В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 840
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Хей здравейте, то са се изписали много теми аз докато се моткам, ще ми отнеме много време да ви изчета, но все ще успея, защото вече съм много по-свободна, ще я караме на болнични и само 1-2 дни ще ходя евентуално на работа! Инъче ако се е видяло правилно ще си имамем ТЯ и ТОЙ, за което съм супер щастлива! Само малко съм разочарована и притеснена, че моят доктор напуска работа и за момента няма да се мести никъде, а аз му вярвам безусловно, но дано си повярваме и с следващия! За раждане не съм мислила, но най-вероятно ще е в Надежда, защото там ходя, а инъче баткото го раждах в Шейново, но с избор на екип и бях доволна! Мисля си, че има доста време да вземем правилното решение и да се молиме за малко късмет! За сега това от мен!

# 361
  • София
Bebka, защо са ти забранили сладкото?

meggle, за басейните - ами не ме е страх. Досега да чукна на дърво, не съм хващала гадости от басейн. Сигурно и затова съм толкова смела  Grinning Предпочитам да мисля позитивно, че всичко ще е наред. Но виж, в минерален басейн не бих влязла, заради температурата и състава на водата.

Тази сутрин се претеглих и резултата е +3.5 кг Confused. То си се вижда и в огледалото. С миналата бременност успях да се опазя и след раждането нямах нищо отгоре, но сега явно ще ми останат кг за сваляне  Rolling Eyes

# 362
Незнам казаха ми да не ям сладко. В четвъртък бях на първи изследвания но нещо не са добре и утре пак ще ходя да пускам изследвания. Хемоглобина ми беше 90.

# 363
Zdarveite momicheta, umiram da se pohvalia che dnes biah na 2ri BHS i shte si imam DEVOIKA Wink))) mnogo sam shtastliva Hug
Iskam da pitam i za lentichkite znaete li zashto gi niama, az probvah sas starata vizia, no i tam gi niama Cry(((

# 364
  • Телиш/Плевен
Zdarveite momicheta, umiram da se pohvalia che dnes biah na 2ri BHS i shte si imam DEVOIKA Wink))) mnogo sam shtastliva Hug
Iskam da pitam i za lentichkite znaete li zashto gi niama, az probvah sas starata vizia, no i tam gi niama Cry(((
И в двете версии са направили така, че по подразбиране подписите да не се виждат. Ето как можеш да го оправиш:
Профил -> Настройки Изглед и Подредба -> махаш отметката на "Не показвай подписите на другите потребители" -> запаметяваш. Peace

# 365
Добър ден и о мен,въпреки че след сутрешното ми добро настроение доки ми го поразвали,слаед като погледна резултатите от БХС
биохимичен риск за тризомия 18   - <1:10000
биохимичен риск за тризомия  21   -1:428
риск от възраст на майката           -1:1115
риск от дефект невралната тръба  -<1:10000

каза че не е доволна и иска амиоцетеза,но преди това в четвъртък ще повторим БХС и тогава ще решим,но сърцето ми се сви и очите все ми се пънят със сълзи,а знам че рябва да мисля позитивно  Sad
стига съм ви натоварвала,добре дошли на новите мами и честито на тези,които знаят вече пола

# 366
  • София
Момичета, знаете ли как стои рокля на новородено или малко бебе  Laughing
Аз имам останали купища дрехи от каката, ако е момиче, нищо мяма да купувам, така и така ще се роди в същия месец. И рокли имам иначе  hahaha

На мен пък ми е много ниско нивото на Б12. Иначе хемоглобин и др. са ок. Чудя се дали ако почна витамини за бременни, ще се подобри този Б12. Хич не обичам изкуствени добавки.

Вчера бях на зъболекар, правиха ми пломба и по едно време бебето така се раздвижи, имам чувството че направи кълбо, чак подскочих и уплаших зъболекарката  Mr. Green
Та е хубаво да се посети зъболекар, аз ще ходя и на почистване другата седмица.

# 367
Хей здравейте, то са се изписали много теми аз докато се моткам, ще ми отнеме много време да ви изчета, но все ще успея, защото вече съм много по-свободна, ще я караме на болнични и само 1-2 дни ще ходя евентуално на работа! Инъче ако се е видяло правилно ще си имамем ТЯ и ТОЙ, за което съм супер щастлива! Само малко съм разочарована и притеснена, че моят доктор напуска работа и за момента няма да се мести никъде, а аз му вярвам безусловно, но дано си повярваме и с следващия! За раждане не съм мислила, но най-вероятно ще е в Надежда, защото там ходя, а инъче баткото го раждах в Шейново, но с избор на екип и бях доволна! Мисля си, че има доста време да вземем правилното решение и да се молиме за малко късмет! За сега това от мен!
Кой е доктора който напуска работа? От Надежда ли е?

