Бихте ли "тествали" партньора си по този начин?

• 8 719
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
Нищо започнало с лъжа  не може да завърши добре.

# 16
  • София
А аз си мислех, че ще си говорим за тестисите на милото и легенчето, пък то чужд тест. Няма ли да ви е гнус да пипате нещо напикано от друг?

# 17
Идеята ми се струва много тъпа. И какво ще постигнеш като покажеш чужд тест? Милото ще се зарадва или ядоса и ти ще кажеш... ааа не, беше майтап  #Crazy newsm78
Според мен човек би трябвало да познава добре партньора си и не би било нужно да го тества по този начин, за да види дали държи на него. Искам да кажа, че тези неща се усещат и сам би трябвало да знаеш колко сериозна ви е връзката.   Peace

# 18
Преди време бях попаднала на статия, в която пишеше, че американка така забогатяла... "Услугата" вече се предлага и на нашия пазар - да ни е честито! Само глупостите прихващаме, за съжаление.

# 19
По принцип носи на майтап, но мисля, че това е прекалено грубо. И нехигиенично. Ако чак толкова се съмнявам в любовта му просто няма да сме заедно.

# 20
Преди време бях попаднала на статия, в която пишеше, че американка така забогатяла... "Услугата" вече се предлага и на нашия пазар - да ни е честито! Само глупостите прихващаме, за съжаление.

И аз го четох, но идеята е била девойката да изкрънка пари за аборт. Иначе за тестване на партньора става - ако и след като разбере шегата остане с вас - Муньо е.

# 21
  • Galaxy 13197853088
Курвенски номера ...

# 22
Нито на 14, нито на 24, нито на 34  съм се отнасяла към любовта по този начин. 
Не съм се намерила на улицата, за да 'тествам' когото и да е с такива методи.  Простотията и глупостта май наистина са безкрайни.

# 23
  • Пловдив
Ама това не е тестване на любовта. Това се прави от финансов интерес.

# 24
Погледнах обявата - най-интересното е, че тестовете се продават от МЪЖ  #Crazy

# 25
Тъпо. Не бих се шегувала с такива неща.

# 26
Не мисля,че тестовете са напикани. По-скоро двете чертички са трайно отпечатани върху,  пластмасата/хартията/.

# 27
Има два варианта:
1 Мъжът иска бебе. Ако иска и се надява за дете,ще бъде разочарован .
2 Мъжът не иска бебе. Ще бъде неприятно попарен.
И при двата варианта шегата е доста дебелашка !

# 28
  • Пловдив
Направо ме учудвате с наивитета си. Марийка Общата преспива с Иванчо. След месец и половина време купува такъв тест и отива при Иванчо - "Дай 600лв за аборт". И те така с колкото глупака може да излъже.

# 29
Голяма тъпотия ми се вижда. Как ще се почувства девойката, ако мъжа реши да се избъзика с нея и покаже спукан презерватив с думите: "Сори, ама не съм разбрал"

Общи условия

Активация на акаунт