В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 760
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Момичета, 21 сед и приблизително 5-6 дни, късно ли е за вторта ФМ?
И който е по-запознат каква е цената на изследването и има ли го по ЗК, съжалявам, ако питам глупости, ама наистина не ми е ясно Embarassed
Според мен не е проблем да се направи и в този период.Не се поема от здравна каса.Да не би да няма часове по рано?За цена зависи къде ще я правиш.

# 91
  • София
ФМ по здравна каса няма Simple Smile За София е стотина лева. Поне на мен толкова ми казаха за Марков. На 20.02 ми е часа. Първата ФМ беше 70 или 80, забравила съм вече.

# 92
Здравейте, аз съм Мария от Сливен запазих си час в Стара Загора при д-р Цонева за фетална морфология, това ми е първия такъв преглед, късно ли е 16 г.с.+5 дни за това?
И някой знае ли каква е цената на прегледа?   Stuck Out Tongue
  newsm23  Термина ми е на 14.07.2014 г.

Благодаря предварително!

# 93
  • София
mariqstoikova сина ми се роди на тази дата, много сладко  Hug з
а цената на фм в стара загора не съм наясно, в софия е около 100 лв.
ако това ти е датата за първия скрийнинг ми се струва късно, а за втория май е рано, нека и другите да се включат все пак с мнение, за по-сигурно  Peace
meggle абсолютните ми съчувствия  Hug

# 94
mariqstoikova  , по принцип за първа ФМ е много много късно , тя се прави 11-13 г.с. макс до 13 + 6 . Втората се прави от 18 до 23 г.с . ( най - добре 20 или 21 г.с) .

# 95
Момичета, 21 сед и приблизително 5-6 дни, късно ли е за вторта ФМ?
И който е по-запознат каква е цената на изследването и има ли го по ЗК, съжалявам, ако питам глупости, ама наистина не ми е ясно Embarassed
Само да не вървиш напред по ехограф и да ти кажат, че бебето е минало вече 22г.с!

# 96
Благодаря  Simple Smile така прецени д-р Цонева, явно нея тези срокове не я притесняват   Thinking Smile дано поне успее да види пола  Praynig

# 97
Привет mariqstoikova.Ранната ФМ е 11-13г.с, тогава ти пускат и скрининга за Даун /първият/.Втората ФМ я правят между 15-18г.с и тогава ти пускат вторият скрининг /БХС/. На мен лично във 15 седмица ми я направиха тази втората. Има и една Фетална ехокардиография, която я правят около 20-24 седмица.Там се гледа обстойно сърчицето на бебо.За повече информация може да прочетеш тук цък

# 98
leaaa втора ФМ не се прави до 18 г.с а до 23 г.с дори в сайта , който си публикувала го пише.

# 99
Мариястойкова това е късния БХС, но обмисли пак при кой лекар да е.Защо избра точно Цонева?Попрочети малко за нея из нета мнения много и то все отрицателни, но и от личен опит по добре я направи при някой друг Тодоров, Ангелова в Ниамед възможности много

# 100
Аз лично , не бих си правила втората ФМ в 15 г.с. , плода е все още малък и органите които се оглеждат не са достатъчно развити.

# 101
I az znam, che cenite v tokuda sa kakto gi e napisala slunchoz. Samo da dobavia i 300 lv za upoika i taka s izbora i grijite stavat kam 2500 ako se plashta i bolnichnia prestoi otdelno moje da stanat 3000

# 102
  • София
леле какви са тия цени в токуда, отивам да проверя за тина киркова  Shocked

# 103
Да, сериозни са цените в Токуда. Преди 3 години раждането там ми излезна към 2300 (1500 за избор на екип, 600 за бебето и към 160 упойката). Мисля, че няма промяна и към момента сумите са същите. Аз обаче имам допълнително здравно осигуряване от работата и тогава ми покриха избора на екип, което беше предостатъчно. И този път планирам там да раждам, ходя при Лазарова. Пак имаме допълнително здравно, остава и този път да платят Simple Smile

# 104
bleizi az sashto iamam dop zdravno, no dogovora ni izticha na 28.02 i ima goliam shans da niama nov do july Wink)))) a i znam che praviat mnooogo problemi s ideiata da ne platiat, no ne mislia che e mnogo po- skupo ot drugite mesta, ako izkluchim grijite za bebeto

Общи условия

Активация на акаунт