Кауфланд / Kaufland- тема 5

• 76 595
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Джинджифила и карамфила са още в началото (първите регали) са с подправки. Сухото мляко мисля, че е при кафето и разтворимите напитки (но не съм сигурна).

# 646
Карамфил и джинджифил има точно при канела, бакпулвер и т.н. Точно щендера след брашната и преди варивата.

# 647
п.п. А сладкарското сухо мляко где е???  Laughing

При нас е при сладкарската и готварската сметана, срещу щандовете за кисело мляко.....

# 648
  • пак там
Относно Бор Чвор - за всичките им продукти не мога да кажа, но маслото и сметаната им, както и Еньовото биле (кисело мляко) - за тях с удоволствие давам повече пари отколкото за стоки на другите марки. Маслото им изобщо не може да се сравнява с онова немското с кравата или краварката, каквото там беше, в десния ъгъл. Със сметаната им никога не съм имала проблем да не се разбие или да се пресече, както имам със сметани от други марки. А киселото им мляко е единственото, което синът ми яде.

Факт е, че са по-скъпи от подобни продукти на други марки, но пък за мен са си качествени.

# 649
  • София
Пак са пуснали ютия Тефал за 40лв.Преди време пак беше на промоция същата на същата цена.Явно въртят горе-долу едни и същи промоции някой ако е изпуснал нещо да не съжалява,пак ще го намалят! Peace

# 650
Отчет:

Розите - 11бр. за 4,99лв. - дребни цветове, чудя се въобще дали е роза....някакъв хибриден сорт ще са......Розите 9 бр. за 5,99лв. - малко по-добре, поне цветовете са по-големи. Но като изгорени бяха краищата на цветовете, имаше много хубаво кремаво, нямаше червени, жълтите  биваха....

Ягодите - и предния път взехме от тях, харесват ми.

Нямаха кондензирано подсладено мляко, а отговорничката за щанда така и не се сети за кое мляко питам.....Прати ме на друго място, не знаеше, че са при нея....Може и нова да е.....

Айсберга - хубави глави за 0,99лв. - доволна!

Оказа се, че за да участваш в колелото на късмета касовата бележка трябва да ти е за 22лв. при нас. Тръгнахме си с кутия натурален сок( знам, че не е никакъв натурален сок.....).......

# 651
  • Варна
Подсладеното кондензирано мляко го няма от 3 седмици(сигурно и повече) TiredЯвно са го спрели,надявам се да не е за постоянно.

# 652
Подсладеното кондензирано мляко го няма от 3 седмици(сигурно и повече) TiredЯвно са го спрели,надявам се да не е за постоянно.

Последният път имаше, малко бройки, но имаше....Явно са били последните.....Ако знаех щях да взема и тях.....Служителката ми каза, че махнали някакво мляко от листата им.....Дали се отнасяше за това - идея си нямам......

# 653
Момичета,
гледам в новата брошура - пише букет 11 рози - 4,99 лв.Според вас всичките чч рози ли ще са за 5 лв или аз нещо не съм разбрала,че много много евтино ми се струва.

За букет е. На 14-ти февруари имаше разкошни нормално големи рози в Лидл (или в Била  newsm78) по 40-50 стотинки за брой. Тогава ходих и в двата магазина и затова не запомних къде бяха. Имаше и евтини лалета.
В момента, в Лидл една опакована роза е 2 лева.

# 654
  • Варна
Бива ли я лидълската роза?

# 655
Розата е тъмно червена ,едра, около 50 см. висока,с дебело стебло.Хубава е !
Същата на пазара е 4 лв. при нас.

# 656
  • Варна
Розата е тъмно червена ,едра, около 50 см. висока,с дебело стебло.Хубава е !
Същата на пазара е 4 лв. при нас.

Мерси!   bouquet

# 657
Някой да е купувал калъфа за таблет и да даде отзиви?  Simple Smile
http://yenkee.eu/getattachment/3b3d1d72-2870-4a28-97d7-dd44b5d33 … 6/YBK-0700BK.aspx

# 658
За 8 март купих на майка си и на свекървата бели рози във саксия за 6,99 лв.
За един рожден ден ми бяха подарили и ги насъдих в градината много цъвтят.
А на себе си за 8 март вземах един кожен колан за 16,99 лв Wink

# 659
На каква цена е ?

Общи условия

Активация на акаунт