса, че сега винаги когато му е необходимо облекло за танците, просто казва да му направим танцувално сако!”

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 16:30 от Пит

# 92
Гледах клипчета от танцовото шоу на Ритик. Simple Smile) Има много добри танцьори, а и той си знае работата. Даже излиза на сцената.

# 93
Гледах клипчета от танцовото шоу на Ритик. Simple Smile) Има много добри танцьори, а и той си знае работата. Даже излиза на сцената.
Нали все пак е неговото шоу.  Grinning

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 20:22 от Пит

# 94
 Hug Hug Hug Hug Hug

Hrithik Roshan - Just Dance (откриване)

Ритик - икона на танца на нашата страна
(10 януари 2014)

Ритик Рошан е един от най-добрите танцьори на своето поколение, и той нееднократно  го е доказвал. Хореографката Вайбхави Мерчант, която много пъти е работила с Ритик, говори за суперзвездата в деня на неговата 40-годишнина.
Когато танцуваше на песента «Ek Pal Ka Jeena» в «Kaho Na ... Pyaar Hai», неговият първи филм, той беше рок-звезда. Беше нов, но завоюва сърцата ни със танците си.
От тогава стана любимец на хореографите. Всички искат да работят с него.
Аз имах възможността да направя хореографията в «Na Tum Jaano Na Hum», на две-три песни.
Той много добре възприема, но според мен това при него си е природен талант. Дядо му Рошан е бил много добър музикант и композитор, и неговият чичо Раджеш Рошан също е композитор. Затова музиката му е в гена.
Това е много важно за танцьора - да разбере и интерпретира музиката. Танцьорът използва своето тяло, за да интерпретира музиката, така както музикантът използва своя инструмент
Сега е времето на танците в стил  break-dance, B-Boying, ритмични и вълнуващи, каквито танцува Дуггу (така казват  галено на Ритик). Не мисля, че някой друг може да го направи.  Шахид Капур, Ранбир Капур и Ранвир Сингх са след него. Той вдъхновява много хора в Индия.
Той има прекалено много травми, за да изпълни някои от важните движения, но въпреки това, той ще ги направи.
Работих с него в сериите на Криш. Ние направихме един епизод, а след това се върнах след месец, защото трябваше да приключат с много от каскадите. Помня, че по това време имаше още фрактури и други травми.
Никой не понасял толкова травми колкото Ритик. Всеки актьор получава травми, но Ритик оглавява списъка.
Когато снимахме в Бразилия песента за «Dhoom 2»,  на него му направиха много голямо впечатление тамошните танцьори. Те танцуваха салса и капейра, и те са прекрасни танцьори.
Ритик беше в абсолютен възторг от техните танцьори. Той отиваше всяка вечер, просто  да гледа танците им и да се учи от тях.
Опитваше се да пренесе/приеме техния стил. Той е възприемчив и открит към обучение в нови стилове и към обновяване на своя собствен.
Неговите танци са - западните танци. Когато трябваше да поставя танца «Bawre» за «Luck By Chance», трябваше силно изпълнение. В «Bawre» - това е съчетание от народен танц, боливудски танц и хип-хоп.
Преди снимките Ритик трябваше да направи операция на коленете. Той премина физиотерапия и имаше ограничения. Той не можеше да подскача, да присяда, да прави изхвърляния и да свива краката си.
Беше в трудно положение, не знаех, как  да го накарам да танцува. Аз промених всички танцови стъпки и пренесох цялото му тяло от дясното коляно на лявото.
В денят на снимките валеше дъжд. Трябваше да изчистим водата от снимачната площадка. В целия този хаос, той остана спокоен и много добре изпълни танца. Беше възхитителен. Успява да запазва самообладание в най-трудните моменти.
Той работи много. Правя всичко възможно да го накарам малко да намали оборотите/темпото.
Славата му, изобщо не е замаяла главата му. Не е влюбен в собственото си отражение.  Аз бях поразена да разбера, че той е много уязвим.
Желая му да бъде щастлив, страстен и невероятен човек, и да вярва в това, което прави. Той трябва (полага му се)  да има прекрасен живот.
Бих искала да го видя във филм на Бонд! Той има способности/капацитет за излизане на световно ниво, защото  е извънредно талантлив. Желая му всичко най-хубаво.

