В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 747
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Момичетата, които са в Токуда, наистина ли там раждането е 3000 лв или мен са ме излъгали?

# 76
Здравейте момичета Simple Smile

Mimeto - и двете рокли са чудесни и няма да сгрешиш! Има ли специален повод?

Pival: И аз ти стискам много палци, не се притеснявай и мисли позитивно!  Hug

1905vv: Дано се оправи бързо без Аб !

dida771: Добре дошла при нас, тук сме точно за да си помагаме и да обменяме опит и да се забавляваме. Препоръчвам ти да си направиш фетална морфология в София между 18-23 седмица, но се обади веднага да си запишеш час, тъй като часовете свършват бързо. Добри варианти са при Марков, Фемина, д-р Стратива и има и други, може някоя друга мама да допълни. Ако ти е трудно да се ориентираш ми пиши на лични, за да не качвам сайтове тук, да излезе като реклама.

Аз вчера усетих бебо като хората най-накрая! Или поне така си мисля, няма как да съм 100% сигурна, докато не усетя яки ритници  Laughing
Усетих нещо като балончета на корема до пъпа, нещо да бълбука и като си сложих ръката усетих твърдаца бабунка  Party После казах на ММ да си сложи ръката и също усети бабунката и накрая ни направи впечатление, че коремът ми се беше наклоник на една страна (дясно), а бебо беше точно там. В този момент изпитах такава силна любов към това бебе, че думи нямам да опиша !!Нямам търпение да минат тези месеци и да си е при нас.

# 77
Етотук можете да видите цените на услугите в Токуда

http://www.tokudabolnica.bg/bg/obstetrics-and-gynecology/womens- … ting-and-delivery

За ФМ, а и за следене по време на бременността горещо препоръчвам и моята докторка - Жанна Колева, която е била шеф отделение патологична бременност в Тината.

# 78
  • Burgas
Здравейте, запис и от мен. Все още не знаем за момченце или момиченце ще пазаруваме, надявам се на 30.01 да разберем. До тогава мама ще пазарува за себе си. Я кажете какво мислите за тези рокли.
Червената малко ме притеснява дължината- има я и в бяло, за черната нямам притеснения. Казвайте, че утре ще поръчвам  smile3506
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3150796
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3138602
И двете много ми харесват, но ще е хубаво да има повод. А и никога не е сигурно, че ще изглеждат точно така, както на снимките. Аз самата често пазарувам от чужди сайтове и трябва да си призная, че някои покупки хич не са сполучливи, оказва се че материята е по-тънка или много кофти на допир.
1905vv дано по-бързо да се възстановява детето. И моето момченце е болно. Имаше съмнение за инфекциозна мононуклеоза, но слава Богу размина ни се по-леко просто тежка форма на гнойна ангина и 10 дни антибиотик. Сега се гледаме у дома и много се замислям дали, да не приключа и аз с трудовия си ангажимент за момента. Кофти ми е спрямо колегите, но е и факт че имам нужда от повече почивка.

Благодаря за темата на мимето  bouquet

# 79
Запис!!! Аз пък съм за черната рокля  Laughing

# 80
  • София
180 дни са болничните общо за година, независимо кой ги е издал.

Относно другата гимнастика, няма да споря. Звучи логично, но по отношение на НОИ, ако нямам лично практика за нещо, не го препоръчвам на хората Simple Smile

# 81
Благодаря за мненията ви, ще взема и двете рокли. За мен няма зимни или летни рокли, комбинирам всичко. Червената ми е за ежедневна, а черната за по-специални случаи. Пазаруването в асос е много лесно. Правиш си регистрация правиш си настройка на валутата в евро( има психологически ефект- в паунда цените ти се струват по-ниски Simple Smile ) стандартната доставка е безплатна. Често ми се случва да се бавят, но винаги до сега идват. Веднъж си бях поръчала един сет от три колана, които се забавиха повече от месец  ooooh! аз им писах и те ми ги изпратиха отново, малко след това получих и първата  пратка и така сега имам повтарящи се Simple Smile

P.S. Някой беше питал за корема дали личи. На мен едва сега започна леко да ми личи, но на голо. С дрехи не толкова. Аз се меря относително редовно- бюста и ханша не са мръднали, но талията се е увеличила с 9см. На килограми съм качила 1 за сега.

# 82
Здравейте момичета Simple Smile

Mimeto - и двете рокли са чудесни и няма да сгрешиш! Има ли специален повод?

Pival: И аз ти стискам много палци, не се притеснявай и мисли позитивно!  Hug

1905vv: Дано се оправи бързо без Аб !

dida771: Добре дошла при нас, тук сме точно за да си помагаме и да обменяме опит и да се забавляваме. Препоръчвам ти да си направиш фетална морфология в София между 18-23 седмица, но се обади веднага да си запишеш час, тъй като часовете свършват бързо. Добри варианти са при Марков, Фемина, д-р Стратива и има и други, може някоя друга мама да допълни. Ако ти е трудно да се ориентираш ми пиши на лични, за да не качвам сайтове тук, да излезе като реклама.

