Ритик Рошан - гръцкият бог на Боливуд

• 148 099
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
И на мен не ми прилича на 40 годишен.Доста младее.Хубавец!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

А на 30 години, изглежда на 20...  love001  love001  love001

# 496
Ритик Рошан - Krazzy 4 (remix)

# 497
# 498
# 499
# 500
# 501
Don’t let your dreams just be dreams.
What are you doing to do today to change that?

# 502
# 503
Kali, страхотни колажи!!!!
В момента по Нова дават филма, чийто ремикс снима Ритик сега. На който му се гледа... Simple Smile
Been said. Will say again. When u want love the most...is when u must GIVE love the most. GIVE n u shall receive.
Ритик в туитър...
"И преди е казано и пак ще го кажа. Когато искаш любов най-много... е тогава, когато ТРЯБВА да дадеш любов най-много. ДАВАЙ и ще получиш!"

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 20:22 от Пит

# 504
http://indianexpress.com/article/bollywood/hrithik-roshan-did-no … ddhi-karan-johar/
Hrithik Roshan did not ask for profit percentage in ‘Shuddhi’: Karan Johar
Каран Джохар: Ритик Рошан не е искал процентна печалба от ‘Shuddhi’

Karan Johar в Туитър:
Article insinuating that Hrithik asked for a large percentage of profit for #Shuddhi is baseless,untrue and completely uninformed...
Статията намекваща, че Ритик е искал висок процент от печалбата на #Shuddhi е безпочвена, неверна и напълно подвеждаща...
 Mr. Green
Абе тяхната жълта преса съвсем го е подпукала през просото

# 505

"@Oprah_World:Let your dreams be bigger than your fears and your actions be louder than your words."
Нека мечтите ти бъдат по-големи от страховете, а действията ти по-славни от думите.

# 506
Здравей Пит!  Hug

Отивам да гледам.

Ритик, както винаги - умни неща е изрекъл.

# 507
Откровено, Том Круз и Камерън Диаз ми бледнеят пред Ритик и Катрина. Без никакъв майтап. Единственото, в което леко се съмнявам, е че Катрина може да докара по-добра визия от Камерън по бански  Wink но това не е болка за умиране, пък и не се знае, може да ме опровергае.  Wink

# 508
Откровено, Том Круз и Камерън Диаз ми бледнеят пред Ритик и Катрина. Без никакъв майтап. Единственото, в което леко се съмнявам, е че Катрина може да докара по-добра визия от Камерън по бански  Wink но това не е болка за умиране, пък и не се знае, може да ме опровергае.  Wink

http://www.hdwallpapersin.com/files/submissions/Hrithik_Roshan_–_Katrina_Kaif_Bang_Bang_Movie_1836341167.jpg

Обаче при всички положения Ритик ще изглежда по-добре от Том Круз.  Heart Eyes

Was completely bowled over by the action sequences in Bang Bang. Never seen before chase shot in the blue waters of Greece and an amazing fight sequence in Manali. Must say Hrithik and Katrina look their stunning best.

Намерих това инфо. Не можах да го разбера.
И в Гърция ли са снимали????

# 509

"Това е огромен комплимент, и е много трогателно да се види как момичетата деликатно ми дават да разбера за чувствата им. Това ме впечатлява "   Ритик Рошан

Общи условия

Активация на акаунт