В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 813
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, мами!
На мен  ми е много сдухано, само се ядосвам и плача.... Sad
За фраксито - като се следях в Щерев доки ми го изписа до 12 г.с. и от 36 г.с. по 0.4. Сега при двама доктори ходих с изследванията и те ми казаха, че няма нужда и да си пия само Аспирин Протект.
Запокупките - ми то аз всичко си имам, ама ако е мома ще трябва да купя и розови дрешки за малка фръцла!
А, къде по-точно усещате мъниците? Понякога усещам нещо над пъпа и се чудя дали е бебо. newsm78
И за зеления чай да питам - мога ли да  пия по 1 на ден ?

# 451
  • София
Nori4ka, защо ти е сдухано? Ако е заради фраксито, не знам дали ще те успокоя, но и аз съм в същото състояние... Ако нещо не е наред при следващия ми преглед, съм решила да се консултирам и с друг лекар - 5ти под ред. Sad

Относно чайовете, аз бях споделила един линк с инфо за билките, понеже пия много чай по принцип - http://www.hera.bg/s.php?n=509
Сега избягвам зелен и черен, защото са от силните чайове с високо съдържание на кофеин. Най-добре е от липа и шипки Wink Четох и статии на английски и в тях препоръчваха същото.

# 452
  • София
kalata 2011честита розова новина и от мен, и бодита  Grinning все така добре и спокойно да караш до края  Peace
mama_angel не съм сигурна дали те разбрах добре, но ако говориш за силиконовите зърна, аз си бях взела и се оказаха съвсем ненужни, в смисъл че ако бебчо добре си засуква, няма особено значение какви са ти гърдите. ако не питаш това, тогава какви предпазители имаш предвид?
утре съм на лекар, отсега не мога да си намеря място от любопитство беб дали ще се покаже пола  newsm08
lillac супер, там региона на мен и мъжа ми ни е любим. освен това всяко лято отсядаме в едно малко село до морето, варвара- ако се сещаш напоследък района около тях нашумя покрай новия план за царево и постоянно показват един строеж който го няма от 2 години, в близост до който има малки закътани живописни плажове. резервата е страхотен и хората са много мили, та затова така полюбопитствах къде строите  Grinning
плежър, в бг продава ли се бъдипод? супер практично ми се вижда, но дори не съм виждала майки с колички тук с такива.  Thinking
зеления чай май не е добра идея, някой беше пуснал линк с приемливите билки, но не мога да го открия в момента  Confused
утрогестана го спрях постепенно, докторката каза че не може от раз, намялва се постепенно дозата Peace

# 453
Така е, piafff, може би не трябва и да го мисля толкова Wink Иначе и аз ходя по 2 пъти в месеца на прегледи..

Момичета, вие отведнъж ли спряхте утрогестана или първо намалихте дозата?
И мен доста често започна да ме боли корема Sad Може и да е от седенето на стола в офиса по цял ден...Добре че в петък съм на лекар и ще проверим какво е положението.
Намалява се, не е хубаво да се спира рязко. Твоя док би трябвало да ти каже как да го спреш.Знам обаче и за жени, които са го спрели рязко-всичко явно зависи от лекаря

# 454
  • София
Мерси, момичета Simple Smile предпочитам да се консултирам с повече хора  Embarassed Ще стана цял гинеколог до края на бременността  Laughing
Ето и друга тема за мамите с тромбофилия, може да намерите нещо полезно - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718433.0

# 455
niya_nicko , не е заради фраксито - на прегледа беб си беше наред.В петък съм в Щерев и ще ми кажат и грамовете, пък си мисля, че и доплер може да ми пуснат. Ние сме в ремонт вече година и до никъде не сме стигнали.Сега живеем при майка и всичко тук е на вили и на могили.Детето няма пространство за игра, няма никакви условия. На всичкото отгоре имаме да взимаме пари, а ММ се притеснява да си ги иска. На мен вече нервите не ми издържат и по цял ден се тормозя и плача, детето ме гледа и се чуди какво става и така. Извинявайте за негативния пост, ама трябваше да споделя, че да ми олекне.

# 456
  • София
В 25 -та при кой ходиш ?
mini_moni, при Папукчиев съм.

# 457
  • София
Nori4ka, пуснете си някое хубаво детско филмче с детето и разпуснете Wink
С хубавите неща, които предстоят, всичко ще се нареди, ще видиш!  Hug

# 458
Здравейте мами,имам един въпрос.Днес кучето ни случайно преминавайки през мен ме одраска доста стабилно на кръста,и аз сега се психясвам.По принцип той е домашно куче и е имунизиран всякак но все пак знам ли,какво да правя

# 459
В 25 -та при кой ходиш ?
mini_moni, при Папукчиев съм.
Знаеш ли дали още работи Илиева там в 25-та ..май се казваше Цанка.(тя ме следеше едно време преди 100 години  Mr. Green )

# 460
Добро новина: Грипната епидемия  в София от утре е отменена. Прегледите ще продължат с пълна сила предполагам по няколко за час.
 MAMA_SANCHO За сутиените, давай на шивачка да ти ги стеснява, остатъка от платът може да дажеш на мен Wink Аз си търся за удължаване.
Децата и за мен са смисъла на живота. Първо ще ми е, но и аз само да усетя нещо като движение и очите ми се насълзяват от щастие.
За покупките и аз мисля да ги почна 7-8 месец. И сега гледаме с ММ колички и кошарки в нета. Искам да си избера и изгладя дрешките Simple Smile сама.

ха - ха това за удълженията ми хареса Simple Smile- иначе аз със стесняването проблеми нямам имам доста добра машина и мога да шия така че проблеми в това естество нямам Simple Smile
Да по добре е сама да си подредиш за да ти е най-удобно - аз сега си трся голями найлонови пликове дебели - незнам как да ги обясня- свеки беше взела от някъде и след като изгладех прибирах дрешките по пликовете да не се прашат - а и така ми стояха тези дребоци по- подредени в скрина.

Аз не се сдържах днес и от един магазин в ликвидация  му купих на тоя моя бъдещ мъник един гащеризон тънък дънков. Иначе при нас има аутлет и от време на време пускат бебешки дрешки ед. бройки на цени от 2-5 лв ( а са качествени маркови стоки ) и смятам тези дни и него да посетя и да почн ада го следя нищо че не ми трябват кои знае колко, но не мога да се сдържа.

Здравейте мами,имам един въпрос.Днес кучето ни случайно преминавайки през мен ме одраска доста стабилно на кръста,и аз сега се психясвам.По принцип той е домашно куче и е имунизиран всякак но все пак знам ли,какво да правя

Ако има всички имунизации не мисля че е проблем - незнам сега тетанус може ли да се бие.

# 461
  • София
Знаеш ли дали още работи Илиева там в 25-та ..май се казваше Цанка.(тя ме следеше едно време преди 100 години  Mr. Green )
  Мисля , че да - табела с такова име поне има Wink (на втория етаж), но не я познавам и не съм я посещавала.

# 462
  • София
mama_angel, елпет е права, ако бебето засуче добре няма да ти трябват. Аз обаче ползвах и много ме спасиха от жестоките болки след като ми се разкървавиха зърната. Мисля че бяха на томи типи, но не съм сигурна. Важен е размера, а не марката според мен.

elpet, не беше ли ти при Илиев в Младост? Ако да, утре ще вземем да се засечем значи, аз съм от 16:15 при него  Sunglasses и аз се надявам да ми каже пола утре. Относно бъгипод - видях, че в продавалника ги има, и във Фейсбук една фирма ги предлага, но никой не може да ми каже дали е съвместима с моята количка. Та мисля като се постопли направо да се срещна с някой от продаващите и да тествам на място с моята количка дали ще стане. Стане ли - веднага си взимам. Просто не знам какъв друг вариант да измисля. Имам още една количка по принцип, чисто нова лятна на бертони, ползвана е точно 2 пъти, но физически не си представям как ще бутам две различни колички едновременно.

норичка, я да се стягаш да не дойда аз у Владайско да раздавам шамари! Как детенце ще те гледа плачеща, само го стресираш. Яааа. И бебенцето също го тормозиш. Има такива моменти в живота, но не са повод за сълзи. Живи, здрави, прави сте, в очакване на бебе, а ти ще ми ревунцаш. Знам, че е от хормоните основно, но не е оправдание  Naughty Излизай по-честно навън и ще видиш как ще се разсееш от негативните емоции. Прегръщам те много  Hug

# 463
Plesure извинявай мила нещо се отнесох и не ти отговорих търся бъги борд в eBay И амазон защото в Бг никъде няма хубав седящ борд с три колела.Иначе на един сайт в германия го намерих за90 евро ама ако мога да го взема по евтино ще е добре че много пари са,макар че ние с перспектива го купуваме освен за малкия сега ако даде господ и имаме възможност искаме 3 деца така че трябва да е здрав аз самата мразя да купувам еднодневки.Но държа да е седалка за да може малкия да поседне .аз го бях постигнала в предните теми сега не мога че пиша през телефона,но идеята е че е компактен също

Някои беше питал за спирането на . Значи стандартно  пиех 2*2,като го заспивах почнах 5дни 2*1,после 3дни три дни1*1.Трябва да се спира плавно защото ако го спреш изведнъж е шок за организма и може да прокарват.

# 464
  • Бургас
Добро утро!
MAMA_SANCHO, такова приспособление ли търсиш?
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1311.R4. … t=0&_from=R40
Виждала съм седалки, които се монтират към количката, ще потърся сега. Hug

Общи условия

Активация на акаунт