В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 769
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз родих в Токуда през 2008 и не ми е много актуално инфото. Платихме над 2000 лв., но не си спомням упойка да се е плащала отделно  newsm78 Бях секцио, може би си е било включена в цената. Скъпо беше, но съм много доволна. И аз имах тогава допълнително здравно осигуряване, но не ми покриха нищо. Номера беше, че във фактурата от Токуда пише "избор на екип" а фонда не покривал такива неща. Ако във фактурата пишеше "Раждане", щяха да ми изплатят парите. Проверете си условията с фонда от сега, да няма изненади Simple Smile. Ако бях родила на друго място, щяха да ми покрият всичко. Една колежка роди месец след мен в клиниката на Мазнейкова и й възстановиха сумата, а там не е по-евтино. Както и да е, това не беше определящо тогава.

Сега това раждане 800 лв. без избор на екип, звучи много приемливо, но аз ще бъда секцио, което така или иначе се планира. Как става в такъв случай, отивам и казвам, че ще раждам секцио или все пак си уговарям дата с някой лекар.

# 106
Elpet, meggle : Съчувствам ви безкрайно, защото както вече казах минах по същия път. Тогава изпробвах всички възможни бабини рецепти, наблягах на плодове, но нищо не ми помогна. Пръсках се и аз с олинт в един момент, че се задушавах(с разрешението на лекари). Пих сироп Стодал, който не ме излекува, но поне ме облекчаваше преди лягане. Не знам какво да ви кажа. Стискайте зъби, внимавайте да не качвате над 38. Ако качите - парацетамол, студени компреси с оцет...
На мен АБ ми дадохда едва на 6тия ден, когато цялата лигавица ми беше разранена, с гной..абе ужас.Не забравяйте да пиете много течности, за да не се обезводните.
А отностно болките в корема и мен ме болеше докато кашлях.

Леле какви цени в Токуда наистина  newsm78 Ама то навсякъде е много скъпо, особено ако си с избор на екип. Аз май ще съм в ТК с избор на екип, но има време де. Ще видим.

Момичета, аз пак да питам за полетите със самолет и бременност. Трябва ли да нося някакъв документ или трябва ли да предупредя някой на летището.от компанията? И опасно ли е за бебето ако минавам през скенера?

# 107
Когато раждах 2011 в Тина Киркова , нормалното( с екип) беше 800 лв. , раждане в самостоятелна родилна зала 150 лв. и присъствие на таткото 200 лв. Ползвах ВИП стая х 75 лв. на ден (единичен ВИП) .

# 108
  • Бургас
Моник, аз питах моята лекарка, каза да си пътувам спокойно.Да си взема нош па и да седна по напред.Това бяха съветите.За скенера, едва ли, то е за отрицателно време.
Кога заминаваш ти?

# 109
Така като сверявам цените май Токуда е на първо място, после е Щерев, не знам колко е раждането в клиника Надежда, ако има някой там, да каже.

# 110
А някой мисли ли да ражда в Майчин дом? Какви са отзивите за там?

# 111
Аз. Но се нареждам към чакащите за отзивите.

# 112
Моник, аз питах моята лекарка, каза да си пътувам спокойно.Да си взема нош па и да седна по напред.Това бяха съветите.За скенера, едва ли, то е за отрицателно време.
Кога заминаваш ти?

Мерси за отговора. И моя лекар ми каза да пия но-шпа преди и след полета, за да предотвратим контракции , в случай че има, но до полета ще се видим пак за инструкции.
Аз заминавам чак след месец, доста след теб.

# 113
  • София
Аз след ужасиите, които преживях след първото ми раждане в частна клиника със сигурност този път съм в държавна болница  Peace
Но като чета цените на ВИП стаите в държавните болници на ден и като знам как аз лежах 15 дена (15 дена*75 лв. = 1125 само престой  Shocked) Дано не ми се налага този път  Praynig

# 114
Аз. Но се нареждам към чакащите за отзивите.
Странно ми е как така няма отзиви за най-голямата АГ болница..А относно Токуда, ако се наложи бебето да остава в кувьоз, сумата за плащане сериозно може да надвиши 3000 лева.

# 115
meggle , за 15 дни са наистина адски много пари , при мен дните бяха 3  ( нощувки ) , та беше добре.Този път живот и здраве пак ще искам ВИП стая .

# 116
  • София
Monik@ благодаря ти за съчувствието  Hug
meggle не знам да смея ли да питам за коя клиника и какво или да не тревожим и другите, споменаваш го няколко пъти и ми става мъчно така, надявам се каквото и да е било като травма да го затънтиш в спомените си  Hug
за раждането в ТК аз всъщност си платих само двоен ВИП понеже реално сина ми беше секцио по спешност и това не съм платила. но този път ще се наложи и планирано, и вип и екип и бла....

според мен за токуда чисто логично разсъждение, а и за другите болници, ако е планирано секцио, едва ли може да е без избор на екип, така си мисля Peace

# 117
Момичета погледнете в подфорума за здравни заведения и специалисти, там има теми свързани с МД, както и за други болници.  Simple Smile

# 118
  • София
Аз засега мисля за Шейново с идеята, че мога да си взема ВИП стая, иначе мизерията е голяма в другите стаи с обща тоалетна на етажа...
Питах в Надежда преди няколко дни - ако си вземете направение за раждането се доплаща 1750 лв. Това ми казаха по тел.

# 119
Аз засега мисля за Шейново с идеята, че мога да си взема ВИП стая, иначе мизерията е голяма в другите стаи с обща тоалетна на етажа...
Питах в Надежда преди няколко дни - ако си вземете направение за раждането се доплаща 1750 лв. Това ми казаха по тел.
Здравейте и от мен! Аз, поне за сега, съм планирала да раждам в Щерев. Там с направление раждането е 1950лв. Но в тази сума влиза всичко, раждане  - без значение нормално или секцио е, грижи за бебето и престоя в болницата, храната, дори и памперсите за детето. Не са малко парите, но съм раждала в държавна болница и то при положение, че майка ми е лекар и беше с мен през цялото време.. не бих го направила отново!

Общи условия

Активация на акаунт