Ритик Рошан - гръцкият бог на Боливуд

• 148 095
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Страхотни колажи ,много силни послания.Не знам вече с какви думи да опиша колко много се възхищавам на този човек ,и колко ме вдъхновява.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Kali,Пит,благодаря ви за всичко ,което качвате.Вие сте супер. Hug Hug Hug

Не знаех за този филм по Нова.Как се казва и кога го дават? Praynig

# 511

Ама той не е просто един актьор.Той промени разбирането ми за живота с неговите послания.За мен е нещо повече от актьор и красив мъж,но не знам как да го нарека с думи.

# 512
Като се замисля до сега не съм се впечатлявала от други артисти.Том Круз   е добър артист,симпатичен е.Има и други хубави артисти,които хващат око.Но никой не съм  чула или прочела да казва такива мъдри послания към хората.

За това Ритик винаги ще бъде повече от тях .То май между тях няма място за сравнение.

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 513
Но никой не съм  чула или прочела да казва такива мъдри послания към хората.
За това Ритик винаги ще бъде повече от тях .То май между тях няма място за сравнение.

# 514
Но никой не съм  чула или прочела да казва такива мъдри послания към хората.

Чували сте за Петър Дънов нали?Прочетох една негова книга и той казва така:"Жените ще спасят света".Жената ражда син ,възпитава го,той става мъж и  баща.Жената ражда дъщеря,възпитава я тя става жена и майка.Не знам дали Ритик го е прочел някъде или сам е стигнал до този извод,но в него има много мъдрост.
Да жените са много по-силни и всичко зависи от тях ,от нас! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 515

Знаете ли коя е тя?На мен не мие позната от филмите му.

Thinking Thinking Thinking

# 516
Хей сетих се .Тя от онази хубавата реклама за OPPO 1 .

https://www.youtube.com/watch?v=D9vExavKdEA

# 517

Чували сте за Петър Дънов нали?Прочетох една негова книга и той казва така:"Жените ще спасят света".Жената ражда син ,възпитава го,той става мъж и  баща.Жената ражда дъщеря,възпитава я тя става жена и майка.Не знам дали Ритик го е прочел някъде или сам е стигнал до този извод,но в него има много мъдрост.
Да жените са много по-силни и всичко зависи от тях ,от нас! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Оо, би било хубаво, ако беше прочел (познаваше) и Дънов.

# 518
# 519
С нетърпение чакам да излезе Bang Bang.

Kali,не знам дали вече ходи на индийски ресторант,но в сайта за колективно пазаруване Grabo.bg има изгодна оферта за Тадж Махал.Ваучера е за двама  и има 6 ястия .Аз вече си взех .Виж ако те устройва може да се възползваш.

Grinning Grinning Grinning

# 520
# 521
Сега го гледах това кратичко видео.

https://www.facebook.com/Hrithikrules/app_349313058487732

Laughing Laughing Laughing Laughing

# 522
Hrithik:

" If u can keep your head when all about you people are loosing theirs and blaming it on you"

"Don’t let your dreams just be dreams. What are you doing to do today to change that? "

"There is always time for a quick work out. Make time for yourself to take care of yourself."

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 523
Момичета  Hug Hug Hug

# 524

Общи условия

Активация на акаунт