В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 758
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
yulianka: Много, ама искрено много се радвам за теб! Браво! И язък за пропиляните нерви и сълзи!
поздравления и от мен  Hug
sweetpie от първия модел, в бяло на мен лично повече ми харесва, много е кокетна и туничката с точките, свежарска много Peace
Lady April хм не за параноя, ами на мен ми домъчня да си призная и просто така си "нагласих часовете" за да го видя  Peace

# 631
Mrs Raven
И аз съм като теб , даже по-зле,  цял живот съм била 49-50кг, сега на последното мерене бях 58 Confused, не изглеждам бременна,  а дебела и направо не се понасям, не ям кой знае колко, но все ми се дояждат спагети, кроасани, KFC, топъл хляб... и не знам как го правят другите, но дояде ли ми се , цяла седмица мога да ходя с тази мисъл и накрая ям, не мога да се лиша, от което много ме е срам и се ядосвам на себе си после. Иначе мога да напиша дисертация по здравословно и балансирано хранене, ама ето днес със ставането мекици ми се ядяха, неща които попринцип не са ми били особено вкусни преди newsm78 #Crazy . Така че единствено се надявам да не кача повече от 15 кг, и после да се захвана да свалям бързо-бързо  Grinning Laughing

# 632
  • Варна
bumble111, и с първата, и с тази бременност, много ми се ядат банички (ама не домашна баница), сандвичи, макдоналдс, събуей и т.н. Позволявам си веднъж на 2 седмици. Мога да изям промишлени количества сладко и няма да ми се отрази на кг, но 2 филии хляб и талията изчезва.  ooooh!

# 633
 MAMA_SANCHO  лично аз никога не вярвам на 100 процента на това,което пише на опаковката,особено на стоките които се продават на нашия пазар  Sad Но това е лично мое мнение  Thinking
yulianka много се радвам за теб,чудесно е че всичко е наред  Hug
sweetpie и двата модела са много свежи,въпреки че май и аз клоня към първия  Wink
Що се отнася за храненето на мен сега учудващо ми се ядът само здравословни неща  Laughing ( с първата си бременност ми се дояждаха само боклуци като чипсове,снаксове,всички ъзможни сладки неща и разбира се кола  Mr. Green) Сега ми се ядът само спанак,салати и плодове  newsm78 ,което е много добре  Wink Да видим само докога ще съм така,после да не се отприщя изведнъж  Thinking

# 634
Аз преди време съм поръчвала от Asos и съм много доволна,сега разгледах че има много богат избор и за бременни,супер

# 635
Съвсем случайно на някоя от вас да и предстои Абсолвентски бал ????  smile3506

# 636
  • Бургас
Здравейте!
Много хубава топла обстановка се е създала в темичката, а навън да си има лед и сняг.
Наложително трябваше да изляза, едвам пристъпях.Всичко е сковано в лед.Утре сме на рожден ден и трябваше да допълня подаръка.
Дами, говорите за килограми, моите са +3 до момента.Забременях 49кг, висока съм 159 см.С първата бременност качих 16кг, детето се роди 3850, с втората 12кг, бебето 3700.Опитвам се да ям здравословно, да избягвам тестото, но този път за сладко умирам, позволявам си от време на време.
Бебенцето си го усещам много активно, побутва ме доста често.
yulianka, радвам се за хубавите резултати.Честито на мамите разбрали пола на бебчетата.
Хубав ден!

# 637
  • Варна
Хайде и аз да се включа за кг. С първата бременност чак в 4ти месец качих 1кг. Сега вече съм +2-3кг. Ама и то това време си казва думата. Както не съм на работа и като не става за разходки, си седя у дома с книга/тв/компютър и все се изкушавам. Иначе предния път общо качих 16кг, 6 оставих в болницата..  Sad Когато малкия беше станал на 6м. вече си бях върнала кг, а на годинката му бях -6кг от преди да забременея. И това всичко по време на кърмене, без ограничения или режими. Задържах си се така докато не отбих, тогава пак си върнах първоначалните кг - 55кг. И сега от там стартирах.  Wink Вярвам, че като се постопли и тръгнем на разходки и пазар, излезнат едни плодове и зеленчуци, няма да ми се ядат банички.  Mr. Green
И аз съм от нетърпеливите за пола. Дори си мисля утре да карам ММ да отидем. Да видим.
Ей не си е работа без кола, особено като си свикнал. Чувствам се някак вързана, зависима..

sweetpie и на ме първата в бяло като че ли повече ми хареса.

yulianka ама много, много се радвам за добрите новини, които носиш. Ама бива ли такава разлика и после защо не вярвам на това БХС. Ама и тая лаборатория - те ли ги работят, не ги ли пращат? За бой са!

Marbella и аз тази сутрин се нервих на леда. Едва влязох в яслата - е бива ли? Тротоара отстрани беше абсолютен лед и аз с детето на ръце...  Crazy Пък то и за да е пълен цирка реве. Беше малък екшън.

