В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 840
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Хей здравейте, то са се изписали много теми аз докато се моткам, ще ми отнеме много време да ви изчета, но все ще успея, защото вече съм много по-свободна, ще я караме на болнични и само 1-2 дни ще ходя евентуално на работа! Инъче ако се е видяло правилно ще си имамем ТЯ и ТОЙ, за което съм супер щастлива! Само малко съм разочарована и притеснена, че моят доктор напуска работа и за момента няма да се мести никъде, а аз му вярвам безусловно, но дано си повярваме и с следващия! За раждане не съм мислила, но най-вероятно ще е в Надежда, защото там ходя, а инъче баткото го раждах в Шейново, но с избор на екип и бях доволна! Мисля си, че има доста време да вземем правилното решение и да се молиме за малко късмет! За сега това от мен!
Кой е доктора който напуска работа? От Надежда ли е?

Да Мими от Надежда е, др. Сигридов, уникален, не знам дали си ходила при него, но няма такъв доктор!

# 376
Zdarveite momicheta, umiram da se pohvalia che dnes biah na 2ri BHS i shte si imam DEVOIKA Wink))) mnogo sam shtastliva Hug
Iskam da pitam i za lentichkite znaete li zashto gi niama, az probvah sas starata vizia, no i tam gi niama Cry(((
Не е ли рано за втори БХС в 17г.с. ? Честито момиченце - и аз искам  Simple Smile За  лентичките са ти обяснили хубаво - и аз не ги виждах и си промених настойките

# 377
Zdarveite momicheta, umiram da se pohvalia che dnes biah na 2ri BHS i shte si imam DEVOIKA Wink))) mnogo sam shtastliva Hug
Iskam da pitam i za lentichkite znaete li zashto gi niama, az probvah sas starata vizia, no i tam gi niama Cry(((
Не е ли рано за втори БХС в 17г.с. ? Честито момиченце - и аз искам  Simple Smile За  лентичките са ти обяснили хубаво - и аз не ги виждах и си промених настойките

Моля ви, обяснете и на мен защо не мога да си настроя лентичките?

# 378
Не е ли рано за втори БХС в 17г.с. ? Честито момиченце - и аз искам  Simple Smile За  лентичките са ти обяснили хубаво - и аз не ги виждах и си промених настойките

Моля ви, обяснете и на мен защо не мога да си настроя лентичките?
http://tinypic.com/view.php?pic=nmkvvb&s=5#.UuflWPsbnIU виж от тук Лале в дъжда го е пуснала по-назад

# 379
Здравейте!
Шандорка, и аз бях на фракси с първата бременност - родих нормално, но доста кръв изгубих. Няма такава зависимост, но ми казаха, че при секцио ще трябва с пълна упойка заради него. Сега още не съм слагала фракси, ще видя следващата седмица какво ще каже доки.
Жалко за Сигридов - исках той да ми прави 2 ФМ.
За бъдещия батко - като го попитам къде е бебето и той идва  при мен, вдига ми блузата и ми бърка в пъпа! Много мило ми става, но съм сигурна, че ще имаме сериозни проблеми с ревността като се роди бебето.
Успех на всички мами, чакащи резултати.

# 380

Hug Коя от вас, мами и кандидат-мами, е в същата г.с.?

# 381
аз аз май съм в същата седмица ама не съм много сигурна  Whistling

# 382
  • Пловдив
Аз съм 15 и 3 дни

# 383
Привет! Аз съм много доволна от биозин мама, пия го от средата на ноември и не смея да го спра, за да се пазя, както досега, от вируси.

# 384
аз аз май съм в същата седмица ама не съм много сигурна  Whistling

Можеш да изчислиш термина си ТУК: http://www.ladypill.com/calendar.php

# 385
  • София
И аз пия Биозин мама от ноември и точно три пъти до сега изкарах вируса с кашлицата, като последния път беше и с температура, така че не знам за Биозин мама...  Tired

# 386
  • София
nori4ka87  Joy Joy Joy много ме разсмя! Ванката е голям сладур, да го нацелуваш от мен! Пумпал не разбира, като му кажа погали на мама коремчето, там има бебенце - той започва да ме щипе и драска по корема.. не умее да гали и да е нежен  Confused

Биозин мама за мен супер, така незабележимо си ме пази Simple Smile И аз го пия от началото, като след НГ го бях спряла, мислейки, че не ми е нужен, и веднага започна да ме мъчи гърло, та го започнах отново. Не знам колко време може да се пие, но аз ще го пия максимално дълго, макар и да не е никак евтин, явно си има причина за това.

# 387
  • София
Можеш да го пиеш през целия грипен сезон така да се каже  Laughing
Представям си значи, ако не бях пила Биозина  Rolling Eyes

# 388
Момичета аз да питам,случвало ли ви се е когато сте легнали корема да ви става твърд,не болезнено,но много твърд и сякаш да се измества от една страна и след секунди максимум минута се отпуска,без никаква болка и придърпване?

# 389
  • София
Момичета аз да питам,случвало ли ви се е когато сте легнали корема да ви става твърд,не болезнено,но много твърд и сякаш да се измества от една страна и след секунди максимум минута се отпуска,без никаква болка и придърпване?

На мен ми се случи веднъж. Доколкото разбрах това са фалшиви контракции, които подготвят матката. Няма страшно! Важното е да не те боли!

А пък мен днес цял ден почти ме наболява корема. Не е много силно и нетърпимо, но не знам дали е нормално Sad

Общи условия

Активация на акаунт