В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 806
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Миме аз съм от Силистра и не ти препоръчвам да пътуваш ,защото областта е блокирана.Към Тутракам незнам как е ,но можеш да се обадиш на Бойчев и да питаш.Надявам се до края на седмицата да се оправи положението.Иначе аз си стоя вкъщи с децата ,защото училищата и градините са затворени.След малко ща излезем със шийната и така.

# 481
  • Бургас
Здравейте момичета,
  MAMA_SANCHO да ти е жив и здрав рожденика   bouquet
plesure  Да се включа и аз с няколко английски сайта, не съм сигурна при колко от тях има доставки до България, но докато бях в Лондон много често пазарувах от тях. Освен споменатите Next, Gap, Matalan, Debenhams H&M, Mini Boden, John Lewis, M&S, Zara от bumble111, аз мога да добавя още http://www.wilko.com/shop-by-department/baby/icat/baby , http://www.boots.com/en/Mother-Baby/,http://www.superdrug.com/baby+kids/icat/baby - (основно за козметика и аксесоари)http://www.argos.co.uk/static/Browse/ID72/33005732/c_1/1%7Ccateg … ry%7C33005732.htm, и http://www.sportsdirect.com/kids/baby-shoes - ( за дрехи и обувки)

Относно пазаруването и аз ще изчакам да се позатопли и ще се развихря. Държа сама да си избера всичко и не обичам да ми се месят (особено роднини) какво да купувам или как да си гледам детенцето. Но на този етап само разглеждам в интернет и дори започвам да си записвам, че напоследък много взех да забравям  Laughing

# 482
  • Телиш/Плевен
MAMA_SANCHO, да ти е жив и здрав рожденикът и да сте много щастливи заедно! bdbaloni

Аз мога да се похваля само с това, че вече официално съм в петия месец. preggo

Успех на всички, които имат прегледи днес. Чакаме да се похвалите. Heart Eyes

Хубав и усмихнат зимен ден, тумбачета! Hug

# 483
  • Пловдив
Здравейте мамчета!
МАМА СЪНЧО да ти е жив и здрав рожденика!
ФРАКСИПАРИНА го бих до края на 3 месец, като ми беше намален постепенно и за да не получавам синини и буци го биех по-далече от пъпа и редувах средата, ляво и дясно на корема. Не съм изкарвала въздух, а само навеждах спринцовката и е почуквах, за да иде въздуха до буталото. Забелязах, че когато е биех рязко иглата /бързо/ и вкарвах страшно бавно течността, а после рязко е изкарвах, не ми се получаваха синини и буци. В момента съм само на аспирин протект.
Утрогестана  в началото ми беше 4*2, после 3месец за 6 дена ми казаха да го вземам 3*2 и след това да мина на 2*2 глобули до 16г с  и тогава ще го спирам.
С нетъпрение чакаме и ние да разберем пола около 13.02. когато ще хода на Преглед.
Момичета и този грип си продължава и си се пазете много, защото аз никъде не излизах, за да не се разболея и накрая мъжа ми го тръшна и аз тъкмо оправих него и вчера ме събори, от раз. Изчезнаха ми силите, болките в ставите станаха ужасни в комбинация със същото главоболие. Температура нон стоп която играе надолу - нагоре чак до 38,50 стигнах и полудях от притеснение ..............днес ми е по добре. Моля Ви пазете се нещо страшно е !

# 484
Миме аз съм от Силистра и не ти препоръчвам да пътуваш ,защото областта е блокирана.Към Тутракам незнам как е ,но можеш да се обадиш на Бойчев и да питаш.Надявам се до края на седмицата да се оправи положението.Иначе аз си стоя вкъщи с децата ,защото училищата и градините са затворени.След малко ща излезем със шийната и така.
Ами ММ звъня в КАТ Кубрат и му казаха че пътя за Тутракан е отворен! Ще тръгнем пък ще видим до къде ще стигнем  Praynig

# 485
Здравейте момичета Simple Smile

nori4ka87 : Аз мъничето ми до този момент съм го усещала из целия корем (ляво, център, дясно), но само под пъпа. Това, което усещам над пъпа не мисля, че е то  Simple Smile
Иначе гледай да се разведриш, важното е да сте живи и здрави , всичко друго ще се нареди!

MAMA_SANCHO: Да ти е жив и здрав мъжът, много да се обичате и радвате един на друг! Не си разваляй настроението за подаръка, измисли му друга изненада довечера  Hug
Много сладко как малкия е питал за бебетата. Една моя позната като роди, нейното детенце много плачеше, че не може да е с нея в болницата и тя му обясни, че с баща му имат много по-важна работа - да се погрижат за пристигането на бебето, да оправят вкъщи. Беше го взел много присърце и да видиш как се мобилизира.

dida771: И аз така го бях лепнала, покрай мъжа ми. За съжаление трудно може да се опазим. Малко си е и накъсмет, колкото и да се пазим Sad Бързо оздравяване ти желая!

Момичета, аз вчера както написах в поста си, че съм решила да пазарувам по-към края на бременността(за да съм сигурна, че всичко е наред).. и прибирам си се аз след работа и какво да видя - ММ налегнал компютъра и отворила няколко страници - колички, легла, помпи за кърмене  ooooh! Направо ми скри шампката. Решил е да се поинтересува и да набелязваме отсега, за да може по-натам направо да купуваме. Е прав е, де. Все пак ние НИЩИЧКО не разбираме.
Сега се чудим дали има смисъл от зимен и летен кош. Сякаш едното е излишно.
Леглата - гледаме уж с перспектива ама то и там не е лесно  ooooh! Ами къде ще сложим всички тези неща?Та ние сме още не сме се преместили и няма да е скоро. Сега сме в двустаен, но искаме нещо по-голямо.  В спалнята ни няма особено много място. Бая разместване ще падне. Май се шашнах. Май не сме много подготвени  Shocked

# 486
И аз пия Биозин мама от ноември и точно три пъти до сега изкарах вируса с кашлицата, като последния път беше и с температура, така че не знам за Биозин мама...  Tired

Освен това взимам и Pregnacare plus OMEGA-3 и 3х2 но шпа. Може би тази комбинация пази от вредните настинки. Питай гинеколога си за това.