# 638
Леле колко сте изписали не мога да смогна да ви чета
По темата с покупките аз мисля да купувам само дрешки предварително, с малката имах стерелизатор шишета и прочи и така и не ми влязоха в употреба.Малката до 6-я месец беше само на кърма, вода и сокчета пропи около годинката,, че и малко след това.Ако бебето обаче е на АМ предполагам ще са много полезни покупки, за това моя съвет е да не бързате с тези покупки.Когато се родят мъничетата ще може по реално да решите какво ще ви трябва и какво не, а и така може да спестите някой лев което не е никак малко  Naughty
По темата с количките-не ме разбирайте погрешно ама какви са тези скъпи колички на които повечето скачате  #Crazy за мен е неоправдано да дам 100олв за количка особено на база опита ми до тук.Моята кифла се роди на 28.07- до към края на септември заради зверските жеги ходехме само привечер на кафе и си я разнасях в кошчето за кола и определено на нея и допадаше  Laughing после взехме количка и я ползвахме до годинка и един месец когато проходи стабилно и сама.Не искаше и да чуе за количка седмица две си тиках празната количка и после се предадох и я оставих да си щъка, а количката продадох.оест бях напред с около 34-35кг, след като излезнах от болницата бях свалила мизерните 8кг, а 7месеца по късно без диети и спорт бях си възвърнала старите килограми и фигура.Сега като гледам пак качвам доволно за сега съм +6, а съм едва 16-та седмица ще видим какво ще стане до края, но не се притеснява все ще ги сваля  Sunglasses не се лишавам от  Sunglassesнищо от към хапване особено ако пък ми се и прияде нещо конкретно.Както беше казала една мама мога да го мисля цяла седмица и докато не го хапна не ми излиза от главата
По темата с килограмите с първата си бременност започнах от 48кг и влезнах да раждам 84кг т
Сега добре дошли на новите мамчета  Hug и усмихнат ден от мен

# 639
Здравейте момичета аз по-рядко пиша, но редовно следя за да не изпускам...относно килограмите за момента съм качила само половин килограм..беше 1кг но някак си съм свалила половината но и старта ми е доста висок така че се надявам да не кача много Praynig Praynig Относно втората ФМ сега звънях и си записах час за 19.02 при Даскалов бях се притеснила че няма да има часове, но имах късмет  newsm44 newsm44 ..За пола и аз се надявам на розови гащи нямам търпение да разбера..Усмихнат следобед на всички коремченцаааа smile3525 preggo

# 640
Да се включа и аз за килограмите Embarassed Embarassed до сега съм +10 от началото висока съм 170см и вече съм 70кг,много съм сладокусна и все към калоричните изкушения Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed и сега като съм си в къщи по цял ден постоянно ммога да си приготвям това което ми се хапваа(а кулинарията ми е страст)
Честито на всички разбрали пола!

# 641
Ето ме и мен,повторихме биохимичния скрининг и разликата е огромна 1:4700 риск за Даун и 1:1000 възрастов риск,първите ми резултати бяха от Рамус,а вторите от Националната Генетична Лаборатория,ПОВЕЧЕ НИКОГА В РАМУС ,а няколко дни след техния резултат  не спрях да плача,сериозно се замислям да си търся правата,но важното е че НГЛ ме успокоиха и казаха,че много често в Рамус допускат грешки.И другото за сега поне над 50% сме със сини гащи,ММ е на седмото небе....................спирам с излиянията Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Много се радвам YULIANKA само хубави новини от тук нататък ти пожелавам. Ама
тези частни лаборатории са пълно безумие може ли такава немърливост като от това зависи човешкият живот #Cussing out

# 642
  • София
А на мен ако знаете как ми се яде хот-дог, с кетчуп и майонеза  ooooh!. При положение, че  кренвирши не съм яла сигурно от 10 години  Crazy

# 643
  • София
А на мен ако знаете как ми се яде хот-дог, с кетчуп и майонеза  ooooh!. При положение, че  кренвирши не съм яла сигурно от 10 години  Crazy
сигурно именно заради това, че не си яла. аз сега налитам на това, което по-скоро не ям - много обичам месо, сега почти не ям месо, а по-постно; обичам тестени, но се лишавам заради кг, а сега си похапвам и такова колкото си искам  Simple Smile
GG BG на теб ти предстои ли?  Laughing какво завършваш и кога е бала?

# 644
Охх да ви кажа и на мен все вредни храни ми се ядат. По принцип ги презирам, защото съм спортист и винаги съм се старала да ям здравословно и балансирано, според нуждите на тялото ми и изразходваната енергия, а сега си умирам за хамбургер, пържени картофи, пици. Ужас. Слава богу ММ ме вкарва в правия път и не ми позволява да се изкушавам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт