Работа, CV-та, HR-и, съвети - 36-та тема

• 68 314
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
И на мен току-що ми се обадиха от Бюрото. Предложиха ми да отида на интервю за монтажник (странна професия за момиче), търсели млади хора, заплатата е около 400 лв + 60 лв бонуси за храна. Предлагат обучение, след което те назначават за година да работиш. Утре бил последният срок за подаване на документи, днес явно са започнали да звънят, защото им трябвали 20 човека някъде, а не могат да ги намерят.
Продължавам с търсенето на административна позиция за работа!

# 436
Чета ви редовно Simple Smile
Чувствам се почти отчаяна вече...уж образование имам,стаж малко,но като чуят, че съм си била в къщи 5 години...Sad
Продължавам търсенето
Red velvet за кой град търсиш офис асистент ?

# 437
viki_86 

Аз също съм с образование, стаж 4 години, отделно изкаран неплатен стаж , с препоръка
обаче активно търся 6 години, вече 7ма и нищо  Rolling Eyes
А че съм се отчаяла е съвсем ясно  Confused

# 438
  • София
Dados, мога ли да те помоля да споделиш с каква квалификация си, каква работа търсиш ако е удобно. Мислила ли си за допълнителна квалификация, езикови курсове или да започнеш да търсиш нещо друго?

# 439
Dados  аз търся от няколко месеца,но не мога да разбера като имам дете ,това означава ли че не мога да си върша работата...Може и да не е така,но аз като ходя по интервюта с такова впечатление оставам .

# 440
  • София
Вики, означава че ще отсъстваш от работа,
защото както всички знаем децата боледуват.  Wink

# 441
И на мен току-що ми се обадиха от Бюрото. Предложиха ми да отида на интервю за монтажник (странна професия за момиче), търсели млади хора, заплатата е около 400 лв + 60 лв бонуси за храна. Предлагат обучение, след което те назначават за година да работиш. Утре бил последният срок за подаване на документи, днес явно са започнали да звънят, защото им трябвали 20 човека някъде, а не могат да ги намерят.
Продължавам с търсенето на административна позиция за работа!

Ти пък за монтажник, на какво? Защо се обаждат на жени за явно мъжка работа? И нали като се регистрираш в БТ те питат каква работа си търсиш?

# 442
Както казах, предполагам, че просто не могат да си намерят хора, а им трябват спешно-аз така си го обяснявам.

# 443
  • София
Имате ли впечатление от Белгравия Инвест?Обадиха ми се за интервю  newsm78, малко странни ми се сториха по тел...

# 444
Както казах, предполагам, че просто не могат да си намерят хора, а им трябват спешно-аз така си го обяснявам.

Ясно, разбрах още в първия пост.  PeaceВъпросите ми бяха по-скоро риторични.   Hug

# 445

Ясно, разбрах още в първия пост.  PeaceВъпросите ми бяха по-скоро риторични.   Hug
Да, да, и аз те разбрах  Hug Просто и на мен още ми е странно, че звънят на момиче за тази работа...но пък някой може и да се съгласи, пак добре, че звънят  Laughing

# 446
  • София
Кухи структури, дано някога ги закрият.
Не виждам смисъл от тях, визирам БТ, ИТ и др. подобни.
Явно изпълняват социална дейност, като осигуряват
работа за служителите си, щото друга функция не съм
установила ...
Къде е ИТ, когато масово се работи по 12 - 13 часа а
договорите (ако ги има) са на 8 часа ?

# 447
  • в 1001-та нощ
Няма как да се "разчита" само на ИТ за полагане на труд извън регламентираното работно време, докато има служители, които са склонни да го правят ... ще се случва  Confused

# 448
  • София
Всъщност служителите нямат никаква опция да не се съгласят,
защото моментално биват уволнявани и то без да им се плати.
Заради това има ИТ, за да следи за спазването на трудовото
законодателство, или греша ?

# 449
  • Лутаща се
Поне от три месеца пускат една и съща обява: http://www.jobs.bg/f2128197

Скрит текст:
един от най-големите фармацевтични търговци на едро в България - ЛИБРА.

ЗА СКЛАДА В ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО СЕ ТЪРСИ:

МАНИПУЛАНТ

Изисквания към кандидатите:
- Ангажирани, съвестни сътрудници с желание за работа в екип
- Организираност, инициативност, лоялност

Основни задължения:
- Сортиране по вид и партиден номер на лекарствени продукти
- Заделяне и разпределяне на лекарствените продукти за експедиция
- Подреждане и организиране на стоките в склада
- Поддържане на подредбата и чистотата в складовите помещения

Ние предлагаме:
- Много добри условия на труд и почивка
- Сменен режим на работа
- Динамична работна атмосфера
- Възможност за професионално развитие
- Социални добавки

Предоставените от вас данни са лични и попадат под специална защита по смисъла на ЗЗЛД.

Уведомяваме Ви, че ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.

аз си пускам CV-то, а след известно време пак отново пускат същата обява.
Толкова ли не могат да си намерят хора за длъжността. Ако е така защо поне не ми се обадиха??? Всякак ще мога да подреждам и сортирам лекарства, както и да чистя склада. С икономическо и висше социално образование съм. Като съм работила дори и в болница, па макар и в администрацията като статистик.

Не разбирам аз ли съм толкова зле? Или CV-то ми не вдъхва доверие? Ако някой иска ще му го пусна на лични да видим чак ли пък толкова не ме бива.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт