В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 846
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
За пазаруването аз предния път почти всичко бяхме купили преди да се роди бебка, само количката беше поръчана. Аз не вярвам на суеверия, за щастие и ММ, и исках аз да си избирам.
Много от нещата - помпа за кърмене, стерилизатор, бях купила от Англия чрез доставчик до България и ми излязоха на половина по-евтино. Все още често купувам детски дрехи и обувки от там, тук детските стоки са доста скъпи! Tired

# 421
  • София
не се връзвайте на тези суеверия, все пак близките ви от най-добри чувства мърморят  Simple Smile мъж ми и майка ми нямат този проблем, но пък аз се спирам сама, рано ми е още, макар че ми е гъдел да зяпам.  Grinning
сега като заговорихте за покупки и се наврях в продавалника, има някои доста интересни втора ръка неща и дори чисто нови неща, преди съм купувала от там.
сега даже ми хареса една количка (модел на Maclaren), което не мислех че ще кажа, фен съм на единичните големи гуми, както писах  Blush
по принцип гледам да си видя нещата наживо, така че може би и аз ще пооставя за по-натататък, че сега и без друго нямам къде да ги дена. но сама ще си взема всичко и ще си оправя, и преди беше така, не виждам причина сега да е друго Sunglasses
кой беше на преглед днес, не видях да се отчита  newsm78
и една добавка - попаднах на един сайт с гимнастика за бременни, мисля че тази жена беше издавала книга за това, ако имате интерес вижте,: http://www.nsa-nesheva.com/

# 422
Аз ще купувам чак като излезна в 45- дневния преди термина...началото на юни..легло си имам дървено,стаболно и много хубаво - само матрак ще вземем, ще ми дадат кошница,шезлонг и сгъваема кошара като пътуваме...дреболии и дрехи не са проблем ,а имам и от сестра ми купища...Количката ме притеснява - искам  да е удобна,лека - нали ще я търкалям по цял ден.Много държа да ми харесва,а все ми харесват тия с космическите цени  yahoo_49

# 423
  • Варна
И аз започвам с покупките веднага щом разбера пола или най-късно на пролет. Няма такова удоволствие. Искам да си го изживея. И без това не са ни много удоволствията в тази скапана държава. Трябва да се радваме на всичко, което ни предоставя живота.  Peace

Иначе и аз си имам почти всичко. Само дрешки (ако е момиченце) и някой пропуски, които направих с първото детенце, сега ще бъдат поправени.  Naughty

# 424
  • Телиш/Плевен
Lala v dajda blagodaria, ne pomnia da sam promeniala neshto v nastroikite, no mi pomogna i ti blagodaria   bouquet
Автоматично са го променили за всички потребители, когато са сложили новата версия на форума. Peace

За децата - на мен това ще ми е първо, но съм напълно съгласна, че те са смисълът на живота. Аз и преди съм казвала, че нашето бебе не е планирано и по този повод ММ каза нещо, с което съм много съгласна и което ще помня винаги: "Това е най-хубавото нещо, което ще ни се случи в тоя живот!" Heart Eyes

За покупките - като разбера пола, ще си набележа това-онова, но ще купувам най-рано през май. Единствено количката ще купим седмица-две след раждането, за да може да й тече гаранцията от момента на ползване, а не предварително. Peace

# 425
Привет мами имам си Мома голяма 7 см, с идеални размери и без никакви забележки от доктора. По размер отговаря на термина ми и съм very happy

# 426
  • Пловдив
Калата, честита девойка! Да сте така до термин  Hug

# 427
Толкова много исках да е момиче и ето на. Даже си взех две розови бодита.... е така, за късмет Party

# 428
  • Там някъде
Хайде и аз да се включа днес Simple Smile За покупките съм решила всичко предварително. Вече знаем пола, но все още оглеждаме и чакам да дойде април и да започваме. То не че съм фиксирала дата, даже мисля че количката ще я поръчаме началото на март. Аз искам поетапно да купуваме нещата, за да не ни се натрупат много разходи накуп май-юни месец. Относно помощта от родители - аз лично съм против (което засега среща сериозен отзвук) те да купуват "по-едрите" неща за бебето. Това разбира се е мое мнение.
За децата, въпреки че на нас ще ни е първо, аз също мисля, че те са най-важното. Аз обаче съм от жените, за които работата е от много важно значение. Едно че си я обичам страшно много и друго, че някак си не мога да си се представя само вкъщи. Обожавам ММ, дома ни, моментите, в които сме си двамцата вкъщи, но работата ми липсва. Мисля (и се надявам искрено) че ще мога да намеря баланс. Все пак от юли живот и здраве ще си имаме и едно мъничко слънчице!!! Тогава пак ще ви кажа дали ми липсва работата като съм си вкъщи newsm53

kalata2011     честита девойка, дано сте все така до края!!!

# 429
Калата честити розови гащи - да ти е жива и здрава Simple Smile

За покупките - смятам че всичко трябва да си купя сама и предварително без количката- мразя някой да ми се меси. С първата бременност нямах предразсъдъци и почнах да пазаря рано рано - точно със съображения че по малко по малко и по лесно отколкото накуп. И пак родих един месец по рано и не бяхме накупили всичко и мъжа ми търча като луд даден от мен списък от болницата- по-добре предварително поне според мен . Но след миседа лятото съм малко по-предпазлива( два дни преди да разбера че бебо не се развива попаднах на намаление и купих комплект шишета и после ми бяха трън  в очите всеки път като ми се мернеха или дори само се сетех за тях ) чакам да мине феталната на 25.02 и след това по малко по малко почвам - то са главно хигиенни материали, козметика, хавлийки че от баткото си имам за първите месеци дрехи бол както бях споменала - а и аз да призная не обичам розово и дори да се промени ( за сега на 80% са ни казали мъж дори аз му мернах атрибута, на 16,01 упорито се криеше и сега на 17.02 ще го видим ) пола няма да купувам кои знае колко неща поне за сега като дрехи. За количката ще я взема след като се род че си имам от баткото и първия месец няма да приритам - сега само следя за намаления за бъги борд седалка за баткото и помпата за кърма че искам ел. на Авент, но тях преди края на февруари преди ФМ няма да ги купувам че и ММ се е запънал и той се е наплашил.

За магнезия- бяха ми предписали една седмица 3*2 докато се насити организма и спирах утрогестана и тогава ми беше страшно зле - главоболие и гадене по цял ден- чак и нощем се случваше от главоболие и гадене да не спя. От 3 дни съм на 3*1 и съм по - добре дори днес не ме боляла глава въобще и съм на седмото небе, но за сметка на това откакто не пия утрогестан съм все с почти непрекъснати болки- но пък така редувам - магнерич но-шпа и се живее.

А да се похваля поръчах си три сутиена от продавалник - от една фирма за бельо имат страница там и утре ще дойдат и ще има да стеснявам - поръчах 80Ц - но от фирмата ми казаха че тази чашка  по-добра за моите размери и отзад само ще си ги стесня до моите скромни 70,Разликата не е малка макар че доколкото разбрах тяхното 80 е като 75, но иначе се оказа мисия невъзможна да намеря 70Ц на прилична цена а за 70Е да не говорим открих но от 30-40лв и нагоре  . А да си призная за няколко  месеца не ми се даваха луди пари за сутиени - ей го купих си преди около месец и айде вече са ми малки - иначе аз съм почитател на сутиените на H&M и те са ми основните , но при стандартните ми размери Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 16:56 от MAMA_SANCHO

# 430
MAMA_SANCHO  и аз получих болки след спирането на утрогестана и сега пак ми го върнаха. Моят магнезий не е магнерич, а магнерот /ако има някакво значение/ и го пия 2х2, май на теб ти е дошла много висока дозата  от 3х2, защото това са симптомите на предозиране.Хубаво е че сте я намалили и сега си добре.

kalata2011 , честити розови гащи, доста момиченца чакаме вече, ех дано да е заразно  Blush Мен току що май ме сритаха..

# 431
MAMA_SANCHO  и аз получих болки след спирането на утрогестана и сега пак ми го върнаха. Моят магнезий не е магнерич, а магнерот /ако има някакво значение/ и го пия 2х2, май на теб ти е дошла много висока дозата  от 3х2, защото това са симптомите на предозиране.Хубаво е че сте я намалили и сега си добре.

kalata2011 , честити розови гащи, доста момиченца чакаме вече, ех дано да е заразно  Blush Мен току що май ме сритаха..

A аз болки имам от началото на бремеността , но просто сега вече са почти непрестанни- но аз и с първото имах болки от 5-ти месец натам и докрая си бях на 3*1 магнерич и 3*2 но-шпа

# 432
  • София
Привет мами имам си Мома голяма 7 см, с идеални размери и без никакви забележки от доктора. По размер отговаря на термина ми и съм very happy

Честитооо Simple Smile Ох как се надявам и аз да се отчета по същият начин след време Simple Smile със здрава и хубава дама Simple Smile Много хубави новини!

Mrs Raven, ти си завиждане - малко са хората, които си обичат толкова много работата

MAMA_SANCHO
, къде следиш за бъгиборд? Аз търся много бъгипод, макар да не съм сигурна на 100% че ще стане на нашата количка.

Мами, дайте линкове към английските сайтове, където сте гледали по-евтини поми, шишета и такива неща. Аз освен асда-та друг не знам, и там наистина трябва да се следят постоянно, за сега нищо не съм купувала от англия, но много момичета само от там пазаруват, явно има защо.

За самото пазаруване - основните ми покупки ще са бъгипод за баткото, легло за бебето и помпа електрическа. Но ще гледам едно по едно да ги купувам, че сега съм с малките майчински. Евентуално някоя дрешка, независимо от пола. Другите неща ще ползвам от баткото.

# 433

A аз болки имам от началото на бремеността , но просто сега вече са почти непрестанни- но аз и с първото имах болки от 5-ти месец натам и докрая си бях на 3*1 магнерич и 3*2 но-шпа
[/quote]

Аз нямам база за сравнение и сигурно заради това тези болки ме стряскат. Особено нощно време, дори като се завъртя усещам болки.Това нормално ли е? Дано това не пречи на мъниците.
И аз съм на вълна ровене в английски сайтове, но към ebay  съм малко резервирана, т.к. нямам никакъв опит.

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 17:28 от VeryMe

# 434
  • Бургас
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 elpet, ние живеем в Бургас.Вилата я строим в село Младежко, едно много хубаво странджанско закътано селце, с невероятна природа.
Момичета, чета, че си говорите за покупки.Нямам една дрешка за лятно бебе, всичко ще купувам от А, както се казва.По - едрите неща са ми много запазени, като столче за кола, кошница, корито, шезлонг и още какво ли не.Предпочитам всичко да купя предварително и да съм готова.Това ще стане, като се стопли времето.
Честито розови гащи на kalata2011.Pleasure, ти не спомена ли, че си на лекар утре?

Общи условия

Активация на акаунт