Север-Юг (Кузей- Гюней) от 14 януари по БТВ - тема 3

• 43 670
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
В тази серия мен отново ме подразни Хандан
Не прие думите които Кузей и каза -че ще отворят нова фурна ,че ще се справят
Търсеше го единствено защото не можеше да се свърже с Гюней
Не прие утехата от Кузей.Сякаш неговите думи са ей така казани на вятъра.За нея той продължава да е непрокопсаник ,който не може да направи планове за бъдещето
Гюней и каза същите думи и тя ги прие,успокой се донякъде ,защото умното и момче ще намери изход

# 16
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 17
# 18
Не прие утехата от Кузей.Сякаш неговите думи са ей така казани на вятъра.За нея той продължава да е непрокопсаник ,който не може да направи планове за бъдещето
Гюней и каза същите думи и тя ги прие,успокой се донякъде ,защото умното и момче ще намери изход

Абсолютно съм съгласна за Хандан ... тя просто  го има за никой в тази къща Кузей ... то бива, бива да разделяш децата си, ама чак пък толкова...
Скрит текст:
Помните ли, когато веднъж Кузей се прибра и майка му пита; Гюней, ти ли си? Кузей отвърна: Не, другия ... направо ме разби тази сцена, точно така се е чувствал Кузей през цялото си детство, другия, никой си ... хайде да видим как ще го преведат нашите некадърници  hahaha
Дидок  newsm51 благодаря за хубавата нова фотка на Киво.

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 19:46 от queen_fenka

# 19
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Точно! newsm10

# 20

Абсолютно съм съгласна за Хандан ... тя просто  го има за никой в тази къща Кузей ... то бива, бива да разделяш децата си, ама чак пък толкова...
Скрит текст:
Помните ли, когато веднъж Кузей се прибра и майка му пита; Гюней, ти ли си? Кузей отвърна: Не, другия ... направо ме разби тази сцена, точно така се е чувствал Кузей през цялото си детство, другия, никой си ... хайде да видим как ще го преведат нашите некадърници  hahaha

+2  yes

# 21
 Hug "Ти ме обичаш. Влюбена си в мен отдавна"  Whistling Айне!

# 22
Роминка   bouquet така се разсеях по манИкена, че забравих да ти благодаря за новата тема  Hug Да ни е на късмет!   bouquet

Къде сте всички?

# 23
Hug "Ти ме обичаш. Влюбена си в мен отдавна"  Whistling Айне!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy да, без да иска, каза истината ... ама какъв поглед извади след като се обърна  ooooh!
Скрит текст:
леле, след малко ще се появи Фърат  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire започва кошмарът ...

# 24
Скрит текст:
Сега Гюней като отиде да цуне Кузей, Грам нЕма да му се вържа! По-готин ще е момента с фъстъка-Симай
  Whistling

# 25
Роминка   bouquet така се разсеях по манИкена, че забравих да ти благодаря за новата тема  Hug Да ни е на късмет!   bouquet

Къде сте всички?

Heart Eyes Тук сме, ядосваме се на филма  Rolling Eyes

# 26
Чухте ли го Гюно.... своя империя щял да създаде  Joy Joy Joy И по-далеч щял да стигне... така е, ако знае само колко е прав.  ooooh!

# 27
Ооо, той успешно си гони целта  Laughing

# 28
Гюлтен може да е всякаква, но всичко, което засяга дъщеря й тя го усеща безпогрешно!  Peace
Ама този Кузей как може да е толкова красив!  Heart Eyes

Дубльорите се наак..а отново  ooooh! ФерХат  ooooh! ooooh! ooooh!

# 29
 baby_neutral  Joy Joy На Кузейчо му се приспа, след малко ще припадне  Joy

Общи условия

Активация на акаунт