В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 782
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Моят стерилизатор е точно за микровълнова и вършеше чудесна работа Wink. ПОдариха ми електрическа помпа и съм щастлива, защото бая кърма давам Simple Smile))). Преди съм използвала ръчната на Авент, също е много добра. Не са ми удобни силиконовите зърна или не се справих добре с тях. Кърмила съм по 10 месеца без проблем

# 526
Прегледах списъците с необходми неща на първа страница(боже колко са много!!  ooooh! ) и се чудих - какво е Носов аспираторRolling Eyes Звучи ми като нещо страшно  Laughing

# 527
Моят стерилизатор е точно за микровълнова и вършеше чудесна работа Wink. ПОдариха ми електрическа помпа и съм щастлива, защото бая кърма давам Simple Smile))). Преди съм използвала ръчната на Авент, също е много добра. Не са ми удобни силиконовите зърна или не се справих добре с тях. Кърмила съм по 10 месеца без проблем
То всъщност как да разбере човек дали върши работа или не един  стерилизатор  newsm78

# 528
Прегледах списъците с необходми неща на първа страница(боже колко са много!!  ooooh! ) и се чудих - какво е Носов аспиратор?  Rolling Eyes Звучи ми като нещо страшно  Laughing
То нали мъничето не може да духа нослето ,та ти с това чудо му дърпаш сополките - едно гумено балонче с накрайник най- често е  Peace
Сега и аз прочетох списъка от първа страница- ами всичко си трябва май,май...

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 16:36 от mini_moni

# 529
То всъщност как да разбере човек дали върши работа или не един  стерилизатор  newsm78

Ами разбира се много лесно, ето това тук са стерилизатори http://www.bgdent.com/?81&02&96176 като гледай тези клас B, само те са одобрени от ЕС. Разликата е в температурата и вакума. Сама разбираш, че тези китайски пръчки дето ги пробутват в бебешката индустрия, не са никакви стерилизатори, и същата работа ще ти върши и едно обикновено измиване.

# 530
sweetpie  Честито момиченце , искрено се надявам и мен да ме сполети този късмет , не че ако е момченце ще го върна де  Laughing

# 531
  • София
Аз също съм на мнение, че няма смисъл да се купува стерилизатор от сега. Ако потръгнат нещата с кърменето, няма да се налага да се стерилизират нито шишета, нито помпа. Най-много едно шише за водата и бибероните. Аз помпата я ползвах само като се налагаше да ме няма и стерилизирах  в тенджерка. Не е голяма хамалогия.  Simple Smile

Lady April, до някъде съм съгласна с теб. Наистина всяко второ дете е с алергия, но според мен факторите за това са доста по-сериозни - мръсна среда, лоша храна. Иначе обикновено с първо дете   се действа по устав - гладене, стерилизация и пр. Не съм убедена, че този път ще съм толкова стриктна  Laughing

# 532
То всъщност как да разбере човек дали върши работа или не един  стерилизатор  newsm78

Ами разбира се много лесно, ето това тук са стерилизатори http://www.bgdent.com/?81&02&96176 като гледай тези клас B, само те са одобрени от ЕС. Разликата е в температурата и вакума. Сама разбираш, че тези китайски пръчки дето ги пробутват в бебешката индустрия, не са никакви стерилизатори, и същата работа ще ти върши и едно обикновено измиване.
Е,ти какви машини показваш  Simple Smile Пластмаса и стъкло ще стерилизираме ний...Аз не съм от тези ,които се впрягат много за дезинфекциране ...пък и това са дребни работи.Винаги като реши човек може да си ги купи...мен ми е проблем количката..не знам какво искам,какво ще ми трябва,какво да търся.... smile3516

# 533
И според мен, прекалено стерилната среда не води до нищо добро. Елементарна биология, имунитет се изгражда при наличието на дразнители, представи си бебе в идеална стерилна среда, как да си изгради имунитет, като организмът му не се сблъсква с никаква друга биологична единица. Това не значи, да живее в мизерия естествено, но е достатъчно да се поддържа елементарна хигиена.

# 534
То всъщност как да разбере човек дали върши работа или не един  стерилизатор  newsm78

Е,ти какви машини показваш  Simple Smile Пластмаса и стъкло ще стерилизираме ний...Аз не съм от тези ,които се впрягат много за дезинфекциране ...пък и това са дребни работи.Винаги като реши човек може да си ги купи...мен ми е проблем количката..не знам какво искам,какво ще ми трябва,какво да търся.... smile3516

Но това е стерилизация, всичко друго е просто прах в очите и (само)заблуда. Иначе за количката да сложна тематика с много неясни Simple Smile аз май съм се спряла на това http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=16101&cat=66 има я и в по-красив вариант http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=16118&cat=66

# 535
lЛеле момичета какво правите - не мога да ви изчета Simple Smile

Благодаря на всички за хубави пожелания Simple Smile

Ходих да понапазаруам за РД утре че ще празнуваме с приятели и за днес абе голямо обикаляне падна с малкия - минах и си взех и сутиените - ей че кеф да ти става сутиена начало гледам чашката и викам а не те са огромни ще са ми голями ама като си се прибрах те ми лепнаха на чашка .Днес стесних единия- утре ще се занимая  с другите два че зверски се уморих и много ме заболя корема - ама правих еклерова торта за утре, руска салата, с малкия бяхме навън, пазара и така сега легнах че дори аз дето съм свикнала да ме боли ми се видя в повече. А  трябваше и да чистя- утре кюфтаци трябва да правя, картофи да пържа, питка слънце да направя че мъж ми е на работа - ама нещо не  го виждам как ще стане. Ама докъдето успея.