Аз вчера усетих бебо като хората най-накрая! Или поне така си мисля, няма как да съм 100% сигурна, докато не усетя яки ритници  Laughing
Усетих нещо като балончета на корема до пъпа, нещо да бълбука и като си сложих ръката усетих твърдаца бабунка  Party После казах на ММ да си сложи ръката и също усети бабунката и накрая ни направи впечатление, че коремът ми се беше наклоник на една страна (дясно), а бебо беше точно там. В този момент изпитах такава силна любов към това бебе, че думи нямам да опиша !!Нямам търпение да минат тези месеци и да си е при нас.
не знам за мен ли се отнася ама аз само коментирах коя ми харесва а инъче sweetpie си ги купува

# 83
Здравейте момичета, аз също се следя в Токуда, но при доктор Илиев. Много съм доволна, много е внимателен, обяснява. При Колева ходих за първата ФМ, също останах доволна - всичко ми огледа и обесни. Сега мисля да се запиша при нея и за втората ФМ. Тя ме посъветва да е в 21-22 седмица и така мисля и да направя, след като се консултирам и с д-р Илиев.

Раждане без избор на екип в Токуда е 800 лв., тук може да доплатите за Неонатални грижи - редовен пакет: 300 лв
С екип - 1500лв, а тук може да доплатите за Неонатални грижи - редовен пакет: 600 лв

При секцио - раждането без избор на екип пак е 800лв, и Неонатални грижи са отново: 300 лв
С избор на екип са 1500лв. , но Неонатални грижи -са 600 лв

Много искам пак да си видя бебчето и да разбера пола му, последно на ФМ ми казажа, че сигурно ще е момче, но не бяха на 100% сигурни. На преглед съм чак на 13.02 и има толкова много време до тогава.

# 84
Аз съм на преглед на 3.02 -малко остана до тогава,но го чакам от 6.01  Wink и аз искам вече да разбера какво ще е туй мъниче ,дето започна всеки ден да почуква от корема ми  Hug тоолкова е хубаво  Grinning Вече започнах много да му говоря  Heart Eyes

# 85
  • София
привет
аз хич не съм по-добре от вчера, не знам какво е, но е кошмарно. общо взето е силна хрема, но ми е и някак кофти, а нямам температура и не кашлям.... носа ми се запушва ужасно, тече, мъка....пръскам олинт, и двата доктора казаха че е ок, отделно едно с евкалипт и камфор, което според мен изобщо не помага. наливам чайове като луда и лимони, тъпча се със супа, понеже нямам никакъв апетит и ще се мре... Cry
meggle, ще го пробвам това с морската сол  Hug
дано не съм успяла да заразя никой, много се старая, защото имам подозрения че е от грипа....

sweetpie, роклите са уникални, със здраве да си ги ползваш Peace
едно ново мамче zlatoto2003 мисля беше писала за фм, но аз не разбрах кога й е термина, да не би да е минало времето за фм...
pival стиснати палци и от мен  Hug

от мен поздрави и се пазете, много е гадно........

# 86
  • София
elpet и моя нос потече яката, но аз съм с 37.4, колкото да ми е лошо, отпаднало, без апетит, с болки в главата, а кашлицата е за разкош  Tired Понеже ме боли и гърлото, лекарката ми каза да си взема Хексоралетен да смуча, за кашлицата също ми изписа по-силни хапчета, за да ми мине по-бързо, дано  Praynig Въпреки че от тях кашлям още повече  Sad
Да питам някои от вас, които имаха и кашлицата - боли ли ви корема, като кашляте? Мен уж не до сега, но снощи така се изкашлях, че ме прободе силна болка отдясно, от тогава не смея да се изкашлям като хората, държа си корема, като кашлям, голяма картинка съм  ooooh!

# 87
  • София
meggle за болката в корема, понякога като се въртя рязко в леглото ме прорязва, доктора от жк каза че е нормално, но да гледам да не се въртя рязко, т.е. може би като кашляш да сис се поприсвила предварително, за да не е рязко някак, но доколкото разбирам, това няма общо с беб, просто е като мускулен спазъм
сега като казваш, да си призная май и главата ме цепи малко, но повече ми е зле в носа и синусите... сори че мрънкам но е много куцо....

# 88
  • София
Май ще си мрънкаме двете  Tired Пробвай морската сол, пробвала съм го, действа и не е неприятно  Peace При предишното ми боледуване дори бях кашляща на лекар и той само викаше не мога да видя бебето какво е, скрило се е, аз почнах да кашлям и той вика а така, кашляй кашляй още малко да го видя  Laughing И като му казах, че ме боли от време на време и той каза еми нормално, като кашляш, да пия Нош-Па, ако ме боли и толкоз.
А сега никой не иска да ми даде антибиотик, явно трябва да съм с 40 градуса темп., за да ми го предпишат, а не разбирам защо, нали има специални за бременни, които не преминавали през плацентата  newsm78
Кой беше казал, че е лежал в болница с грипа, как стана това, отиде на преглед и? Сори че не помня кой беше, ама ми се е размътил мозъка  Embarassed (Mini_moni ли беше)
На другите момичета сори за мрачните ни постове, всеки с болката си както се казва.

# 89
Момичета, 21 сед и приблизително 5-6 дни, късно ли е за вторта ФМ?
И който е по-запознат каква е цената на изследването и има ли го по ЗК, съжалявам, ако питам глупости, ама наистина не ми е ясно Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт