Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 520
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
dennni понякога нещата се случват , когато се примирим, намерим душевен мир. Аз си мисля, че лошото се случва за да ни покаже друг начин на мислене. Опитайсе да не се отчайваш. Изследвания прави ли някакви?

# 676
Dennni, някакви изследвания правила ли си? ЩЗ, хормони на третия ден от МЦ примерно. Знаеш ли приблизително кога ти е О, било чрез тестове и мерене на БТ ?! Също така може да посетиш АГ малко преди предполагаемата ти О и да ти каже кога да бебеправите. Защото ако не знаеш кога ти е О и изпуснете деня и дните около нея, още поне толкова ще се тормозиш.
Като начало си  направи хормотални изследвания. И виж ЩЗ. При мен след като я вкарах в норми и др хормони ми се нормализираха и забременях..
 Успех и мисли позитивно! Нормално е да те боли, но трябва да гледаш напред.

Вяра, аз имам Хашимото, но жлезата ми е добре. Потърси и др мнение, TSH единствено с лекарства се нормализира, с хомеопатия може да отнеме години.Много ли ти е високо TSH?

# 677
  • Варна
   Благодаря, момичета, за отговорите! Явно ще мога да пусна едни изследвания за по-сигурно  Peace

Мила dennni, толкова познати са ми тези емоции, които в момента те задушават. Всички различно се справят, но аз съм от тези, които НЕ СЕ справят с болката, с гнева и с отчаянието. Няма да ти давам съвети, защото аз съветите не ги чувах.. Мислех, че никога няма да мога да имам дете, а ето че имам  Wink  Сега пак загубих, и пак ужасно се страхувам дали ще успея, и не боли по-малко от преди  Cry  Пожелавам ти скоро да видиш двете черти, защото това е най-доброто лекарство за нас, нали  Hug Hug

Подкрепям Тeɣa в изброените мерки, които да се предприемат

# 678
Момичета, съжалявам, че ще ви обременя с моите истории, но никой друг няма да ме разбере. Колкото и да се държа, имам чувството, че съм близо до следващия си емоционален срив. Сякаш вече нищо не може да ми отвлече вниманието от жаждата и молбите за двете чертички. Пробваме вече 5ти месец след спирането на ОК, а на 21.02 беше датата на аборта ми и сякаш от тогава ме държи отчаянието. Питам се - Толкова ли хубаво ще бъде това мое бебе ... две ли ще бъдат ... че ми се налага да се подлагам на това болезнено чакане??  Confused Около мен се скъсват да забременяват ... да са живи, здрави, щастливи ... но много боли. Та те БЕЗ ДА ИСКАТ, случайно ... изживяват моите мечти... Защо онова бебче избяга от мен? Защо не беше сега тук ... щеше да е на 4-5 месеца. Видимо съм щастлива, но вътрешно - една празна дупка. Искам да бъда майка, много искам ...  Cry

Разбира се че ще бъдеш майка,няма да губиш надежда.Тежко е знам,който не е минал през това той не знае какво е.Всеки месец чакане,надяване,хващаме се за най дребните симптоми.....и някой ден и ние ще се зарадваме на така чаканите две чертички на теста.Направо не мога да повярвам че аз ти пиша това,аз която си загубих детето без никакв симптоми,всяка една от нас  е била като в дупка.....и това ще мине,не се забравя,не лекува времето,трябва само повече търпение.

# 679
Dennni, аз вярвам, че за всяко нещо си има причина да се случи. Приеми, че просто така е било писано и може би е за добре. Бъди силна, колкото и да е трудно!  Hug не се вглъбявай в миналото, гледай напред и вярвам, че твоето щастие ще дойде скоро!!!  Hug

# 680
  • В градината...
Дени, ако това ще те успокои, аз от 18 години чакам своето бебе. Скоро моите приятелки ще имат внуци, а аз ще стана баба, без да съм била майка.  Naughty

# 681
Дени, ако това ще те успокои, аз от 18 години чакам своето бебе. Скоро моите приятелки ще имат внуци, а аз ще стана баба, без да съм била майка.  Naughty

Съжалявам, мила. Няма как да ме успокои чуждото нещастие. Желая на всеки да сбъдне мечтите си, но бих била толкова щастлива и аз да сбъдна своята ...  Confused

Чакам сега цикъл или евентуално не, но съм 99% сигурна, че ще дойде, тъй като правих за първи път тестове за овулация и такава не открих. Единственият вариант е да съм сбъркала нещо, но не знам. Като дойде, отивам на лекар.
Там е работата, че аз най-вероятно отново съм с кисти и АГ-то каза така "Предразположена си към кисти" ... което означаваше, че ще ги имам вечно ли?? Имах една наесен, която излекувах, но с ОК. Имах и много когато бях бременна, но те изчезнаха сами тогава. Та ако сега пак ми изпише ОК, какъв е смисълът да ги пия, при положение, че спирам отново с бебеправенето за неопределен период от време и те после ПАК ще се появят? Какво да правя? По какъв друг начин се лекуват, който да е поне сигурен и окончателен? Щото аз не виждам смисъл само да се тъпча с тия ОК отвреме-навреме ...

# 682
  • София
Дени, тежко е,знам,  обаче ако знаеш колко много сила крием в себе си, ще се изненадаш! Hug
Горе главата и колкото по-бързо сама се " издърпаш от блатото", толкова по-добре за теб! Защото този тип тъга премесена с гняв от " защо на мен не ми се случва да стана мама" вреди не само на душевното ти състояние, ами и на физическото ти! Така, че стягай се, пусни си изследвания, опитай се да намериш вътешното ти спокойствие и уют на душата и се подготвяй за твоето бебче. Нали не искаш да го посрещнеш, като една психическа развалина! То ще има нужда нужда от твоите положителни емоции и здраве, през целия му път до раждането му и след това!
Опитай се да видиш хубавите неща, които се случват около теб, убедена съм, че има такива и им се радвай искрено! Hug Hug Hug

# 683
Да му се не види, като чета  си мисля - 2 месеца след К моята лигавица беше перфектна, ову имах още на 12-тия ден след К .... А как става всичко това със супер ниският ми, под долната граница естрадиол и ФСХ до небесата  Thinking
И обратно - другите - всичко не им е наред, пък забременяват.

перу,

А аз с моите все перфектни хормони, след К 58 дена чаках МЦ Sad  На два прегледа ходих, все лигавицата беше тънка, а след приема на Дуфастон, чак на 14-тия ден ми дойде ...
В резултат, на което, толкова се бях изнервила, че просто бях непоносима и за себе си и на околните. Сега влизам в ритъм бавно, бавно  Praynig

# 684
  • В градината...
delusion22, не исках да ти отговарям в другата тема, че там пишат все едни опитни майсторици, които не ни обръщат внимание на нас, лаиците, та да не ги дразня.
Да знаеш колко помага едно такова отвличане на вниманието  Peace А ми подариха и кученце на 2 месеца, бебе, такла се залепи за мен, голям сладур  Blush

# 685
Dennni, кисти с ОК не се лекуват, може би трябва да смениш лекаря  Thinking Изследвала ли си се за инсулинова резистентност?

Прегръщам ви всички! Вярвам, че и вие ще се радвате скоро на  EFP и успешна бременност след това и ви поръсвам малко със син прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 686
  • София
абе аз още чакам първи цикъл, но да се запася с вълшебния прашец! newsm75 newsm75 newsm79 newsm79

# 687
Dennni, кисти с ОК не се лекуват, може би трябва да смениш лекаря  Thinking Изследвала ли си се за инсулинова резистентност?

Не съм. А с какво се лекуват?

# 688
  • Варна
Аз пък тъкмо излекувах с ОК една функционална киста 4.5 см  Peace

# 689
Погрешно се изразих, кистите ги 'лекуват' с ОК,  но когато често се появяват и почнете да бебеправите ОК не са подходящо лечение. Самата аз не съм имала, но приятелки които имаха се наложи да им се изпише друго лечение. И успяха да ги преборят, особено тези с ПКЯ.

Общи условия

Активация на акаунт