В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 826
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • София
piafff , Shandorka, всеки ден ли сте на фракси сега? Аз след последния преглед съм през ден на фракси + аспирин всеки ден и така до следващия преглед, когато пак ще правим доплер, НО се притеснявам дали е достатъчно Sad  Shocked   newsm78

# 391
Лелеееее да не ви изпусне човек за малко, ама не мога да ви смогна, четох,четох четох и вече почнах да виждам размазано  Mr. Green
Да кажа: Добре дошли на новите мами. Стискам палци на момичетата, които ще правят 2-ри БХС  Praynig ,За морето много ми се иска ама ще видим какво ще дойде до септември...
Мира Каква кола си търсите и до колко парички ако искаш пиши и на лични-имаме автокъща в горубляне и ако може да помаогна нещо. Аз най-вероятно съм единствената луда,която предпочита двуврата кола  Whistling
Лекинка и мекинка от мен  Hug

# 392
Хей здравейте, то са се изписали много теми аз докато се моткам, ще ми отнеме много време да ви изчета, но все ще успея, защото вече съм много по-свободна, ще я караме на болнични и само 1-2 дни ще ходя евентуално на работа! Инъче ако се е видяло правилно ще си имамем ТЯ и ТОЙ, за което съм супер щастлива! Само малко съм разочарована и притеснена, че моят доктор напуска работа и за момента няма да се мести никъде, а аз му вярвам безусловно, но дано си повярваме и с следващия! За раждане не съм мислила, но най-вероятно ще е в Надежда, защото там ходя, а инъче баткото го раждах в Шейново, но с избор на екип и бях доволна! Мисля си, че има доста време да вземем правилното решение и да се молиме за малко късмет! За сега това от мен!
Кой е доктора който напуска работа? От Надежда ли е?

Да Мими от Надежда е, др. Сигридов, уникален, не знам дали си ходила при него, но няма такъв доктор!
Е ти ме втрещи, знам кой е, но и представа си нямах че напуска. newsm78
Скрит текст:
Аз като казах на Персенска че няма да мога да пътувам до София вече и тя ми каза че няма проблем, но ако имам проблеми веднага да се обадя и да си запиша час за Сигридов!

piafff , Shandorka, всеки ден ли сте на фракси сега? Аз след последния преглед съм през ден на фракси + аспирин всеки ден и така до следващия преглед, когато пак ще правим доплер, НО се притеснявам дали е достатъчно Sad  Shocked   newsm78
Момичета и аз съм на фраксипарин  Cry отначало бях всеки ден после в 12г.с ми го направиха през ден+ аспирин протект сега съм само на фраксипарин през 4 дни, утре съм на преглед и се надявам да ми го спрат окончателно, но като гледам че навън почна пак да вали може и да не стигнем до Тутракан за преглед!

Е ама, много бързо пишете, аз още не съм сложила анкета за името на следващата ни тема а вие вече сте на 27 страница  #Crazy

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 08:38 от Мимето14

# 393
  Добро утро момичета    bouquet
Как сте аз съм тотално гроги малкия се буди три пъти тази нощ и буквално съм като сомнамбул. Преди пет минути обаче от стаята му се чу еднo тихичко "мамо тук ли си"аз отговорих да и отидох да го видя а той спеше като ангел и цялата умора се стопи -това беше един от миговете в които ми спира дъха и знам че каквото и да ми коства това дете да е щастливо и здраво аз ще го дам. Тези дни една приятелка ме сряза когато и казах че за мен смисъла на живота е семейството -работата днес я имаш утре не,парите също но имаш ли семейство и деца живота си е струвал.А тя ме сряза че за нея смисъла на живота не е в децата имало по важни неща за пояснение тя е домакиня не работи,мъжа и я издържа откакто живеят заедно и тя роди вече 10 години близо и отговора и много ме учуди да не говорим че така го каза сякаш не е кои знае какво детето и семейството.Ох ама и аз лирични отклонения от хормоните ще да е.
Момичета аз да питам,случвало ли ви се е когато сте легнали корема да ви става твърд,не болезнено,но много твърд и сякаш да се измества от една страна и след секунди максимум минута се отпуска,без никаква болка и придърпване?

На мен ми се случи веднъж. Доколкото разбрах това са фалшиви контракции, които подготвят матката. Няма страшно! Важното е да не те боли!

А пък мен днес цял ден почти ме наболява корема. Не е много силно и нетърпимо, но не знам дали е нормално Sad
А права е няма страшно ако не боли,но като усетиш подобно нещо е добре да седнеш и да си починеш малко това го знам от доки.
Аз отивам да се ровичкам за нови сутиени вече нищо и тези дето си взех не ми става и от два дена ходя без сутиен  и съм търсене - сега вече съм 75Д (и то защото не мога да открия70 Е и ще си ги стеснявам отзад )ако продължавам в този дух накрая ще си шия по поръчка

# 394
Добро утро момичета минавам само да се отчета и прочета   food010

# 395
  • Пловдив
Мама Сънчо, аз също мисля, че децата са моят стимул и смисъл. Колкото и да е трудно, детската усмивка, прегръдката от малките ръчички и любовта в очите им... безценни са

# 396
Lala v dajda blagodaria, ne pomnia da sam promeniala neshto v nastroikite, no mi pomogna i ti blagodaria   bouquet

Yulianka Moite rezultati sa: za 18- 1:840; za 21 1:120; za vazrasta 1:340- dosta se uplashih, no me slediat vav Femina i mnogo me uspokoiha, hodih i pri Mazneikova za vseki sluchai za konsultacia. Vsichki kazaha da ne se pritesniavam. Riskat ot abort pri amnioto e 1:240 ti si predceni koi risk te ustroiva pove4e. A tova, koeto moita doktorka kaza e che naposledak za 21 vsichki rezultati sa niski i se chudi dali reaktiva na laboratoriata e chitav ?!?!? V izsledvaniata pishe che nad 1:500 e niska risk.

mini_moni pojelavam ti ot sarce momichence, shtom tova iskash Wink))) i az mnogo iskah kifla Wink)) A za tova dali e rano ot Femina taka me posavetvaha. Nai- bezopastno amnio se pravi v 19ta sedmica nedai si boje ako sa loshi rezultatite ta da ima vreme.... predpolagam

# 397
Мама Сънчо, определено децата са смисъла. Казвам го въпреки че нямаме деца още, защото с мъжа ми цели 7 години чакаме това бебенце - една вечер си стоим в къщи и си говорим, че имаме всичко къща си купихме направихме я да ни е уютно, работа имаме и двамата вземаме достатъчно да си живеем добре, не в лукс. Кучета имаме които много обичаме  Mr. Green, но къщата е празна! И му викам е и за кого го направихме това  Sad Просто нямаш стимул за живот, няма смисъл да бъхтиш на работа, и да се прибереш в "празна" къща без детски смях  Crazy
 Joy явно днес хормоните яко ни тресат и аз се отплеснах  hahaha

# 398
  • Бургас
Здравейте!
Прекрасни емоции споделяте.За мен също децата са смисъла на живота.Много се вълнувам за предстоящото събитие, все едно ще ми е за първи път.Чакано е четири години, около мен съм слушала и коментари.........Нали си имате две?Разбира се, игнорирам подобни изказвания.
Обичаме се, работим, не се оплакваме, не искаме много.От 5 години си строим една къщичка в едно хубаво  село в Странджата, тази година се надявам да е готова.Опитваме се да вървим напред.Най-важното за мен, да са ми здрави децата и да ги възпитаме. Simple Smile

# 399
  • София
От потвърждаване на бременността съм на фрасипарин 0.3 всеки ден + аспирин протект, дуфастон, но шпа, неофолик мета, л-тироксин. На 24.01. бях на ЖК и ми казаха, че мога да спра аспирина, дуфастона и но шпа(ако нямам болки, а аз нямам), но фраксипарина и неофолик мета- не. Доколкото разбрах, ще го бия до края.

# 400
Здравейте в този прекрасен снежен ден!
и аз мисля, че децата правят живота по-смислен и определно по-весел и забавен и е толкова хубаво да преоткриваш света с малките човечета! И аз съм имала доста безсънни нощи, но мисля че си струва Simple Smile

# 401
Здравейте момичета!

Ах, че хубава темичка сте заформили. Мама_Сънчо, много ме трогна това, кеото написа.
На мен, живот и здраве, ще ми е първо детенце , но и за мен това е смисълът в живота - децата, семейството. Само като си помисля как юли ще се роди едно мъничко, зависещо от нас, напълно невинно човече и се разтапям. Всеки път като го усетя да мърда в корема ми ми иде да се разплача от вълнение и щастие. Дано всички сме добре и родим здрави бебоци.

# 402
  • Варна
Момичета аз да питам,случвало ли ви се е когато сте легнали корема да ви става твърд,не болезнено,но много твърд и сякаш да се измества от една страна и след секунди максимум минута се отпуска,без никаква болка и придърпване?
Според мен това е бебенцето. Изместило се е на едната страна. Често се усеща като буца. После като пораснат малко става много интересно.

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 11:54 от Lady April

# 403
 Мимето14  и аз се втрещих, но от 3-4 места го чух, че е до края на месеца и ми призля, днес съм на преглед и от първо лице ще разбера, дано е лош слух Praynig, като се прибера ще пиша!

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 11:54 от katring

# 404
аз аз май съм в същата седмица ама не съм много сигурна  Whistling

Можеш да изчислиш термина си ТУК: http://www.ladypill.com/calendar.php

Любимото ми кръгче- страшно много информация сбита на едно място   newsm74

Общи условия

Активация на акаунт