В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 792
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро  Coffee Днес съм ранобудна  Crazy Пожелавам ви лек,спорен и щастлив ден  Hug
Аз започвам кръженето по сайтовете за бебешки колички   newsm78  1stroller

# 466
  • Там някъде
Добро утро, мами  food010 Хубав, спорен и усмихнат ден.
За утрогестана - май аз съм единстената, която го е спряла изведнъж. Док ми каза да го спра, така и направих и нямах проблем, но то явно си е до организъм. Аз от другата седмица започвам да пия магнезий и да го редувам с витамини (пак по препоръка на док). Стискам палци на мамчетата, които днес са на преглед да разберат пола Grinning

# 467
Добро утро мили мами,

Първо да ви почерпя днес моя мъж има рожден ден- много си го обичкам моето чудовище съкровище.

Имам си обичай като си легнем да се промъкна като заспи и да му оставя подаръка на масата в хола. Е да ма не - снощи приспивах малкия и съм си заспала до него та чак до сега и милото без подарък без нищо на работа е отишъл ей много ми докривя. #2gunfire Cry

Добро утро!
MAMA_SANCHO, такова приспособление ли търсиш?
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1311.R4. … t=0&_from=R40
Виждала съм седалки, които се монтират към количката, ще потърся сега. Hug

ей това търся  

Имаше ги преди два месеца много в ebay ама сега нъц.

Ха ха сега по навих си метнах компа на корема и едно малко ритниче получих отвътре.

Снощи малкия ме пита как и кога излизат бебетата- и аз му казвам че майките имат специална дупка за бебета и когато бебетата са готови почукват на корема на мама и казват " мамо излизам" и мама отива при нашата докторката в болницата ( той я познава ) и тя го вади и после като постоят ден два в болницата тати и той ще дойдат да ни вземат.
И мъничкия ми казвам "ама аз мамо искам с теб в болницата  "- ей сърцето ми се скъса като знам как ще страда милия, но му обясних че те и тати не пускат и само мама и докторката може и той трябва да остане с тати и после да дойде да вземе мама. Той се понатъжи, но нищо и сега мисля следващите месеци да повдигам темата че да свикне.

Айде моя мъж трябва да е стигнал до работа ще му звънна ей ама съм сънливец как ме е яд.

хубав ден засега от мен

# 468
  • Бургас
MAMA_SANCHO, да ти е жив и здрав рожденика ! Hug

# 469
  • Пловдив
MAMA_SANCHO, да ти е жив и здрав рожденика.

Големият беше същият, когато трябваше да раждам малкия. Имах контракции на 5 минути, а той се вкопчил в мен и плаче със сълзи да не го оставям, че щял много да слуша. Толкова миличък беше. Едва го успокоих, за да тръгна.

# 470
Добро утро мамчета!
Мама Сънчо ти за това си си избрала такъв ник нейм  Mr. Green Честит ти рожденик да ти е жив и здрав и не се ядосвай той най-добре знае защо си пропуснала да го изненадаш тази година  Crazy
Имаше ли някоя мама от Силистра да каже как е пътната обстановка че аз днес съм на преглед а не знам дали ще можем да стигнем до Тутракан  newsm78 Не съм спала цяла нощ така искам вече да разбера розови или сини гащи ще имаме  Joy

# 471
  • Варна
Добро утро, момичета!  Coffee
Мама Сънчо ама какъв малък сладур си имаш. Как няма да ти изпълва сърцето и да е смисъл на живота на когото и да е. Толкова са невинни, толкова наивни, милички, добрички. С мама искал в болницата.  Heart Eyes В това отношение направо ми е Х как да подготвя моя юнак. Отделял се е от мен най-много за няколко часа - 3-4ч. Никога не е оставал при баба/дядо или дори сам с тати дори и за една нощ, а 3 как ще се получи идея нямам. Мисля да си направим тренировки преди събитието ЖЗ. Една вечер да го оставя сам с тати по мъжки, а може би и една-две с баба и дядо.  Wink
Честит рожден ден на мъжа ти! Да е жив и здрав! Сигурна съм, че грам не се е почувствал зле или пък обиден от поспаливата си жена.  Hug
Мимето14 не съм от Силистра, но по новините тази сутрин казаха, че кмета бил забранил движение на автомобили, различни от тези със специален режим на движение или почистваща техника за през нощта. Shocked Дано са успели да почистят. И аз съм мераклийка и вече искам да знам, но без кола и с мъж в командировка тази седмица няма да стане. Ти пиши после.  Hug
Норичка горе главата! Я недей така! Ако можеш излез, разпусни на кафе, разходка, свеж  Mr. Green минусов въздух - да видиш после колко по-свежа и усмихната ще се чувстваш.

