Монодиета - част 9

• 88 682
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
 И аз съм тук Albensyyyt Simple Smile Продължавам моното, на мен днес ми е 9-ти ден. Като стана на 11 дни като теб ще пиша колко са сваленте кг, но аз се надявам на 2 кг Embarassed надали ще те стигна.
Не ти виждам линиййката отдолу под профила, така че таргета ти само ти си го знаеш  Peace
Моята цел са още 5 кг и вънамерявам след 14-тия ден а монодиетуване да направя кратка почивка на друг режим за около седмица и после продължавам Simple Smile
Май само двете останахме, никой дру не пише  newsm78

# 286
Снежинка, в момента съм скромните 80кг. Искам да стана 60кг.,което не е непостижима цел според мен.
Аз от октомври бях на Система -60,но не вървеше както аз исках, в началото свалих няколко кг. и после нагоре- надолу. Според мен тя става повече за задържане на кг. отколкото за сваляне. Naughty
Ще опитам да си оправя линийката. newsm78

# 287
Пожелавам успех със свалянето!  Praynig
Не исках да съм толкова нахална, ама май бях, за което се извинявам.
Толкова кг не се свалят лесно, дано имаш повече воля от мен и успееш  Hug  bouquet
Опитвала ли си с 90-дневната или друга по-дълга диета?

# 288
Тя 90 дневната в основата си е пак моно, така,че продължавам а ако зацикля ще му мисля. Naughty
Не си била нахална,така,че няма нужда да се извиняваш.  bouquet
Така като гледам нямаш много килограми за сваляне,така,че за месец е напълно възможно да ги пребориш. Hug

# 289
ох дано за месец ги преборя, златна ти устата  Hug
съмнявам се толкова бързо да ги сваля, познавайки се де,но...
аз днес съм 2-ри ден на зеленчук, утре пак, че хладилника трябва да се чисти  Laughing

# 290

Ще се справиш разбира се. То при мен се получава дето работя и нощни смени,а при други диети точно те ме връщат в изходна позиция. Не подценявай силата на духа,когато силно вярваш,то ще се случи.

# 291
Привет,момичета! Hug
Аз пак отново тук,че това ми е любимата ми диетка.
Та от утре при вас с моното по Димков,че и здрав.проблем искам да чистя.
А има ли някой от Пловдив?
 Hug Hug Hug

# 292
здравейте, днес съм на течности Simple Smile 0 измислено от мен-цял ден ще пия млечен шейк от пр мляко, чия, ленено семе, сусам, в обедния сложих малко орехи и 2-3 бразилски ореха, а в сутрешния - 2 кивита. За вечерта не знам какво ще слагам. Пия и мн чай.
Измислих си такъв ден, защото вчера след като не съм пила мн вода стопирах свалянето - в смисъл задържала съм, а в дните, в които пия повече вода свалям. А и имам нужда от малко очистително Simple Smile
Не е много моно , но ...

# 293
след измисленият ми ден на прясно мляко и чай, който беше и 11 ден да дам отчет, както обещах - -2кг съм, което е добре. Честно казано очаквах повече като започнах диетата по това, което са писали предните момичета, но като се има на предвид колко пъти съгреших и че имам не много кг за сваляне - Доволна съм! Някак си дисциплинирах организма си и ако в началото наистина съгрешавах сега сякаш имам повече воля, което ще е + за последващо диетуване Simple Smile

# 294
 newsm10 newsm10снежинка,че 2кг. са си много добър резултат, значи до края на месеца си ги махнала всичките. newsm10
Аз да се похваля след МЦ съм вече 3,4кг по лека. newsm44 newsm44 newsm44
Продължавам напред докато не видя заветните 60. Днес на варени картофки.

sun sea, добре дошла.

# 295
snejinka_82 ,браво за резултата!  bouquet
Albenskityyy,благодаря. Hug  bouquet HugА ти колко имаш да сваляш?

# 296
Многоооо, 20кг. Но този път съм се заинатила и няма отказване докато не видя 60, пък и вече свикнах, така,че смело напред. smile3521 smile3521 smile3521

# 297
Мда,инат и воля=успех!
Ще се преборим! Hug
snejinka_82 ,ти колко имаш за сваляне?

# 298
ами..сложно е да кажа - имам 5 до началото на бременността и още 3 до желаното, т.е. общо са 8кг Simple Smile
а ти sun sea колко имаш да сваляш? каква е завретната цел?

# 299
Ехооооо, има ли монодиетки? Защо спряхте да пишете момичета? newsm78
Идвайте да се подържаме.
Аз си задържам засега. Днес на кисело мляко,но аз си го правя на айрянче.
Хайде до после.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт