Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 531
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • В градината...
Да му се не види, като чета  си мисля - 2 месеца след К моята лигавица беше перфектна, ову имах още на 12-тия ден след К .... А как става всичко това със супер ниският ми, под долната граница естрадиол и ФСХ до небесата  Thinking
И обратно - другите - всичко не им е наред, пък забременяват.

# 661
 perunika Божа работа, нали знаеш Hug
То и аз си имах овулация още първия месец  след първия аборт. Последните месеци преди да забремение обаче мислех, че нямам, абе направо си мислех вече, че съм в критическата Crazy В месеца , в който забременях съм сигурна , че имах и се пазехме , пък забременях Mr. Green

# 662
Шипка, браво, че сте намерили причината и вече знаеш как да действаш  Hug Дано скоро се похвалиш с  EFP

# 663
Перу, ще стане и при теб, по един или друг начин Hug Женските хормони обаче са ми били в норма, когато съм ги изследвала. Аз не съм ходила лекар да ми следи дали имам или нямам овулация, и лигавица не ми е мерена, но е факт че с тестовете за ову, първите 2 месеца не ми се насищаше чертичката както преди и след това. А доколко може да се разчита на тях...не мога да кажа.

# 664
  • София
От 4 дни нямам никакво кървене вече и сега чакам овулация и цикъл, да видим дали ще хвана ову-то!Чакане му е майката! Praynig

# 665
Тиата, късмет мила!  Praynig Hug

# 666
  • Варна
  Здравейте, момичета! Искам да ви питам нещо. Тези от вас, които имате някакви отклонения от функцията на щитовидната жлеза- имахте ли някакви симптоми и проявления, или разбрахте случайно? Чудя се дали да не пусна и аз изследвания, макар че причина за аборта не търся, знам си я  Confused Може би като превантивна мярка? Но пък вероятно няма да е удачно да се изследвам докато пия противозачатъчни, или няма да влияе на резултата, имате ли идея?  newsm78
 Иначе мога да се похваля, че вчера бях на лекар, кистата ми я няма, абсолютно изненадващо за доктора и за мен. Много се зарадвах  Wink  Но продължавам да пия противозачатъчни още поне 4 месеца, тъй като мъжа ми заминава и няма да можем да правим опити. Доктора ме посъветва да пия с цел съхранение на яйчниковия резерв и почивка за яйчника, който работи. Пък и казва, че после уж по-лесно щяло да е забременяването... знае ли човек  Crazy  Тъй че аз следващите месеци няма да се надявам на 2 чертички, чакането започва да ме убива.

Прегръдки за всички  Hug

# 667
Sunny.G на мен лично случайно ми откриха проблема с щитовидната жлеза, при рутинни изследвания. Но след това като прочетох малко повече открих, че по-принцип съм имала някои от симптомите. Общо взето треперене на ръцете, от време на време сърцебиене и въпреки намаления прием на храна и спортуването не можех да смъкна килограми. Ти дори и да нямаш никакви симптоми ти препоръчвам все пак да си пуснеш изследвания. Няма да ти навреди, а е хубаво преди предстояща бременност да се изследва ТСХто.  Hug

# 668
Нямах конкретна причина да изследвам хормоните на ЩЗ. Лекаря,  който ми прави К ме насоча към това да ги изследвам.
Няма проблем, че пиеш ОК, даже може и по време на МЦ да ги изследваш.

# 669
Честит 8-ми март дами!!! Дано този празник ви донесе много обич и топлина, каквито заслужава всяка една жена!!! Бъдете горди и силни, преодолявайте трудностите с лекота и винаги с високо вдигната глава!!! А догодина на следващия празник, да сме със сбъдната мечта!!!   Flowers Bouquet Kissing Heart Flowers Bouquet

# 670
  • София
Дай Боже, Деси!
Честит празник на всички момичета, да сме силни и въпреки трудностите да не забравяме да се усмихваме!  bouquet
Честит празник и на всички именници, да им е живо и здраво името! Tada newsm51

# 671
Мацки, сега слушах по радиото, че организират кампания за купуване на обурудване за неонатологични отделения в някои градове, апаратура за недоносени бебета и изграждане на семейна стая в Майчин дом. Който иска да помогне, може да изпрати смс DMS BEBE на 17 777  Peace

# 672
Sunny. G

Аз лично не съм имала никакви оплаквания, изследването на хормони, които показаха проблем с щитовидната жлеза бяха превантивни.
Моя проблем е, че  заради резултатите на Тат и Tsh ендокрин. категорично ми постави диагноза Хашимото, а при ехографията категорично казаха, че няма индикации за някакви смущения и Хашимото. Затова реших да си запиша час за Биоскенер ( безвреден) и може би ще се насоча към хомеопатично лечение. В четвъртък имам час, ще споделя впечатление. Моя позната е ходила и каза, че е супер доволна и не било поредната шарлатания, ама ще видим   newsm78

Прегръдки и пожелания на следващия 8 март за тези които още не сме мами да празнуваме и деня на майката, а тези които вече са- да имат двоен, защо не троен празник на МАМА! Hug

# 673
Вяра не е лошо да посетиш и трети лекар, за да можеш да прецениш кое е вярно и кое не  Peace

# 674
Момичета, съжалявам, че ще ви обременя с моите истории, но никой друг няма да ме разбере. Колкото и да се държа, имам чувството, че съм близо до следващия си емоционален срив. Сякаш вече нищо не може да ми отвлече вниманието от жаждата и молбите за двете чертички. Пробваме вече 5ти месец след спирането на ОК, а на 21.02 беше датата на аборта ми и сякаш от тогава ме държи отчаянието. Питам се - Толкова ли хубаво ще бъде това мое бебе ... две ли ще бъдат ... че ми се налага да се подлагам на това болезнено чакане??  Confused Около мен се скъсват да забременяват ... да са живи, здрави, щастливи ... но много боли. Та те БЕЗ ДА ИСКАТ, случайно ... изживяват моите мечти... Защо онова бебче избяга от мен? Защо не беше сега тук ... щеше да е на 4-5 месеца. Видимо съм щастлива, но вътрешно - една празна дупка. Искам да бъда майка, много искам ...  Cry

Общи условия

Активация на акаунт