# 472
Добро утро и от мен   bouquet
МамаСънчо да ти е жив и здрав рожденника

Здравейте мами,имам един въпрос.Днес кучето ни случайно преминавайки през мен ме одраска доста стабилно на кръста,и аз сега се психясвам.По принцип той е домашно куче и е имунизиран всякак но все пак знам ли,какво да правя

Не се притеснявай няма нищо страшно и не е необходимо да правиш каквото и да е Simple Smile

Норичка не се притеснявай и не го мисли толква.Нещата ще се подредяд с времето няма къде да избягат

# 473
Благдаря момичета за милите пожелания - звъннах на мъжлето и му казвам извинявай мило че така се успах , а той че защо ми че ти все не спиш напоследък защо не да не се успиш- ама въобще не се е трогнал че не си  е получил подаръка - хаха само аз се шашкам както обикновенно.

Добро утро мамчета!
Мама Сънчо ти за това си си избрала такъв ник нейм  Mr. Green Честит ти рожденик да ти е жив и здрав и не се ядосвай той най-добре знае защо си пропуснала да го изненадаш тази година  Crazy

За ника си права -  като бях по-малка и в студенстките години когато можех спях все до обед и от там част от приятелите ми ми викаха сънчо и от там и ника Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 10:27 от MAMA_SANCHO

# 474
  • София
Plesure извинявай мила нещо се отнесох и не ти отговорих търся бъги борд в eBay И амазон защото в Бг никъде няма хубав седящ борд с три колела.Иначе на един сайт в германия го намерих за90 евро ама ако мога да го взема по евтино ще е добре че много пари са,макар че ние с перспектива го купуваме освен за малкия сега ако даде господ и имаме възможност искаме 3 деца така че трябва да е здрав аз самата мразя да купувам еднодневки.Но държа да е седалка за да може малкия да поседне .аз го бях постигнала в предните теми сега не мога че пиша през телефона,но идеята е че е компактен също

В продавалник от време на време пускат обяви за бъгипод. Това, което търся аз е http://prodavalnik.com/buggypod-smorph-2-i40411683. Като гледам тук цените не са по-високи от Германия. А тези пишат, че ги има и в един магазин, ще мина да проверя другата седмица (https://www.facebook.com/pages/zazi-kidscom-buggypod%D0%BE%D0%B1 … location=timeline

Честит ти рожденник! Много да е щастлив, обичан и обичащ, и най-вече здрав!

пивал, разплака ме. Добре, че моят не разбира още, че щеше да ми се скъса сърцето, ако бях чула това, което ти е казал малкият на теб.

# 475

В продавалник от време на време пускат обяви за бъгипод. Това, което търся аз е http://prodavalnik.com/buggypod-smorph-2-i40411683. Като гледам тук цените не са по-високи от Германия. А тези пишат, че ги има и в един магазин, ще мина да проверя другата седмица (https://www.facebook.com/pages/zazi-kidscom-buggypod%D0%BE%D0%B1 … location=timeline

Не на мен ми трябват от тези борд със седалка - в бг никъде не намерих такова - ако някой е срещал да каже .Тези които ти си показала поне според мен са за по-малки деца - онези се които аз постнах се дигат нагоре и можеш когато детето не върви да не ти се пречкат,а да ги дигнеш към багажника, освен това и като пътуваме са по-удобни- но нашият батко е на 3 , а като се роди бебо ще е живот и здраве на 3 1/2 така че е по-друго за твоето детенце това към което си се насочил е по-удачно.

# 476
 MAMA_SANCHO Да ти е жив и здрав рожденника и много да ви радва!

Аз давам отчет вчера бях на преглед Той е 178 гр, а Тя - 168гр. И двамата за момента са супер, беснеят и дивеят, за Утрогестана, аз от хормони ли от кво предния път забравих да питам, та сега от вчера го спрях от раз, но така каза доки! За момента ще си пия фолиевата киселина и то може би до края! Инъче самият Доктор целия февруари ще е отпуска и за момента няма яснота ще се връща ли на работа или не, което много ме тревожи, ноооооооооо какво да се прави!
Относно покупките аз също не съм от тези суеверните и предния път от 6месец някъде бях започнала малко по малко да купувам, така или инъче дрехите трябваше да съм си изпрала и изгладила! Сега отново смятам да е така, защото за двама ще трябва да се пазари, а сезоните не пасват, та не съм убедена дали ще застъпиме някой дрехи от бати, но квото стане!

# 477
katring  много хубави новини, така да е до края!

# 478
А Мама Сънчо, ти сигурна ли си че с батко на 3,5 ще ти трябва приспособление?  Моят понеже от около 2,5 на собствен ход мина и за това се питам newsm78

# 479
katring, браво на вас! Колко е хубаво, че са момиченце и момченце! И при мен по-голямото и по-дивото е момък, мъничкото незнам, но тоолкова силно се надявам да е девойче..много е кротичко и никога не се движи достатъчно, че да видим какво крие  Grinning Дано другата седмица вече да се види.Тук всички разглеждат детски колички, пък аз си търся близнашка майка да си споделим-каква количка мислиш да си взимаш? Хареса ли си вече някоя? Гледам, двойно по-скъпи са, тези дето ми допадат са все над 1200 лева..

Общи условия

Активация на акаунт