# 95
Грандиозно представление на Ритик на Filmfare 2013

19 февруари 2013

Бурните аплодисменти на колегите му не стихнаха, когато Ритик започна своя  страхотен номер.
Ако все още не сте се увлекли по актьорът от Боливуд Ритик Рошан, преди да видим  това, вие трябва да сте подготвени. Вие ще бъдете покорени от този актьор, когато го видите как ритмично се движи, огъва, върти се и прави потресаващи танцувални движения.
Ритик Рошан е роден за танцьор. Той несъмнено се явява един от най-великите танцьори на Боливуд. Представители на търговските/продуцентските кръгове и киноиндустрията смятат, че когато Ритик танцува, то вие се приковавате/затихвате/занемявате.
И затова не бяха изненада, когато наскоро Ритик танцува на 58-ата церемония на  Filmfare Awards,  нестихващите аплодисменти на колегите му в залата.
Той завладя сцената и привлече вниманието на аудиторията за осем минути, и никой не помръдваше, само крещяха, пляскаха и свиреха.

В номера на песента от филма «Zindagi Na Milegi Dobara» Ритик събра няколко испански танцувални движение с движения от филми на Боливуд. Вдъхновените фламенко ритми и мотиви от салсата, послужиха за перфектна прелюдия към следващото, обърнато към душата и предизвикващо прилив на адреналин, изпълнение.

Изпълнението на Ритик на песента «Deva Shrее Ganesha» (песен за бог Ганеша) от филма «Agneepath» (Огнен път) беше пленяващ/омагьосващ. Зрителите в залата изпаднаха в истерия/опиянение от изпълнението на Ритик.
Канал Sony Entertainment Television Asia показа церемонията на Filmfare Awards 2013  в неделя 17-ти февруари, и на следващия ден Ритик и неговото изпълнение станаха нарицателни. Актьорът беше водещ в социалните мрежи и сайтове през целия ден.

Ритик изказа признателността си към своите фенове и написа в Туитър: "Бже мой... благодаря ви, прекрасни хора! Вие ми давате повече, отколкото заслужавам, аз ще съхраня всичките ваши думи в сърцето си... Бог знае, че имам нужда да ги чувам отново от време на време... обичам ви всички... благодаря ви"
Той продължи: "Прочетох всичко написано от вас... Благодаря, благодря, благодаря ви! Благодаря и на Бог за хубавото време... това е необходимо... за всички нас... спете спокойно, приятели, всичко хубаво! С любов..."

Ето няколко от съобщенията на негови феново:
Рича Сингх: "Ритик, голямо удоволствие беше да видя танцът ви... най-доброто изпълнение от всички, които са били не само на Filmfare, но и на всички други церемонии... прегръщам ви".
Самджит Наир: "Ритик, сър, вашето изпълнение на Filmfare беше съвършено, потресаващо... Много ми хареса... Вие бяхте невероятен, както винаги... Нека Бог ви благослови!"
Ашиш Пракаш: "Ритик има дискова херния и докторът му казал, че той никога в живота си няма да може да танцува, а сега той е най-добрият танцьор на Боливуд"
twinklingtina: "Ритик, вие танцувахте приказно... удоволствие за очите...много ви благодаря... Миналата нощ бях поразена от изпълнението на Ритик Рошан, както винаги... той беше невероятно прекрасен..."
Гаятри Петел: "Ритик Рошан, аз се прекланям пред вашия талант... Вашите танцувални способности, акторско майсторство, външност, любов към децата и ... просто пред всичко!"

Ето го изпълнението.

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 16:11 от kali_georgieva

# 96
Кали, благодаря, благодаря!   bouquet

Този човек е роден да носи на хората всеки ден радост, вяра и много любов!

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 16:58 от Пит

# 97
Кали, благодаря, благодаря!   bouquet

Аах, този букет за мен ли е?

love001  love001  love001

Мммм, прекрасен! И не само букета!

Много го харесвам с шапки.

# 98
Мнооого хубава нова реклама с Ритик Рошан.

# 99
Аах, този букет за мен ли е?
За теб, за теб! Пожелавам ти някой прекрасен ден, Господ си има начини за това, да се докоснеш до неговата завладяваща личност на живо. И на мен си го пожелавам. Човек не трябва да отлага мечтите си.  Simple Smile
Рекламата е много готина, вчера я гледах.
Между другото има няколко радващи приложения за Ритик Рошан на андроид за смартфони. Освен, че предлагат огромно количество суперски снимки, има препратки към фейсбук страницата му, туитър профила му, най-актуални новини за него и последни видеа в ютюб.
За мое съжаление рядко пише във фейса и туитър за нещо различно от реклами, но и това е нещо.

