Монодиета - част 9

• 88 628
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Момичета малко се отлага 90 дневната,че във  вторник ядох леша и ме скъса стомаха-сега съм на хапчета и препекан хляб....с две думи пак съм на моно   Joy Joy Joy Joy Joy.Ама луна няма да правя тази седмица,че да не влошавам положението.
А иначе това е една от най-уютните теми за мен с най-готини и приятни хора,така че и да не ме искате ще си пиша тука и по време на другата диета  Hug Hug Hug

# 121
....с две думи пак съм на моно  ===========================
newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Незнам що се пънеш изобщо като виждаш че други диети не ти понасят  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ай сега са оправяй и на следващата луна да си ток щото е важна - пълнолуние  Wink

Тази статия наистина е мн стимулираща.макар и трудно да се повярва че за толкова кратко време да се свалят 35 кг .но жената е имала мноогооо килца да сваля.браво на нея ако е вярно
newsm78 newsm78 newsm78 ти свали 1,2 кг за един ден и искаш да постигнеш мечтания си резултат за 10 дни - ние всички вярваме в теб, а щом ти вярваш че е възможно за 10 дни да свалиш 10 кг. всичко е възможно и изпълнимо  Hug Hug Hug

# 122
СИРЕНЧЕ много се радвам, че ще пишеш тука. Оправяй се бързо  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Диди страхотно постижение на това момиче. Браво на нея.

# 123
Здравейте момичета  Hug

Вчера не съм се отчитала, но ми се беше схванал жестоко врата - не можех да стана от кревата. Такива болки не бях виждала отдавна. Та вчера бях на кафе и плодове. Обаче вечерта ми се наложи да хапна 2 препечени филийки с малко крема-сирене, защото ми донесоха едно обезболяващо хапче, което се пие по време на хранене, защото дразни стомаха.
И въпреки това за 2 дни - 1.200 кг. Много към доволна.
Сутринта се мерих и съм 50.400 кг.
Днес мисля пак да направя ден, като вчера, защото явно ми действа добре, пък и довечера пак ще трябва да пия от това хапче - но явно не ми се отразява зле този вид "диета"  Grinning

cvetegeo - със сигурност ще му докажеш, че си права  Peace

Браво на всички с постигнатите резултати   bouquet
Успех с борбата с килограмите днес  Hug Hug Hug Hug

# 124
  • Lyaskovets
Днес кантара не е много стимулиращ показва ми само 300г по-малко,но и това е напредък.Днес съм на картофи и ще видим какво ще стане.може ли да си направя картофена салата,че я обожавам?
Успех на всички днес и и повече упорство!!!

# 125
Здравейте момичета,

Вяра - А браво мила, явно "диетата"  Wink Wink Wink действа  Wink Wink Wink
Оправяй се бързо и смело надолу с килцата  Hug Hug Hug

cvetegeo браво и на теб за минуса, не му се коси че е малък важното е че го има  Hug
За картофената салата - ми що да не може просто не прекалявай със солта даже ако може направо я изключи за да не задържиш вода   chef

Аз днес лунувам и засега съм на водичка, а по късно може някакви фрешчета да врътна  Wink Wink Wink

# 126
  • Lyaskovets
Лунуването не е за мен.пробвала съм и немога да издържа-да гледам сина ми и мъжа ми как ядат цял ден-нямам такава воля.БРАВО на всички които успяват

# 127
Добро утро от мен  Hug

Днес стартирам седмицата с кисело мляко. Трябва до петък да съм свалила поне 2 кг. Стискайте палци Simple Smile

Успех на всички - с новата седмица още по-добри резултати   bouquet

# 128
Добро утро момичета,
преди да ме е погнала работата браво за свалените килограми. Приключих със суровоядството но не съм се теглила защото съм пред МЦ и сигурно ще отчета плюс. Днеска започвам четири седмици диетата на Херзенчето първи ден картофки.
Тая седмица много свалени килограми на всички пожелавам.

# 129
Добро утро момичета,

Вяра - А стискам палците здраво и дано са поне 3 свалените  Wink

mimi_msm успех с диетката /аз тия картофи не мога да ги кусна без сол-имам един злополучен опит за ден на картофи  Sick Sick Sick/

Отчитам резултат -10 кг за първите четири седмици - много съм доволна и се надявам в следващите четири седмици да сваля още толкова за да мога по бързо да стигна мечтаните килограми.
Вече от днес ще се премеря чак на 08.03.2014 сутринта и се надявам кантарев да ме обича и да ме зарадва за празника  Wink
Аз днес съм решила да съм на вода и фрешове, а утре ще съм на две активийки - стискайте палци защото много много ще се постарая за 08.03.2014  Hug Hug Hug

# 130
Браво Дидка  Hug Hug Hug Hug .....само така.Другия месец ти пожелавам още -10кг.
Аз съм на помело днес,а ще се тегля след седмица/ако издържа дотогава/.
Много минуси на всички през тази седмица  Hug

# 131
Диди страхотен резулат  newsm44 newsm44 newsm44 Пожелавам ти още повече тоя месец и за осми март да си ми най-красивата от всички /ти и сега си ми/  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Сиренче  Hug Hug Hug Hug успешна седмица и на тебе.
Вяра - А   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 132
Добро утро момичета  Hug

Диди - евала, страхотен резултат, браво на теб  smile3501
За 08.03. съм сигурна, че ще си в Топ форма - когато има стимул е много по-лесно за сваляне  Peace

Аз днес съм на плодове

Усмихнат ден на всички и много минусчета   bouquet

# 133
Добро утро момичета,

Вяра то да ти кажа аз стимули винаги съм имала по скоро волята ме предаваше.
Кафето си го пия с мляко и сутринта влязох в едно магазинче да си взема, че ми беше свършило в офиса, а пред погледа ми - банички  #Crazy #Crazy, бутерки с кашкавал  #Crazy #Crazy, еклери  #Crazy #Crazy, сникърси  #Crazy #Crazy, шоколади  #Crazy #Crazy -мани мани  #Crazy #Crazy
Толкова много ми се ядеше от тези неща, че ми идваше да захвърля всичко и да си взема от всичко по много, да се натъпча и да си ходя дебела.
За щастие толкова бързо избягах от там, че не го направих.
Мислех че съм се превъзпитала обаче явно все още трябва да се боря с лакомията  Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead

Днес и аз ще съм на плодове - мисля грейпфрути да си взема
До 08.03 бих искала да сваля поне още 9-10 килограма - мисля че е постижимо като се има предвид доста ограниченото ми хранене.

Е, момичета успешен, минусов, топъл и прекрасен ден от мен  Hug Hug Hug

# 134
 alert alert alert alert alert alert alert alert alert alert alert alert alert
много хора ми се губят нещо

cvetegeo, gretacvetina, Herzen, МоРсКа СиРеНа  gydi хайде момичета, драснете някой ред да кажете как я карате  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт