Монодиета - част 9

• 88 686
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
аз днез съм на зеленчук:) предпоследен ден! вдругиден ще споделя минусите от началото Simple Smile

# 301
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, казвам се Вяра на 25 години от София, 172см съм и се премерих днес 72кг, желанието ми за момента е 60кг, но много бих искала да стана 58-57кг, че дори и 55кг! Прегледах ви всичките 8 теми до сега, попаднах случайно на вас от една друга тема, но съм доволна..Правила съм какви ли не диети Дюкан, японско чудо и т.н. и винаги са имали ефект сега обаче реших и аз да пробвам МОНО-диетата  Simple Smile Мисля да я започна от утре и да съм на  диетата на Дандулина, че първата ви тема я изчетох цялата хахах, но бих искала да попитам коя от всички е най ефикасна и ще даде най-добър и бърз резултат??? Знам, че килограмите които искам да сваля са много поне според мен, ама бих повторила още 10 дни след това! Днеска се разревах, не издържам така вече, живея заедно с приятеля ми Косьо на 28години и нашето куче Арго, което е на 9 месеца Simple Smile и съм му казала, че от утре ще почваме и двамата, че и той иска да отслабне, той е 92кг! Ще ви споделям за нашите резултати, дано издържи той, че аз съм твърдо решена, ама за него не знам хаха
Ще е радвам, ако и още някой започне с нас поне да си споделяме заедно резултатите и неволите хихи
 Целувки и поздрави, Вяринка  Hug

# 302
Привет! Hug
Аз ще карам няколко дена на овес.ядки.
Успешна диетична седмица ви желая!
Vyara Gavalyugova ,добре дошла!

# 303
Vqrinka, добре дошла при нас.
Според мен всички са ефикасни. Пробвай и си следи от коя храна сваляш или не и при следващото завъртане смени тези от които не сваляш.
Аз днес наруших, наобед изядох един кремвирш,но нищо за вечеря ще е пак кисело мляко. Embarassed

# 304
  • Sofia, Bulgaria
Преди малко се върнахме от пазара с Косьо и в момента се варят картофките за утре! И от утре почваме да видим какво ще стане Simple Smile Благодаря ви за подкрепата и ако има още някоя девойка да започва и тя с нас Simple Smile

# 305
Здравейте и от мен, и преди съм била тук, сега пак. Родих преди месец, кърмя, отслабнах почти 9-10кг, след това, но си върнах 5кг, това никога не се е случвало, вярно, че ям неща, които преди не съм яла. Трябва да отслабна много бях качила почти 15кг
Не знам как ще се отрази на кърмата, но вече не се чувствам добре в тялото си, усещам си месата, което преди не съм го усещала. ще почна, ако се отрази зле на кърмата, ще спра.
Днес ще съм на зеленчук или мляко. Успех на всички. Миналият път постигнах резултат, надявам сега пак да е така.

# 306
ти си качила 15 кг за цялата бременност или имаш да сваляш толкова?
аз качих 25 кг, моето бебе в момента е почти на 4 месеца(след 1 седмица ще стане), и аз кърмех, вече не. На мен ми се отрази на кърмата.
В началото беше ок, но след 10-тия денпочти нищо не остана от нея и от 3 дни и бебчо не иска вече да се мъчи с цокане.
Успех!

# 307
Качих 15кг, но имам за смъкване малко повече, защото имах още мъничко за сваляне от преди.
Сега за замислих дали е редно да я правя или ще е само няколко дни, после почивка и така.

# 308
обещаният отчет след приключване:
свалени кг - 2кг
свалени см:
 - талия -3см
 - ханш -3см
 - корем -2см
За диета 15 дни, в която гладна не съм стояла съм повече от доволна от резултата.
Минавам за 7 дни а НВД и после пак се връщам при моното. Определено това е моята диета.
Пожелавам на всички успех и силна воля! Hug

# 309
  • софия
От понеделник с вас  bouquet.Мисля на tania6 режима да пробвам,ще има някои промени обаче Hug

# 310
Привет на всички. От днес и аз съм с вас.
1 ден варени картофки.
Успех на всички монодиетички.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 311
Аз започвам отначало...... Направо не мога да се понасям #2gunfire #2gunfire
Така добре бях почнала да свалям, ама пуста лакомия, иде ми да си  fight fight fight,тъпото канче.
Днес на кисело мляко, даже не съм се мерила, и на кантар няма да се кача докато не почнат да ми падат панталоните. Naughty
Реших да правя дните *2 ,тоест утре пак на мляко. Оплаках се.
На всички пожелавам много минуси ако има все още монодиетки.  bouquet

# 312
Днеска трети ден от диетата на Петър Димков. Свалени килограми 1,400.
Albenskityyy не се наказвай, всички минаваме през това важното е да продължиш отново.  Hug Hug Hug Hug
Аз съм се заела сериозно имама да свалям още някое кило и не искам лятото пак да съм пухкава  Joy Joy Joy Joy Joy за морето.
Успешен ден на всички.

# 313
Здравейте, момичета! От днес започвам моята монодиета. За първи път ще правя такава. Иначе съм правила почти всичко друго, но с нетраен ефект. Ще започна с диетата на Боряна, която ми препоръча приятелка. Тя свали 10 кг и нямаше й о-йо след това. Днес започвам с 2 кисели млека. Утре зеленчуци, после картофи, яйца и 5-ти ден месо. Като прочетох назад това една доста разпространена диета. Аз мисля да направя поне10 дни. Имам да свалям най-малко 15 кг. Тежа 75 на височина 169 , определено са ми много вече. Аз  до преди година повече 0т 65-68кг  не съм била, като исклучим бременноста, тогава стигнах 78 кг,   но после за 1 година си върнах теглото. Обаче пих 2 години и противозачатъчни и полека - лека стигнах до тук. Сега  ги спрях и реших, че е време да се взема в ръце , защото не се понасям такава вече.   Надявам се монодиетата да ни помогне в борбата с  килцата.  Ще се радвам на съвети от по-опитните и успех на всички.  Hug

# 314
искам да попитам ако искам да ям леща как трябва да я сготвя за да е моно

Общи условия

Активация на акаунт