# 100
Ритик Рошан: "Всеки ден принадлежи на майка ви"
13 май 2013
http://www.indiaglitz.com/channels/hindi/article/93599.html

Денят на майката току-що премина ... но не и за нашата секси и елегантна танцова звезда Ритик Рошан, който вярва, че само един ден не е достатъчен, за да се празнуива този специален ден. Суперзвездата от Боливуд, който е всеизвестно, че е много привързан към прескъпата си майка Пинки Рошан, се оправдава: "Всеки син трябва да продължи максимално Деня на майката. Аз съм на мнение, че всеки ден принадлежи на майката. Безусловната любов, която една майка дава никога не може да се замести от каквито и да е други взаимоотношения."
Въпреки това, той е много развълнуван да ни позволи да покажем един ден с майка му и любовта му към нея. "Идеята да си отделиш този един ден от календара, за да го отпразнуваш с майка си е фантастична. Това е ден, в който трябва да се опитваш да сложите непрекъсната усмивка на лицето й с всеки жест от своя страна", каза Ритик и също така да има уникален начин да го направи специялен за майка му, а не само да й подари цветя и поздравителна картичка . "Освен с цветя и картичка за Деня на майката , аз също й подарих един фитнес подарък  тази година.", разкри грижещата се за дравето си звезда.

Той продължи да разказва: "Тя е на 60 години и беше с 25 килограма по-тежка от преди няколко месеца, но аз я мотивирах да отслабне и харесвам факта, че тя прие предизвикателството. Погледнете я днес - тя изглежда млада, като един от нас. Фитнеса притежава качество, което те кара да се чувстваш силен и можещ. Майките дават любов и мисля, че е време за нас, за да я придвижим напред - с любов към другите. Всичко, което съм днес е благодарения на нея. Нищо не ми дава повече радост, отколкото да върна на света това, което майка ми ми даде - обич, ценностна система или просто малки съвети и уроци в ежедневието."

Уоооу! Сега, коя ли майка няма да ревнува от такъв специален и обичан син. И Пинки е много щастлива с достатъчно приливи на любов и привързаност, показани й от Ритик. Признавайки за него, съпругата и и майка на знаменитости твърди, че това е най-любезната проява на възпитание и че тя се радва на такова специално внимание. " Както всички знаят, аз съм била жена на звезда през целия си живот, и въпроса, който хората най-често ме питат е, как съм отглеждала децата си Сунайна и Ритик - в атмосферата на един дом на звезда.
Очевидно е, че те имат желание да знаят дали не съм разглезила децата си, защото бяхме привилегировани. Честно казано, да бъдеш жена на звезда е различно от това да бъдеш майка. Това е нещо, което аз си признах в самото начало. Така че и Сунайна и Ритик бяха възпитани като нормални деца. Дадох им много любов и привързаност, но също така им вмених и правилните качества в тях от самото начало. Тъй като те бяха до мен от деца през тийнейджъри до възрастни, аз непрекъснато следях растежа им, за да съм сигурна, че не губят пътя си. Днес, аз съм горда майка, защото въпреки някои плюсове и минуси, които повечето от нас имат, както се оказа, те се превърнаха в нормални хора."

Разкривайки малко повече за връзката със скъпото си второ дете, Пинки казва "Ритик знае как да ме накара да се чувствам специална. Знам, че има много деца, които не успяват да признаят приноса на техните майки. Синът ми продължава да ми дава неумиращата любов и още повече, той ме държи мотивирана през цялото време."
Пинки беше много изненадана и в същото време много развълнувана от представата на Ритик за подарък. "Само преди няколко месеца, той ме зведе за първи път във фитнеса. Казват, че едно семейство, което се храни и се моли заедно, остава заедно. В нашия случай - . . . би било "семейство, което се упражнява заедно, остава заедно" и не мога да ви кажа колко вдъхновяващо е да прекарвам времето си с Ритик във фитнес залата. Не само че той контролира всяко мое упражнение, но той също ме стимулира, както прави и с двете си деца. Трябва да споделя една тайна с вас. Рехан и Ридан, малките момчета на Сузан и Ритик, дъщеря ми Сунайна и аз продължаваме да получаваме цветя, специално гравирани купи и медали от сина ми, когато се справим добре във фитнеса. Той става малко по-строг, когато ни дава предизвикателства. Но е също толкова грижовен и се старае всеки един от нас да получава награда за усилията си. "
"Връщайки се към краткия Деня на Майката, аз съм убедена, че Деня на майката е през всичките 365 дни на годината. И Ритик гарантира, че се чувствам истински специална. Най-добрият подарък, който ми е дал, е като се превърна в човек, който е топъл, чувствителен и отдаден семеен мъж", заключава щастливата и доволна майка.

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 18:23 от Пит

# 101

Този човек е роден да носи на хората всеки ден радост, вяра и много любов!

Сега ще напиша нещо, което съм си го мислила, но не смеех да изрека на глас.

Не знам, дали Ритик Рошан е красив. Критериите за красота на всеки човек са различни.
За мен Ритик Рошан  (като черти на лицето) е много: различен (нетрадиционен), екзотичен и много......... библейски.

Наподобава ми персонажите от Библията. Не смея да го сравня (един индус) с определен персонаж от Библията, а  много ми се иска, но някак мисля, че не е редно (че е грехота), НО...

