Кауфланд / Kaufland- тема 5

• 76 605
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Някой купи ли гофретника да каже как е?

# 571
Аз не посмях.Гледам в Зора има на Finlux за 33 лева.То по-добре оттам да си го купя.

# 572
Аз не посмях.Гледам в Зора има на Finlux за 33 лева.То по-добре оттам да си го купя.
и аз не посмях. Ще изчакам някой по - мощен

# 573
  • София
В Карфура има намаление минус 30% на всички уреди за бита,може да има и гофретници.

# 574
Аз имам гофретник 3в1 от Метро за 12 лв. 750вата. Вече втора година работи на поразия. Така, че и там гледайте.

# 575
За колко време пече гофретите този гофретник от 750 вата?

# 576
За колко време пече гофретите този гофретник от 750 вата?
Гофретника има две лампички. Когато го включа светва червена, когато е  готов светва зелена и се чува едно " ЦЪК". Като сипя сместа пак светва червена. Следват зелено, червно и пак зелено на което вадя. Дано си ме разбрала. Понякога ги пека повече, милото ги обича по- препеченки. Не съм засичала време. Чат пат отварям и проверявам.  Понякога стават по -бавно, друг път по -бързо. Мисля ,че е от напрежението.

# 577
Мерси! Понеже се разчетох за гофретниците и бяха писали, че тези с мощност под 1 600 вата пекат цяла вечност. И исках да разбера колко е цялата вечност.  Crazy Wink

# 578
# 579
Aз си харесах миксера с купата от новата брошура,моят вчера сдаде багажа,след 7г. ползване.

# 580
Aз си харесах миксера с купата от новата брошура,моят вчера сдаде багажа,след 7г. ползване.
малко е слабичък. Иначе за цената си е добре

# 581
Здравейте, момичета Simple Smile Преди малко се върнах от К. като отидох с идеята да взема само 2-3 неща, които ми трябваха...да, ама не  Mr. Green
 Освен сума и неща за ядене, си взех и една електрическа тава, в която смятам да правя пици, пържоли,риба, зеленчуци и всичко, каквото става в нея...стори ми се доста мултифункционален уред...и то само за 23 лв. (да видим колко ще го ползвам и това чудо или само ще събира прахоляк някъде Mr. Green)....

А, сега го поразгледах по -подробно....води се мултифункционален тиган-скара, не тава

Купих си и много сладки малки легенчета 5-литрови, намалени на 1,70 с цел да ги ползвам за миене на зелени салати и месене на тесто, че като бъркам някакво тесто с по-голямо количество продукти все са ми малки  купите, които имам...

Взех и някаква слушалка за душ с няколко функции за 6 лв.
Също и сатенена пижама за 8,99 (кофти материя, ама карай, иначе пижамата е готина Laughing)
Иначе за ядене имаше доста хубави неща на промоция...взех врат без кост 6,99, от бахура взех да опитаме, ананаси, грейпфрути, патладжани, тиквички и т.н

Последна редакция: нд, 02 мар 2014, 11:15 от Lorein666

# 582
И аз се връщам от пазар - нещо все скромно напоследък.Взех Грейпфрути, боб в консерва за левче, кит - кат по 0.50лв. И разни други неща, не на промоция
Аа имаше джапанки с ластик отзад за децата взех последните 2 чифта 23 номер за 0.54лв чифта.Тъкмо имаха нужда а от нови за банята  Party

# 583
Хайде и аз на отчет след посещението в Кауфланд.......май не е добре като ми е под носа!
И аз взех тиквички,патладжан,царевица в консерва,месце от промоцията,разни препарати за почистване(ако можеше самички да се активират Embarassed).Миксера не го видях,не,че бях на 100% сигурна,че ще го купя,но.....

# 584
В Кауфланд Овча купел ни затвориха ДМ-а, но ще отварят Дайхман Laughing
Да се оплача от аптеката в този магазин - много се влошиха и вече ги зачерквам, няма да хода там Naughty
Също и ако някой не знае - "маслото" Вълчев  Sick - моите го купили, че е по-евтино = 100% маргарин...

Общи условия

Активация на акаунт