# 368
  • Пловдив
Юлиянка, не са ти толкова лоши резултатите. Препоръчват амнио при риск по-голям от 1:300 , явно лекарят иска да се презастрахова. Успокой се, знам колко е трудно.

# 369
 newsm17 newsm10
Юлиянка, не са ти толкова лоши резултатите. Препоръчват амнио при риск по-голям от 1:300 , явно лекарят иска да се презастрахова. Успокой се, знам колко е трудно.

# 370
Здравейте! Аз също съм с термин юли и искам да попитам дали има някоя мама с тромбофилия /аз съм на фраксипарин до края на бременността/, интересувам се, защото ми се струва, че повечето жени с тази мутация раждат секцио... не знам по каква причина, но на мен много ми се иска да бъде естествено. Предварително благодаря! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 371
  • София
Здравейте! Аз също съм с термин юли и искам да попитам дали има някоя мама с тромбофилия /аз съм на фраксипарин до края на бременността/, интересувам се, защото ми се струва, че повечето жени с тази мутация раждат секцио... не знам по каква причина, но на мен много ми се иска да бъде естествено. Предварително благодаря! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Здравей, аз съм на фраксипарин. Почти сигурно съм за секцио, но не са ми казали досега да е заради тромбофилията. При мен показанията са  конизацио на шийката и полип на цервикалния канал. Ще попитам следващия път дали и тромбофилията е показание за секцио;)

# 372
Супер много ще съм благодарна!  Simple Smile На последният преглед исках да питам лекарката, но прегледите при нея минават толкова набързо, че изключих и сега чак средата на месеца сме пак на при нея, дано фраксипарина  да не е причина за секцио, че ми е доста страшничко  Praynig

# 373
  • София
Иееее, оправили са това с цитата, за което се оплаках Simple Smile сега отново мислите ми ще са подредени  Mr. Green

Lady April, благодаря ти за линковете. Последната къща ми хареса, но тя май е да се наема цялата за 15тина човека, до колкото разбрах. Но ще разгледам и аз.
Скрит текст:
П.С. да не си родена април? от там ли идва ник-а ти?

Dahila, добре дошла
antonka, желая ти тогава да си имаш и ти сини гащи Simple Smile
MiRa^, гледам че и твоят бъдещ батко е мъничък, ама по-разбира за какво става на въпрос. Моят се радваше докато не падна и той 2-3 пъти в снега и не си омаца лицето със сняг - та първата снежна разходка ни беше буквално за 5 минути. Повече време ни отне да се обличаме и събличаме  Laughing
Да се похвалиш като си вземете нова кола Simple Smile
katring, това е много готино -една такава мартеничка да си имаш  newsm04
Elika, и аз съм толкова. Да му мислим последните 3 месеца  Sunglasses
duda78, честита ти панделка
yulianka, и аз до колкото разбирам от тези неща, ми се струва, че доки иска да се презастрахова. Не се притеснявай, всичко ще е ок  Praynig 

# 374
  • Варна
Lady April, благодаря ти за линковете. Последната къща ми хареса, но тя май е да се наема цялата за 15тина човека, до колкото разбрах. Но ще разгледам и аз.
Скрит текст:
П.С. да не си родена април? от там ли идва ник-а ти?
Plesure, вилите са с две спални, т.е. за две семейства, в случай, че ходите с приятели. Миналото лято като се обаждах искаха 100 лв за вилата на вечер, т.е. 50 лв. на семейство. А ако се вземе за повече от 4-5 дни май беше 80 или 90 лв. Ние така и не успяхме да отидем до там, но още ми е мерак.
Скрит текст:
Да, родена съм на 5.04., но и обожавам пролетта, настроението ми е най-хубаво тогава. И синът ми е правен за априлче и роден тогава. Уви, не ме огря със моята зодия, но казват, че било за добро  Joy

Аз забравих да пиша за пола. Чак февруари ще разбера, на Св. Валентин.  Heart Eyes Много искам да е момиченце. Докторът загатна за момче, без да питам изобщо. Но явно съм направила някоя кофти физиономия без да искам, защото веднага се поправи и каза, че е твърде рано, другия път със сигурност.

Тази седмица ще имам резултати и от БХС. Като чета при другите момичета какво става, направо ме е страх да се обадя и да питам, да не вземат да ме вкарат в някой филм.  ooooh!

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 18:18 от Lady April

Общи условия

Активация на акаунт