В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 856
  • 743
  •   1
Отговори
# 435

A аз болки имам от началото на бременността , но просто сега вече са почти непрестанни- но аз и с първото имах болки от 5-ти месец натам и до края си бях на 3*1 магнерич и 3*2 но-шпа

Аз нямам база за сравнение и сигурно заради това тези болки ме стряскат. Особено нощно време, дори като се завъртя усещам болки.Това нормално ли е? Дано това не пречи на мъниците.
И аз съм на вълна ровене в английски сайтове, но към ebay  съм малко резервирана, т.к. нямам никакъв опит.

И аз съм така - затова трябва много да почиваме и да не се претоварваме , че аз си имам един горчив опит с малкия - родих го месец и кусур преждевременно именно защото някак бях свикнала  с болката не си обръщах достатъчно внимание и не почивах достатъчно. Не ти го казвам да те плаша а напротив - имах си болки и изкарах докрай почти и съм сигурна че ако почивах повече,а не се правех на герой всичко щеше да е наред - сега почивам - дори едно пране ми стой неизгладено вече 3 дни - недопустимо за мен преди ама сега съм с различни приоритети - така че не се тревожи - всичко ще е наред само почивай и обръщай внимание на себе си и  на бебо и всичко ще е наред. Ако те боли пии но-шпа можеш да пиеш до 3*2 на ден - така не вредиш а помагаш на бебето.

# 436

MAMA_SANCHO, благодаря ти! И аз по някога се изкушавам да запретна ръкави и да се развихря, но домакинството ми отиде на заден план. Старая се да съм повече в леглото. Дай Боже всичко да мине гладко до финала  Hug

# 437
piafff , Shandorka, всеки ден ли сте на фракси сега? Аз след последния преглед съм през ден на фракси + аспирин всеки ден и така до следващия преглед, когато пак ще правим доплер, НО се притеснявам дали е достатъчно Sad  Shocked   newsm78
     Всеки ден  до края на бременността, не знам дали преди термина ще ми го спре, засега бия по 0.4 и периодично трябва да ходя при проф. Паскалева от 3та градска да изследва бързината на съсирване на кръвта.

# 438
  • София
*Lilac*, всъщност доки каза, ако разрешат консултациите отново.  аз не знам дали продължава епиденията даже  newsm78 ама мисля да ида въпреки всичко, че ММ няма да може да си почива спокойно Simple Smile какво изведнъж се е притеснил не ми е ясно ..

# 439
  • София
*Lilac*, всъщност доки каза, ако разрешат консултациите отново.  аз не знам дали продължава епиденията даже  newsm78 ама мисля да ида въпреки всичко, че ММ няма да може да си почива спокойно Simple Smile какво изведнъж се е притеснил не ми е ясно ..

plesure , днес мернах една статия, че в София отменят грипната епидемия, така че може да провериш.

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 18:36 от josi_josi

# 440
Мами споделете какви Предпазители за гърди сте ползвали и сте много доволни ,имам плоски гърди,бях взела на авент (т.е. мъжа ми ги купи ) не можах да ги ползвам ,после разбрах че е имало по малък размер.Вие какви сте ползвали?

# 441

kalata2011   честито момиченце  Hug И на мен много ми се иска,ама ще видим на 03.02.  Praynig

За пазаруването : предния път си бях подготвила всичко и бях страшно удоволетворена от това Wink много ми беше хубаво. Сега мисля пак така да направя,въпреки  че няма да купувам кой знае какво. Не вярвам в суеверия и не искам да пропускам това удоволствие,но разбира се мисля да изчакам поне до май месец  Thinking

Добре дошли,на новите мами  Hug

Много ви се радвам на всички,пожелавам на всички ни много здрави и прекрасни бебчета  Hug

# 442
Добро новина: Грипната епидемия  в София от утре е отменена. Прегледите ще продължат с пълна сила предполагам по няколко за час.
 MAMA_SANCHO За сутиените, давай на шивачка да ти ги стеснява, остатъка от платът може да дажеш на мен Wink Аз си търся за удължаване.
Децата и за мен са смисъла на живота. Първо ще ми е, но и аз само да усетя нещо като движение и очите ми се насълзяват от щастие.
За покупките и аз мисля да ги почна 7-8 месец. И сега гледаме с ММ колички и кошарки в нета. Искам да си избера и изгладя дрешките Simple Smile сама.

# 443
  • София
piafff, И аз съм така, само че без л-тироксин и на утрогестан вместо дуфастон...
Доста се притеснявам за фраксито, защото ходих при 3ма различни лекари и всеки имаше различно мнение относно необходимата доза... Sad А единият дори ми каза, че и само аспирин бил достатъчен. Ти къде ходиш на ЖК, ако не е тайна?
В Щерев ходя на свободен прием и в 25-та поликлиника на ЖК- редувам ги отскоро, че един месец ми се вижда страшно дълго време  Embarassed Не съм питала друг лекар, а в поликлиниката съм била само веднъж и там не са коментирали терапията ми, само си записаха какво пия/бия. Със сигурност има лекари на различно мнение, важно е ти да избереш на кого да вярваш;)

# 444
Някой да е проучвал въпроса за съхранение на стволови клетки?

# 445
Някой бше питал за магазини в Англия, обаче изгубих кой беше, че докато нваксам да ви изчета ставах за ядене на два пъти  Embarassed Grinning
Вчера бях в Mothercare , естествено от дрехите за бременни едвам си харесах една блуза, но за бебешките неща са страхотни, имат толкова сладка линия с мечо пух и останалите герой, че не знам как се стърпях да не взема нещо. Други магазини са Next, Gap, Matalan, Debenhams H&M, Mini Boden, John Lewis, M&S, Zara, някой от тях са по-скъпи, но ако оцелите намаление, както в момента има, излизат с по 75-80%  отстъпка, др сиг ги има и в България, съжалявам, ако съм ги повторила. За магазини от рода на Асда са Sainsburys и Tesco.Естествено да не забравим и Ebay uk и Amazon uk
При нас с покупките е сложно, понеже предстои местене края на април и преди това и да искам да купя нещо, само ще пречи при изнасянето, и без това повечето от багажа е мои дрехи остава и бебешки да помъкнем хаха за това съм се настроила да купувам края на май, мисля, че ще иммам време, благодарение на вас и форума съм заформила списък със сайтове и линкове за необходимите неща и се надявам да не попусна нещо важно.
Честито на всички, който вече знаят пола на бебето Hug сигурно е прекрасно да знаеш, че там някъде мърда твоето момиченце/момченце   bouquet Hug Simple Smile Ние с таткото се очертава да разберем чак началото на март, но времето върви бързо и без да се усетим ще дойде и нашият ред и за тази новина Laughing

# 446
  • София
бъмбъл, аз питах за магазините. Благодаря ти много!

# 447
vasii
И аз се интересувам, за момента се ориентирам към Future health,  работят и в Бг, но са по произход от Англия, с централа в Nottingham.
За 25 години съхранение на пъпната връв само излиза около 1500евро , ако се съхраняват и кръвните клетки е 2500евро, който има повече информация и/или нека сподели  bouquet
plesure   сега видях, че си питала за помпа, провери и в Argos,.

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 21:06 от bumble111

# 448
piafff, И аз съм така, само че без л-тироксин и на утрогестан вместо дуфастон...
Доста се притеснявам за фраксито, защото ходих при 3ма различни лекари и всеки имаше различно мнение относно необходимата доза... Sad А единият дори ми каза, че и само аспирин бил достатъчен. Ти къде ходиш на ЖК, ако не е тайна?
В Щерев ходя на свободен прием и в 25-та поликлиника на ЖК- редувам ги отскоро, че един месец ми се вижда страшно дълго време  Embarassed Не съм питала друг лекар, а в поликлиниката съм била само веднъж и там не са коментирали терапията ми, само си записаха какво пия/бия. Със сигурност има лекари на различно мнение, важно е ти да избереш на кого да вярваш;)
В 25 -та при кой ходиш ?

# 449
  • София
Така е, piafff, може би не трябва и да го мисля толкова Wink Иначе и аз ходя по 2 пъти в месеца на прегледи..

Момичета, вие отведнъж ли спряхте утрогестана или първо намалихте дозата?
И мен доста често започна да ме боли корема Sad Може и да е от седенето на стола в офиса по цял ден...Добре че в петък съм на лекар и ще проверим какво е положението.

Общи условия

Активация на акаунт