А Мама Сънчо, ти сигурна ли си че с батко на 3,5 ще ти трябва приспособление?  Моят понеже от около 2,5 на собствен ход мина и за това се питам newsm78

Той и моя върви, но се уморява, а аз съм любител на буквално километричните разходки, така че определено ще ни е нужно, а и така няма да се чувства пренебрегнат че бебето се вози, а той не

Здравейте момичета Simple Smile

MAMA_SANCHO: Да ти е жив и здрав мъжът, много да се обичате и радвате един на друг! Не си разваляй настроението за подаръка, измисли му друга изненада довечера  Hug
Много сладко как малкия е питал за бебетата. Една моя позната като роди, нейното детенце много плачеше, че не може да е с нея в болницата и тя му обясни, че с баща му имат много по-важна работа - да се погрижат за пристигането на бебето, да оправят вкъщи. Беше го взел много присърце и да видиш как се мобилизира.

Сега се чудим дали има смисъл от зимен и летен кош. Сякаш едното е излишно.
Леглата - гледаме уж с перспектива ама то и там не е лесно  ooooh! Ами къде ще сложим всички тези неща?Та ние сме още не сме се преместили и няма да е скоро. Сега сме в двустаен, но искаме нещо по-голямо.  В спалнята ни няма особено много място. Бая разместване ще падне. Май се шашнах. Май не сме много подготвени  Shocked

Ей това е добре измислено- той моя умира да помага и много на сериозно се взема като прави нещо душичката- така ще го подлъжем- мерси за идеята.

За количката аз и с първото си взех комбинирана с пълно легнало - и сега мисля пак такава да взема- смисъл от кош за новородено не виждам еле с лятно бебе.Сега съм харесала  Кангаро Анджи http://www.bebe-best.com/cangaroo-kombinirana-kolitchka-andji-an … 2013-p-49216.html, но някой беше постнал Лумина на Чиполино и тя доста ми допадна ще ходя да я видя на живо че аз съм ръка да пипне око да види.

За мястото не го мисли ще се наредите- и ние бяхме в двустаен отначало- постепенно всичко ще си дойде на мястото.

За феталната някой беше питам - не е като първата  много повече можеш да видиш, повече се обяснява - на мен ми беше страшно интересно с баткото и диск си имам. Сега чакам с нетърпение 25.02

За стерилизатора аз имам ел. на Авент и съм страшно доволна - ползвах го по два три пъти на ден минимум до 8 месец. Много е удобен защото не си вързан с микровълнова - заминаваш айде в сака и това е. Но аз съм привърженик на хранене от шише не на кърменето - в смисъл помпам се и си давам колкото има кърма и вече ако не стига АМ, но в шише. И при мен шишетата си вървяха- частИте на помпата си стерилизирах там и така.

Иначе за това което съм ползвала бях постнала един огромен списък до най-малката подробност в предната тема - ако някой се интересува ще го постна пак - имам го и на екселски фаил - и сега си го гледах че да почвам да запълвам празнините.

а стига де докато пишехте 8 нови отговора- не мога да смогна ха-ха

# 536
Много е хубава..особено втората,ама много париии...И да има възможност човек да даде, пак не са за даване.Де да знам - възмущавам се...може да кажете,че съм някой индианец,ама не ми е трябвала количка от близо 10 год...Ще родим юли - жега ! Зимен кош ли е по-добре или комбинирана количка в легнало положение (не знам дали правилно се изразявам), след 4 месеца ще е зима,а бебето ще се надига дето се казва - ще иска да се повдига по малко задната част- значи не става да е зимен кош  newsm78 Няма ли някоя мама да е раждала по това време да даде съвет....

# 537
аз аз май съм в същата седмица ама не съм много сигурна  Whistling

Можеш да изчислиш термина си ТУК: http://www.ladypill.com/calendar.php

Любимото ми кръгче- страшно много информация сбита на едно място   newsm74

да, така е, нали гинекологът ползва същото. лесно се разчита. и в крайна сметка коя седмица си?

Според кръгчето съм в 16 г.с., тоест в края на н 4-и месец. А коремчето ми е същото, как е възможно?

# 538
milevami  когато кака ми беше бременна нямаше абсолютно никакъв корем , чак последният месец малко й порасна така че не се стряскай  Peace

# 539
благодаря ти за отговора. разчитам на собствените си запаси  Simple Smile, дано не кача повече от 7-9 кг.

Общи условия

Активация на акаунт