Априлки - 5

• 54 683
  • 352
  •   1
Отговори
# 255
Вики е с памперси и скоро не виждам ще ги махне. За нея гърнето е място за стъпване с крака и нищо не казва, когато си върши работа. Пък и като гледам бавачката не полага големи усилия да я учи, а аз само вечер мога да и обръщам внимание.
Много е буйна, но и такава я искам. Не се спира за секунда, всичко иска да пробва и вечно е с обелени колена. Надявам се, че тръшкането е фаза, защото взех да си мисля, че ние с баща и нещо грешно я възпитаваме. Аз се опитвам да съм търпелива, да обяснявам, да гушкам - засега девойката си знае нейното.
Другата седмица сме на море:)))  Вече започвам да стягам багажа!:grinning039:

# 256
някое априлско човече ходи ли вече на ясла? на нас ни предстои съвсем скоро и дано се справим лесно с адаптацията. на мен като че ли ще ми е по-трудно, отколкото на детето, но да видим...

# 257
Моето човече започна ясла от понеделник  Peace Имаше рев (и все още има) сутрин, като го заведа, но...мисля, че започва да свивка - днес дори подаде ръце на жената, която го посреща, да го вземе Simple Smile И както не искаше да яде, да седи на гърне и се чудих как ще заспива без да суче - още от първия ден казаха, че е ял и си е седял на гърнето; а като го оставих за цял ден дори си е заспал сам!  Crazy

# 258
  • София
Ние ходим на ясла от 1 месец ( от 01.07 ). В началото нямахме драми, но сега като я оставям започва да реве, но в момента в който затворят вратата малката се успокоява. Няма никакви драми - яде си, спи си, играе си с децата.
P.S. Ходи на частна ясла.

# 259
Да, да допълня, че и Зарко е в частна ясла...поради липса на места в държавните  Hug

но пък може би е по-добре Wink  Peace

# 260
  • София
Да, да допълня, че и Зарко е в частна ясла...поради липса на места в държавните  Hug

но пък може би е по-добре Wink  Peace

Къде ходите на ясла?

# 261
"Бърборанчета" - Младост 4, до Бизнес парка. А вие?

# 262
  • София
"Бърборанчета" - Младост 4, до Бизнес парка. А вие?

Ние сме в Славейче, до Сточна гара.

# 263
дано и при нас да е безпроблемно. ние сме в държавна ясла.

# 264
  • Пловдив
Габчо тръгва от 8.09 Simple Smile
Надявам се да свикне бързо, но за всеки случай ще съм в отпуск поне до края на годината Simple Smile

# 265
Ние имаме успех с гърнето, но трябва да го сложа на него. Иначе имаме успех и на килима и дивана. Оставям го п гол гъз през деня в нас, понякога сам сяда на гърнето.
На ясла няма да ходим, заминаваме за 6 месеца в чужбина и аз ще си го гледам.
 Peace Peace Peace

# 266
Здравейте момичета! Как са малките априлчета?  Стенли стана голям актьор научи се да се смее насила и като види че хората му отвръщат със смях започва още повече да преиграва Simple Smile Вече имаме 14 зъбчета и скоро очакваме долните кучешки да избият. На ясла ще сме от Април.

Искам да попитам има ли мами, които още кърмят? Ние все още се кърмим около 4 пъти в денонощието. Успоредно с това правим опити за второ бебе. Този месец видях 2-те чертички, но радостта ми беше кратка в 6-та седмица направих спонтанен аборт. Според лекарите причината може да е в кърменето и ме съветват да го преустановя особено след неуспешния опит сега. Надявам се ако някоя от вас има опит с кърмене по време на бебеправене да ми даде съвет Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 23:07 от _Sweety_

# 267
  • Пловдив
не си сама - доста сме кърмещите мами Simple Smile В групата във F коментираме често Simple Smile
Аз забременях с Габчо, докато Дидко си беше активно кърмаче. В началото си мислех, че заради кърменето ми закъснява, но при втория месец закъснение и много повишената чувствителност на гърдите се усъмних  Mr. Green
Дидко нямаше никакво намерение да се отказва и много се успокоих, когато АГ-то ме подкрепи. Каза само, че ако изпитам някакъв сериозен дискомфорт или се появи кървене - веднага да и звънна, независимо от часа... За щастие - не се е налагало Simple Smile
Имах категорична забрана за носенето му в слинг... Независимо, че първите 3 месеца, които са най-рискови, аз го носех почти постоянно Simple Smile - просто не предполагах за бременността Simple Smile

# 268
И аз кърмя още, но не мога да се изкажа за кърмене и бременност, нямаме такива намерения засега.
Но не бих отбила поради такива приказки на доктори. Wink

# 269
И аз кърмя. Вики няма намерение да се отказва.Но засега не планираме увеличение на семейството. Допреди 3 месеца дори нямах и цикъл, но вече дойде, само че  е знам дали при ърмене всеки път има овулация.

Общи условия

Активация на акаунт