Днес какво прочетох за това,  което аз си мислех.
През 2008 година, когато Ритик е снимал в Мексико филма "Хвърчила" местните хора са му казали, че той, чисто визуално, като черти на лицето - (цвят на очите, нос, устни), бил (цитирам)  "точно копие на Исус Христос".

Скрит текст:

Не е необходимо, всички  Hug Hug Hug които четат в темата да са съгласна с това.

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 10:15 от kali_georgieva

# 102
Ритик Рошан: "Всеки ден принадлежи на майка ви"

Боже, направо и завиждам (благородно) на тази майка.  Heart Eyes Heart Eyes

Ритик в усмивката и брадичката прилича на майка си.

# 103
Не знам дали Ритик прилича на някогашния Исус. Казват, че Исус е бил съвсем различен от това, което се опитват да внушат за него по филмите - рус, синеок, бледолик. Със сигурност, обаче, е имал неповторимо божествено излъчване.

За мен неоспорим факт е, че съществуват изключително малко хора (или поне аз за твърде малко знам), които да показват такъв хъс за работа, да споделят с хората толкова много любов, да вдъхновяват с живота си, да показват такава сила на духа още от деца. И след всичкия главозамайващ успех да си останат така земни. Хич не искам да го поставям на пиедестал, защото и той е човек с всичките си човешки недостатъци. Но аз до сега не съм се вдъхновявала никога толкова от друг за своята собствена личностна промяна и израстване.
Безспорно бях привлечена от красотата му. Аз много харесвам мъже с такава тръпчинка на брадичката и тези незабравими очи..., но излъчването му е веднъж!

# 104
Не знам дали Ритик прилича на някогашния Исус. Казват, че Исус е бил съвсем различен от това, което се опитват да внушат за него по филмите - рус, синеок, бледолик. Със сигурност, обаче, е имал неповторимо божествено излъчване.

За мен неоспорим факт е, че съществуват изключително малко хора (или поне аз за твърде малко знам), които да показват такъв хъс за работа, да споделят с хората толкова много любов, да вдъхновяват с живота си, да показват такава сила на духа още от деца. И след всичкия главозамайващ успех да си останат така земни. Хич не искам да го поставям на пиедестал, защото и той е човек с всичките си човешки недостатъци. Но аз до сега не съм се вдъхновявала никога толкова от друг за своята собствена личностна промяна и израстване.
Безспорно бях привлечена от красотата му. Аз много харесвам мъже с такава тръпчинка на брадичката и тези незабравими очи..., но излъчването му е веднъж!
С две ръце съм  newsm10 за по-горе написаното.

Комплексността при него е уникална.
Виждали сме много мъже с красиви тела. Много мъже с красиви, изваяни тела и красиви лица..., но в повечето случаи спират до там.
Това визуална красота, вътрешна красота, интелект, пълно покритие на това което говори, с  това което прави (теоретично и практически) трудно се среща. Плюс талант...
Това е доста комплексно оформена личност.

Неговата изградена "философия" явно действа. Затова и толкова се интересувам от нея. Тя е действаща философия. Определено му помага в успехите, които постига.

Относно пиедестала. Защо пък не. Какво лошо човек да има за пример някой и да иска да прилича/да му подражава.
На нас българите може би това ни липсва, че в новата история/новото време няма такава положителна (комплексна) личност на която да подражават младите хора.

Както се казва и като го видиш на външен вид, и като си "отвори устата" - все да ти е красиво.

Понеже на мен най-ми е разбираем руският език и чета в техните сайтове, ами те също си задават въпроси, като: Защо техните млади актьори като успеят с първия  и втория филм, на третия вече - нито таланта им е толкова голям, нито пък визията толкова впечатляваща. Упрекват ги, че се опияняват -  и в истинския и в преносния смисъл на думата.

А толкова материал в нет пространството за актьор не съм срещала (а аз не съм на малко години). Толкова много статии. Толкова много интервюта и всичките са различни. О всяко има какво да научиш.

И в повечето случаи всички започват ето така:

Това е моето първо интервю с Ритик Рошан и аз очаквах, че звездата ще бъде/ще се държи като звезда. Потвърждавайки моите очаквания за това, Ритик влиза в  "Grosvenor House", където трябваше да се състои срещата, на лицето си имаше най-важният атрибут за звездите - тъмни, тъмни очила.  Но тутакси той прави нещо УДИВИТЕЛНО. Той сваля очилата (открива своите прекрасни зелени очи), казва "Привет/Здравейте" с такава топла усмивка и започва да говори толкова простичко и скромно, че всичко това носи едно голямо облекчение за всички нас  (екипа).

Харесват го. И журналистите го харесват...

Общи условия

Активация на акаунт