# 487
  • Варна

Аз мисля да карам без кош за новородено(т.нар. зимен). Старата количка, която също продадох тази седмица(въобще пазарна го пиша) имаше, но и баткото е октомврийско бебе. Продадох я именно защото летния вариант нямаше пълно легнало положение. За лятно бебе не мисля, че е задължителен коша. Аз ще търся количка с напълно легнало положение. Мисля си даже, ако баткото се накриви/измори мога да я ползвам за него, а бебо в слинг/ергораница. Така го планирам засега. А може и да погледна бъгипод/бъгиборд, за всеки случай.

Днес загледах тази - https://www.google.bg/search?q=mamas+papas+luna&client=firef … =1366&bih=664.

# 488
Мира, да и нашата идея е именно такава. Още обмисляме, де, но май и ние ще търсим пълно легнало положение. Много хубава количка Simple Smile

# 489
и аз да дам отчет от вчерашния доктор - ами за мое малко съжаление ще съм мъжка мама  stork-boy. Много ми се искаше да купувам рокли и поли, но явно няма да стане  Embarassed но пък каквото такова само да е живо и здраво. Баткото и тати са супер доволни, а само на мен ми е още малко криво.
Иначе той е добре, отговаря си на седмиците - за мен това е много важно, че сина ми се роди 4 дни преди термин и беше 2490 гр. Иначе ми засякоха много силни контракции - което пък не е много добре, защото и плацентата доста пада. Смениха ми магнерича с някакво немско нещо - Нутри-маг, което било 5 пъти по-силно от първото. Казаха ми ако усетя и най-малко болка да почвам нош-па и така. Поне съмненията за миомата не се оправдаха, та се оказа, че нямам. Имала съм някакви кървави участъци по матката, което било нормално от твърде кръвоснабдената матка през бременността и така...
За грипа наистина внимавайте, че нас с малкия ни повтори - е да по-леко от миналия път, но явно цяла зима ще се влача хремава..

# 490
Да за силиконови зърна говоря,тъй като с малкия не можах да кърмя и не знаех тогава за тези зърна и искам сега да съм подготвена за второто

# 491
  • Пловдив

Аз мисля да карам без кош за новородено(т.нар. зимен). Старата количка, която също продадох тази седмица(въобще пазарна го пиша) имаше, но и баткото е октомврийско бебе. Продадох я именно защото летния вариант нямаше пълно легнало положение. За лятно бебе не мисля, че е задължителен коша. Аз ще търся количка с напълно легнало положение. Мисля си даже, ако баткото се накриви/измори мога да я ползвам за него, а бебо в слинг/ергораница. Така го планирам засега. А може и да погледна бъгипод/бъгиборд, за всеки случай.

Днес загледах тази - https://www.google.bg/search?q=mamas+papas+luna&client=firef … =1366&bih=664.
Здравейте и аз не знам каква количка да си взема,за първи път ми е и ако можете да ми помогнете ще ви бъда много благодарна Simple Smile

# 492
Добро утро мамчета!
Мама Сънчо ти за това си си избрала такъв ник нейм  Mr. Green Честит ти рожденик да ти е жив и здрав и не се ядосвай той най-добре знае защо си пропуснала да го изненадаш тази година  Crazy
Имаше ли някоя мама от Силистра да каже как е пътната обстановка че аз днес съм на преглед а не знам дали ще можем да стигнем до Тутракан  newsm78 Не съм спала цяла нощ така искам вече да разбера розови или сини гащи ще имаме  Joy

Миме, аз съм от Силистра, но късно видях, че си питала...за пътната обстановка. Надявам се да стигнете....

# 493
MAMA_SANCHO, да ти е жив и здрав рожденика и да сте много щастливи заедно  Hug

Dona_78  честити сини гащи. Напълно разбирам малкото разочарование,което изпитваш,но съм сигурна че то скоро ще отмине и ще си безкрайно щастлива Simple Smile

# 494
katring, браво на вас! Колко е хубаво, че са момиченце и момченце! И при мен по-голямото и по-дивото е момък, мъничкото незнам, но тоолкова силно се надявам да е девойче..много е кротичко и никога не се движи достатъчно, че да видим какво крие  Grinning Дано другата седмица вече да се види.Тук всички разглеждат детски колички, пък аз си търся близнашка майка да си споделим-каква количка мислиш да си взимаш? Хареса ли си вече някоя? Гледам, двойно по-скъпи са, тези дето ми допадат са все над 1200 лева..

VeryMe,
щом е по-мъничко и по-кротичко, по пътя на логиката трябва да е госпожичка, нали те са по финни и нежни! Стискам палци да ги нашариш! А за количката, чесно да ти кажа и аз идея нямам все още никаква, гледам, но до там, да за цените верно са си х2, но въпроса е да е нещо практично, удобна за бебоците, лека, да е по компактна същевременно, за да я събирам в асансьора, че имам и такива съмнения:) и още нямам концепция като цяло!

Общи условия

Активация на акаунт