Монодиета - част 9

• 88 678
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета! Надявам се да приемате нови попълнения. От вчера съм на моно диета, бях на картофи, а днес съм на плодове. Резултата ми от вчера  е -500гр. Стартирам от 65 кг при ръст едва 150. Миналата година по това време спазвах 90дд и бях стана 53кг за няма и два месеца но лятото и зимата всичко си върнах, разбира се заради неправилно хранене. Надявам се да сваля отново тези килограми, успех на всички Simple Smile

# 271
Iliyana Kostova, добре дошла.    bouquet
Аз също съм от скоро в тази темичка, но засега отслабването ми върви много добре, пу пу да не го урочасъм.
Пожелавам ти бързо достигане на желаните килограми и най вече задържането им след това.

# 272
Здравейте момичета!
Да се отчета-днес ми е 4-ти ден и съм на плодове. Сутринта отчетох минус 1 килограм за 3 дни, което за мен си е направо супер (бях зациклила на едни и същи кг и нямаше мърдане). Дано само продължа да свалям в същия дух и няма големи изкушения по пътя къ целта. Амин !  Praynig
Първият ден бях на картофи, 2-рият на зеленчуци,а третият на пилешко. Днес ъм на плодов, утре риба, а за неделя съм предвидила пак зеленчуци, че ще имаме гости и така поне салата ще мога да ям.
Освен режима правя и упражнения. Не знам дали сте опитвали на Румяна Илиева тренировъчната програма за начинаещи - ами мен доста ме изпотява, а си мислех, че не съм чак такава начинаеща.
Айде пожелавам ви леко монодиетуване Simple Smile

# 273
Снежинка,браво за минусчето.     
Аз вчера изкарах на печени пилешки бутчета, но вечерта прегреших с малко маслинки. Днес отново на кисело мляко.
Днес кантара не ме зарадва, даже съм на плюс, но очаквам МЦ, така че предполагам,че е от това затова няма да се отчайвам още.
Хубав ден момичета и много минусчета.     

# 274
Здравейте,
надявам се приемате нови  Embarassed
Тази моно диета изглежда, че дава резултати, смятам и аз да се пробвам сериозно с този режим.
Ще пиша по-нататък с постигнатите резултати стартирам от 64кг.
Успех на всички, които са се захванали с диетката  Peace

# 275
отчет след плодовия ден - само -100грама Simple Smile вермно, че снощи не издържах и изядох 4-5 вилици паста Embarassed и 2 вилици торта от рожденния ден на детето, ама не очаквах толкова малко надолу.
Нищо, няма да се отказвам.
Днес съм на кисело мляко, много го обичам. За сега добре - хапнах половин кофичка за закуска.
Имам -1см талия, което ми дава кураж, че и кг ще вървят също  Simple Smile
Добре дошли на новите момичета  Hug

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 11:07 от snejinka_82

# 276
Здравейте момичета, аз днес продължавам на зеленчуци. wavey
На обяд изядох една шопска,за вечеря смятам същото.
Днес не съм се теглила защото бях нощна и резултатите няма да са реални,то и това е една от причините да свалям бавно. [smilie=smile3515
   snejinka_82, няма значение 100/200, важното е ,че е минус, давай напред ще се получат нещата.
   mari8888, добре дошла при нас и ти пожелавам бързо да се разделиш с нежеланите килограми. Ти всъщност кой вариант от първа страничка си избра.   bouquet

# 277
az dnes sam na plus ot kiskelopto mlqko

# 278
Снежинка, най-вероятно е задържана вода. Аз след яйцата бях 1кг.отгоре което не е възможно. Peace
Днес ще съм отново на зеленчуци,че има една лападена супа за доизяждане е има и малко ориз в нея ама се надявам да не повлияе много. Praynig

# 279
предполагам, че е задържана вода, защото не съм яла кой знае какво. Вчера след зеленчуците и гостито вечерта, на което не можах да устоя на едно малко кремче (аз го бях правила как да не си го пробвам, беше невероятно!!!  Grinning) , днес съм същите кг като вчера, т.е. задържам си яко. Не е особено надъхващо това, но няма да се откажа
И аз днес съм на месо заради дояждане след гостите Simple Smile Май то най-добре ми влияе на кантара. ИНаче като см не съм мръднала, което значи, че качване няма за сега, само задържане Simple Smile

Целувки !  Crazy Hug Crazy

# 280
Здравейте! някой пробвал ли е монодиетата с продължителност 24 дни(на Ренета)? Ако има някой с опит,моля да сподели резултата,защото ме заинтригува този режим! Благодаря!

# 281
Ехооо къде сте монодиетки. Аз днес на рибка и МЦ което може би обяснява този 1кг. отгоре. smile3515
снежинка,може и фазата на луната да влияе в момента за задържане на вода,аз също мисля ,че съм задържала.
eplauz,мисля ,че в 3та тема доста момичета я правиха и резултата им беше около 5кг.
Аз лично продължавам ,защото искам да се чуствам добре в кожата си,а това няма да стане от самосебе си. newsm51 newsm51

# 282
Здравейте!
Може и от луната да е, не зная. Не се отказах обаче, а си я продължих и вече бе;ежа минуси Simple Smile Днес ми е 9-ти ден. Мога да кажа, че най-голям резултат отчитат от към сантиментри - днес като се измервах имам -1см на корема и с по 0,5 на всички остнали места-ханш, талия. Смятам 15 дни да правя тази диета.
Вие колко дълго мислитре да я въртите? И как са вашите резултати? Споделяйте, че да се надъхваме взаимно Simple Smile

# 283
Аз смятам утре да се изтегля и да дам резултати за 10 дена, всъщност 11.
снежинка,ще въртя докато стигна резултата от линийката,което ще рече, че и лятото ще съм си моно,което не ми пречи вече свикнах.
Днес на месце,а утре на кисело млекце.
Целувки от мен на всички монодиетки и наистина пишете.   love001

# 284
Аз май сама си пиша. Ехоооооо. newsm78
Така както обещах отчета ми за 11дни, -2.4кг. newsm44 newsm44
От сутринта съм си направила една кана айрян и като ми стане гладно си изпивам по една чаша.
Има ли монодиетки? Hug

Общи условия

Активация на акаунт