Монодиета - част 9

• 88 612
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
cvetegeo добре дошла и успех.
Моля те да пишеш на кирилица - това е едно от правилата на форума.

# 106
cvetegeo welcome welcome welcome много свалени килограми в нашата темичка.

# 107
добро утро момичета  Hug Hug Hug Hug

Нямам търпение да дойде неделя и да се премеря  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Хайде слагам кафе и чайче за Сиренката и ще започна сутрешното вайкане  hahaha hahaha hahaha

Значиииииииии тва суровоядството верно е гадна работа - едва го изтрайвам вече, ама поне до неделя ще издържа обещавам  newsm78 newsm78 newsm78
Пфффф няма да се вайкам

Ааааааа Мимс и Сиренче 6 февруари 2014 в 21:23:13 започва луната - налиии ще сърбаме вода и ще слабеем  Hug Hug

# 108
  • Lyaskovets
Не мога да повярвам кантара показва 1.200 по-малко.надявам се така да продължи.днес ще съм на краставици о дано да изчезне още толкова.мъжа ми не вярва в диетите и трябва да му докажа че действат

# 109
cvetegeo сподели с нас какво хапва вчера. Резултата ти е чудесен   bouquet

# 110
  • Lyaskovets
Започнах монодиета и вчера бях само на 2 кофички обезмаслено кисело мляко,половин литър зелен чай и 1.5 вода и резултата е на лице.много  съм горда със себе си!

# 111
Започнах монодиета и вчера бях само на 2 кофички обезмаслено кисело мляко,половин литър зелен чай и 1.5 вода и резултата е на лице.много  съм горда със себе си!

Чудесно - бравоооо   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
тъкмо щях да питам дали пиеш вода и течности, но ти си се справила повече от чудесно   bouquet  bouquet  bouquet

# 112
  • Lyaskovets
Трудно ми и да пия толкова течности но това важна част от отслабването и нямам избор.надявам се след 10дни да постигна мечтания резултат.

# 113
  • Lyaskovets
Бременността ме съсипа и трябват драстични мерки.искам това лято да отида на плаж все пак съм от Варна Simple Smile

# 114
Бременността ме съсипа и трябват драстични мерки.............

Дано постигнеш мечтаното тегло за времето което си си определила. Но имай предвид че след това трябва да изградиш култура на хранене за да не ги върнеш, предполагам си ги знаеш тези неща  Wink

# 115

сутрешното вайкане тогава ще е от мен  Close  Close  Close
снощи провалих кюфтененото моно  tantrum tantrum tantrum  bash bash bash

днес - яйца

# 116
Дидонче мерси за кафенцето и чайчето. Стискам ти палци за неделя дано кантара отчете голям минус.
cvetegeo браво давай още по упорито.
Herzen кюфтета ще лапаш а  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Успешен ден ти желая на яйцата.
Мен също не ми харесва суровоядството и след луната ще си почна моното.

# 117
  • Lyaskovets
Ясно ми е че трябва да се ограничавам,без тестени изделия и сладко и газирано. Без тях свикнах след раждането(коликите на малкия ме ограничаваха) .чакам топлото време за да излизам с малкия и тогава всичко ще стане по-лесно.

# 118
Оххххххххххххххххххх три пъти писах писах и сайта ме изхвърля като ми иска вход та писаниците ми изчезнаха пфффффффффффффффффф

аде малко стимул от мен - нещо на което попаднах току що:
/не е за моно, но е доста позитивно/

https://www.facebook.com/HILIFE.BG/posts/10151919634975843

# 119
  • Lyaskovets
Тази статия наистина е мн стимулираща.макар и трудно да се повярва че за толкова кратко време да се свалят 35 кг .но жената е имала мноогооо килца да сваля.браво на нея ако е вярно

Общи условия

Активация на акаунт