Ритик Рошан - гръцкият бог на Боливуд

• 148 118
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Kali, липсвахте ми! Hug
И Ритикчо Simple Smile

Освен виртуален живот има и реален... (трябва да дерзаем) Hug Hug Hug Hug Hug

Той Ритик никъде няма да "избяга".
Хубавото е че всеки ден излиза нещичко за него.
При тази негова голяма активност, няма начин.
Бива забелязван.

# 451
Ритик Рошан във филм на чичо си
http://www.hindustantimes.com/entertainment/bollywood/hrithik-ro … cle1-1202974.aspx
След предоставяне на няколко хита като музикален композитор, Раджеш Рошан сега се превръща във филмов продуцент. Имаше съобщения, че той е наел Madhuri Dixit след като Sridevi отхвърли предложението му, но Рошан ги опроверга. Той добавя, че в момента пише малка роля за племенника си Ритик Рошан .

"Да, аз съм в процес на написване на сценарий за Ритик. Той няма да бъде само за да удовлетворя желанието си да го напиша, но ще бъде защото е поискан и мястото му в индустрията ще бъде оправдано. Ролята ще отговаря на неговата личност. Не мога просто да поставя някаква рамка и да си тръгна", казва Рошан.

Основният звезден актьорски състав все още предстои да бъде финализиран и композитор - сценариста отрича, че Madhuri е подписала след като Sridevi отхвърли филма. "Това е просто слух. Не съм подписвал с никоя актриса към момента. Също така, сценарият изисква доста младо момиче, така че аз ще подбера някое от този кръг актриси.", обяснява той.

Сценарият на филма се очаква да бъде завършен за месец, след което процеса на подбиране на актьори ще започне. Има информация, че филмът е повлиян от влиянието на онлайн съдържание на малки деца, но Рошан твърди, че всъщност е романтична история .

Той казва: "Моят сценарий е любовен триъгълник. Той се разработва в момента. Ако намерим правилния звезден актьорски състав, ще стартираме с него още през тази година. "

# 452
Пит, и аз благодаря за превода!Подразбирам малко от английския ,но не съм много сигурна дали ще го интерпретирам правилно.

# 453
 Hug Hug Hug

Ритик позира с неговата йога инструктор - Eefa Shrof

ПитHeart Eyes аз пък (недоразбрала, преди твоя превод) помислих, че чичо му пише песен за Ритик, а той пишел сценарий.  Joy Joy Joy
Надпреварват се да му пишат сценарии.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 454
# 455
Ритик Рошан с танцьорите, с които ще танцува на IIFA
(подготовката е започнала)

Sause baus   Hug Hug Hug

# 456
# 457
# 458
Страхотно акапелно изпълнение. Преплитане на песни (едната е от Джодха Акбар).

# 459
Страхотно акапелно изпълнение. Преплитане на песни (едната е от Джодха Акбар).

Много приятно  изпълнение.Винаги ,когато чуя тази песен от филма ми се стопля душата.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ами отдавна исках да ви питам ходи ли сте на индийски ресторант?И ако да ,в кой ?Любопитно ми е да опитам някоя индийска гозба. Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

# 460
Тази песен е много добра.

newsm44 newsm44 newsm44

http://vbox7.com/play:65708ecb56

# 461

Ами отдавна исках да ви питам ходи ли сте на индийски ресторант?И ако да ,в кой ?Любопитно ми е да опитам някоя индийска гозба. Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

Честно казано, първото ми съприкосновение с нещо индийско е Ритик Рошан.
Гледала съм индийски филми (че кой не е гледал) и май до там.
Никога не съм ходила на индийски ресторант и нямам представа каква им е кухнята.
Чувала съм, че е пикантна. Използват много подправки...
Като казах подправки, се сетих за един филм с Ашварайя.
Ето за този става въпрос.

Повелителката на подправките

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=201224&hit=1

# 462

Тя не само песента е хубава, но и Ритик.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много хубаво танцува. А и замисъла е много хубав.

# 463
За индийската кухня ето един ресторант в центъра на София
Скрит текст:
Да,кухнята е богата на подправки-основно лютиво Laughing  Често пускат и ваучери с намаление,но с фиксирано меню,което според мен не е най-доброто и не препоръчвам.

# 464
Музика от Криш 3.

(страхотно изпълнение)

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 18:00 от kali_georgieva

Общи условия

Активация на акаунт