Аз от понеделник съм на работа и ще ми бъде много тъжно за бебка.
Още не ми е ясно как ще насмогвам с детето, домакинската работа и служебните задължения
Толкова ми е хубаво да съм заедно с нея, не знам коя от двете повече ще страда...
Още не ми е ясно как ще насмогвам с детето, домакинската работа и служебните задължения
Толкова ми е хубаво да съм заедно с нея, не знам коя от двете повече ще страда...
Дайте линк, ако там тече дискусията!

- имате ли някакви специални планове за рождените дни на малчуганите? Ще правите ли бебешки партита или вкъщи семейно ще отбележите събитието?
Баткото се ядосва, че вече не може да си играе спокойно - тя все му разваля играта
Вечерта ще се съберем пък семейно вкъщи и така 

Традициите в града, от който е ММ повеляват 1г. да не се празнувала, голяма тъпотия, не знам кой гений я е родил......по моя край, напраотив първата годинка е много тържествена......ще го преглътна, но той таткото си знае, че после няма оттърване
. Ние се каним да празнуваме само с бабите. Иначе ходихме на консултация - бебка тежи 8710 г и е дълга 75 см - с 2 см отгоре:) Вече поръчахме детската стая и Вики много се радва да я шета- всички чекмеджета отваря
като се върнем, ще повторим празника с бабите и дядовците
(ще кани целия клас
, но с това хубаво време 
Вече съм резервирала дет.кът, че вкъщи няма място, торта и покани
незнам до колко ще е успешна, но засега се справяме и съм премахнала сученето за заспиване през деня и почти заспиването на гърда вечер, сега се борим с нощното кърмене, тъй като Иво не иска да пие от шише нищо 
Готвят идеално в нашата кухня
Препоръчани теми