Монодиета - част 9

• 88 629
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!
Аз след десетдневката, която приключих в края на януари съм 61 кг., целта ми беше 60кг. Сега просто се ограничавам и се надявам без диета да постигна желания резултат. Старая се да спазвам часовете между храненията и каквото ям на обяд да го ям и на вечеря. Това е.
Във всеки случай съм доволна от диетата. Heart Eyes

# 136
gretacvetina последните килограми са най трудни, така че резултата е ок  Hug

# 137

тази седмица пропускам  Blush  Blush  Blush
имам социални мероприятия и ми е аман да се обяснявам
на диета съм си, ама не моно
от петък - пак

много са ви надъхващи постиженията, браво на вас  newsm74

# 138

...........................
на диета съм си, ама не моно
.................
ей това е важното - другото ще си дойде на мястото  Hug Hug Hug

# 139
И аз съм на диета все още. Днес бях на яйца със зеленчуци.Нямам търпение да се изтегля,че нещо много папане има в тази 90 дневна.Преди няколко дни ям пица без кашкавал и ММ ми вика "Дали ще отслабнеш с тази диета не знам,ама дано поне  да не качваш кг "  Joy Joy Joy JoyОчите му станаха като хайдушки кюфтета като за вечеря омахах 2 понички,че и черен шоколад   Laughing

# 140
Добро утро момичета  Hug

Като цяло 90 ДД е доста приятна за спазване диета. И аз я гледах малко под лупа, защото не вярвах, че с толкова ядене може да се свали, но да - може. Даже скоро карах мъжа ми да я направим, но той нещо се дърпа. Пък и Моното ми върши чудесна работа за бързо сваляне, та затова си карам на нея

Днес - пилешки пържоли на скара. Не съм се мерила още - ще го направя в петък и се надявам кантара да ме зарадва за празника /имам една рокля, която е плътно по мен и се надявам да се харесам в нея в петък Simple Smile/

Вие ще празнувате ли в петък?

Усмихнат и пълен с много минусчета ден момичета   bouquet

# 141
  • Lyaskovets
Здравейте на всички.на мен не ми хареса резултата от първите 5дни от диетата(само 2.5кг) и затова спрях и сега се ограничавам.опитвам се да не вечерям,абе да не сядам на маса изобщо. Ям в движение по малко и се получава.
Успех на всички с диетите.ние с малкия сме навън докато времето е хубаво

# 142
Здравейте, момичета.
И аз съм с вас. Изкарах 2 дни на плодове, а сега съм планирала 2 на кисело мляко.. Пък да видим дали ще имам воля..  Grinning Не знам дали съм свалила, защото съм в МЦ и не смея да се кача на кантара..  Joy

# 143
Добро утро момичета,

....................Очите му станаха като хайдушки кюфтета като за вечеря омахах 2 понички,че и черен шоколад   Laughing

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
уплашила си човека с тия понички, направо си го представих  hahaha hahaha hahaha hahaha
Продължавай смело - ние сме с теб Simple Smile

Вяра - А ама остави мъжа си на мира, човека не ще да се мъчи с диети, а и за мъжете е доста трудно да спазват диети, не че с 90Д ще гладува, просто трябва да се съобрази какво яде, а това на мъжете им е доста ......... нежелано  Wink Wink Wink
Айде стискам палци роклето да ти стои умопомрачително  Hug Hug Hug

cvetegeo за мен 2,5 кг за първите 5 дни са супер  Wink
успех в ограничаването и да минаваш да пишеш.

Monitaaa   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet успех

# 144
Здравейте Simple Smile Приемате ли нови попълнения  Laughing
Имам едни 5 излишни килограма,но имам и мързел в излишък.....
Днес стартирам моно диета,ще лунувам на 15.02.2014г. и се надявам да раздвижа малко кантара!
Спорен ден!

# 145
Мама на Рош добре дошла при нас   bouquet  bouquet  bouquet
сподели какво ще ти е моното, а за мързела ...... хич няма да се притесняваш .... общо взето и аз съм така  Wink Wink Wink
На 15-ти и ние лунуваме та сме на моно-фреш ден.

Аз забравих да спомена че днес и утре съм на плодове като подготовка за лунния  Wink

# 146
Диана–М  Hug Добре заварила Simple Smile
Днес смятам да съм на кисело мляко-3 кофички Simple Smile
Утре ще да е пилешко месо,на лунуването-плод/зеленчук.
Чудя се дали след лунуването да не хапна малко картофи...
Като гледам моята моно диета ще да е в движение уточнена Simple Smile

# 147
.....................
Като гледам моята моно диета ще да е в движение уточнена Simple Smile

най харесвам аз такова моно - квото ти се прияде сутринта - на това си караш цял ден Grinning Grinning Grinning

# 148
Здравейте, и аз се реших да направя някоя монодиета Simple Smile
Въпроса ми е тъй като не ям месо, а общо взето всички монодиети са с месо
мога ли да заместя месото със сирене,кашкавал или нещо друго

# 149
mimistein добре дошла   bouquet
Монодиетите на първа страница са примерни и са споделяни от други потребители. Разбира се че можеш да го заместиш, но сиренето ако можеш хапвай обезсолено, кашкавала лично аз не го препоръчвам. Всъщност искам да кажа че можеш да замениш каквото и да е с нещо друго моно  Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт