Априлки - 5

• 54 689
  • 352
  •   1
Отговори
# 135
lindichka, и бебка няма белег, но за щастие лекарката не се сети да провери и не сме правили манту. Кажи после какъв е резултатът, че и аз да не я мисля.
Аз от понеделник съм на работа и ще ми бъде много тъжно за бебка. Cry Още не ми е ясно как ще насмогвам с детето, домакинската работа и служебните  задължения Thinking Толкова ми е хубаво да съм заедно с нея, не знам коя от двете повече ще страда...

# 136
мантуто е положително и не го дупчиха пак  newsm44

с тези психози отвсякъде за ваксините, направо с такъв страх отидохме, че...

но всичко е супер Simple Smile

# 137
мили мами, никои нищо не пише цяла седмица...да не би да сте във другия форум? newsm78 Дайте линк, ако там тече дискусията!
Аз започнах работа тази седмица и е голямо предизвикателство!В къщи сме като в казарма, всичко е по час, голямо тичане пада сутрин докато се приготвя, а после и бебка да оправя, да и наглася манджите и тн. След работа пък тичам да се върна и сменя детегледачката. А бебка е изгладнла и веднага търси да си хапне, че още се кърмим. Стойте си колкото можете в къщи, че после не е никак лесно да се съчетава работа и бебе!

# 138
Здравейте!
Аз никъде другаде не пиша, просто и тук не ми остава време.
Смятам да гледам малкия поне до 2 години. Simple Smile

Ние тази седмица бяхме със сополи и още ни ъчат, иначе е много активен, застава сам прав и я всеки момент да направи крачка, ама не може. Laughing
Ще го водим тези дни на сняг малко, че тук в града няма да види такова чудо, пък и малко каляване на имунната система. Rolling Eyes

# 139
И на мен времето ми е кът - докато се усетя, денят минал.
Аз да се похваля - Елица вчера за пръв път се пусна и направи 3-4 крачки сама. Така повтори няколко пъти... Party
И да попитам - понеже другият месец е април  Heart Eyes - имате ли някакви специални планове за рождените дни на малчуганите? Ще правите ли бебешки партита или вкъщи семейно ще отбележите събитието?  bouquet

# 140
  • Варна
Здравейте! Нашата Елица все още не пълзи, не се пуска сама да ходи, само се задържа права за малко без да я държим. За родженния ден, мисля да е домашно парти, че ми се струва малка за  друго, от догодина може и на детски кът, а за времето то е ясно, че вече на никой не му стига......., ама то от миналия април е така  Wink

# 141
  • Пловдив
Честит празник!!!аз май не съм се разписвала отдавна, ама то и време не остава...
Сега започнаха и очите, та съвсем не смогвам Rolling Eyes
Габ не ходи, не стои и сама права (без опора), но за сметка на това пропълзя скоро и сега не можеш да я хванеш hahaha Баткото се ядосва, че вече не може да си играе спокойно - тя все му разваля играта Whistling Mr. Green

За рождения ден ще сме в кварталната сладкарница, където има детски кът - ще се съберем квартално Simple Smile Вечерта ще се съберем пък семейно вкъщи и така Simple Smile
Преди това, обаче, ще празнуваме и ИД и сега той ми е на дневен ред hahaha

# 142
Нямах намерение аз да празнуваме кой знае как рождения ден и добре че се пада Великден и хората ще са заети  Crazy Ще му направя торта и евентуално ако бабите успеят да дойдат и това ще е. Други деца, празненства, клубчета и подобни се надявам да се отърва поне още 2 години Crazy  Rolling Eyes

# 143
И ние няма да празнуваме на кифла РД Cry Традициите в града, от който е ММ повеляват 1г. да не се празнувала, голяма тъпотия, не знам кой гений я е родил......по моя край, напраотив първата годинка е много тържествена......ще го преглътна, но той таткото си знае, че после няма оттърване Mr. GreenРД на децата  са ми най-важните дни в годината. При празнуването на 2г. на баткото цяла нощ не можах да спя от вълнение. Баткото има сега и РД и ИД, още не съм решила къде да бъде партито.
Зъбите много ни измъчиха, голям зор, но вече има 7 бр, избива 8.
Пълзи активно, да ходи не дава зор, аз също.
МНого иска сама да яде и то от нашата храна, голямо мазане пада, това ме подлудява.
Спи 2 пъти на ден, както винаги на терасата, на вън много се разсейва, и да и се спи, трудно заспива

# 144
Явно ни е доста поумрял форума... Гледам вече никой не пише от бая време.  newsm78
Предполагам, че и време не остава.

# 145
И аз това гледам никои не пише, а наближават рождените дни на нашите съкровища newsm38. Ние се каним да празнуваме само с бабите. Иначе ходихме на консултация - бебка тежи 8710 г и е дълга 75 см - с 2 см отгоре:) Вече поръчахме детската стая и Вики много се радва да я шета- всички чекмеджета отваря newsm75

# 146
да, позамря темичката....

ние за рождения ден ще сме в чужбина Simple Smile като се върнем, ще повторим празника с бабите и дядовците

иска ми се да направим и прощапулник преди да заминем, но да видим дали ще успеем да се организираме.

искам полека-лека да приключим с кърменето, може би след рождения ден някъде... днес за първи път ми проспа сутрешното сукане и минахме направо на закуската. не го усети, но вечерта определено си чакаше млякото.
някой, минал по този път, да сподели опит?

# 147
И ние само с бабите решихме да празнуваме РД-то на Елица. Догодина вече може нещо по-специално да направим. А сега се суетим около РД-то на каката, което няма да е вкъщи  Party (ще кани целия клас Laughing) - избирахме сладкарница, торта, менюта...
И ние бяхме на консултация миналата седмица - 9,100 кг., 77 см. Още не сме проходили.
Относно детските стаи - каката си има своя, но догодина мислим да ги преместим двете сестрички в нашата спалня, че е по-голяма, и да я направим детска - каката е съгласна, даже няма търпение. А ние с ММ ще се преместим в детската стая. Лека нощ и спокоен уикенд  bouquet

# 148
наистина замряла работа  ooooh!, но с това хубаво време Simple Smile
ние РД ще празнуваме на 2 пъти - веднъж с приятели и 5- 6 деца ( всички са през 2 седмици ) и веднъж с баби и дядовци  Simple Smile Вече съм резервирала дет.кът, че вкъщи няма място, торта и покани  Grinning
lindichka ние сме в процес на отбиване, тъй като започна много да ме дърпа да суче по всяко време,не че ми е проблем да му давам, но от мой наблюдения  после децата още по-трудно се отказват .И тъй като прочетох куп съвети, статии и коментари си изработих моя система на отбиване Simple Smile незнам до колко ще е успешна, но засега се справяме и съм премахнала сученето за заспиване през деня и почти заспиването на гърда вечер, сега се борим с нощното кърмене, тъй като Иво не иска да пие от шише нищо Sad
Иначе от половин месец сме на кухня и вече започна да му харесва Simple Smile Готвят идеално в нашата кухня  Grinning

# 149
  • Варна
И аз да мина от тук -  и ние от почти месец сме на детска кухня /частна/, много съм доволна, Елица свикна с храната много бързо. Вече мляко пие само за вечеря. На последната консултация, която беше преди около месец бяхме 8.9 кг., все още не ходи и не пълзи, не знам дали е от проходилката, на която я слагам, но мисля, че рано или късно все пак ще проходи. Рождения ден не сме го измислили още, но сигурно ще е у нас. Хубав ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт