Монодиета - част 9

• 88 668
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
здравейте момичета,

айде позагубилата се аз да мина да кажа че си продължавам къде моно къде не - помотах се тия дни /2 седмици вече/ та от помотаване не съм свалила нито грам обаче съм доволна че не съм и качила а съм задържала постигнатото.
Задържането на килограмите ми даде стимул и надежда че съм съумяла да не прекалявам с количествата и щом толкова време при нулево съобразяване съумях да задържа сваленото значи съм постигнала много.

От днес съм на грейпфрути до петък.
Пия по 2-3-4 литра вода

събота и неделя ще съм на риба тон
а от понеделник още не съм си избрала какво моно ще е.

Успешна и минусова седмица на всички
  bouquet

# 256
И аз съм тук....вчера ми беше последен суровояден ден, днес и утре ще хапна малко зеленчуци с млечни,че много ми се ядат вече,а после започвам моно до Великден.

# 257
Здравейте отново момичета,
аз мисля от събота да изкарам пак 10 дни на програмата с кленовия сироп че така най бързо свалям.

Хубав ден   bouquet

# 258
Привет, имам един въпрос. Когато пи6е половин пиле, това за цял ден ли е? И само това ли ядем, закуска обяд и ве4еря?

# 259
  • Пловдив
Запис от мен....да следя, че вече не се понасям  #Cussing out

# 260
Току що  мернах случайно темата и си викам я да ви разведря с нещо, защото според мен не са виновни празниците ами модата...

https://www.facebook.com/photo.php?v=599069006845718

# 261
Здравейте отново момичета,
аз мисля от събота да изкарам пак 10 дни на програмата с кленовия сироп че така най бързо свалям.

Хубав ден   bouquet
може ли малко инфо за тази програма?

# 262
Здравейте! След като пробвах какви ли не неща реших да опитам и с монодиета. Избрах си най-първата от 1-та страница Simple Smile Та, днес ми е първи ден на картофи.

Мога ли поне малко да ги овкуся или трябва така да ги ям-сварени и без абсолютно нищо????

Стартирам от 174см височина и 68 кг. Мечтани кг-57кг, но поне 60 кг да стана ще съм супер щастлива. Само да кажа, че съм на 3 месеца след раждане, бременността я стартирах на 61кг

Ще се радвам да ме приемете в групичката и да споделяме опит и идеи за бързо топене на сланинките  Simple Smile

# 263
Момичета, може ли да се включа при вас.
От дълги години се боря с килограмите, правила съм какви ли не диети, последно система -60, но си мисля , че трябва да направя някоя по драстична диета защото при мен нещата нещо се закучиха.
Така че започнах от 82.4кг. височина 164. Днес ми е трети ден на картофи, първия беше мляко,вчера зеленчуци.
Ще се радвам ако има с кого да споделяме постиженията си и да се подкрепяме.
Лека вечер и много минуси ви пожелавам.

# 264
Здравей Albensyyt! Приветствам те в групата, явно ще сме си само двете Simple Smile На мен вчера ми беше първи ден ан картофи, днес съм на зеленчуци, а утре съм планирала 500 грама пилешко. Ти за 3 дни отчиташ ли някакъв резултат?
Аз вчера вечерта след цял ден варени картофи се чувствах много подута, но тази сутрин дори успях до ВЦ да ида, което е постижение за ме и се чувтвам супер.

# 265
Снежинка за три дена съм -1,6кг. което ме прави много щастлива, защото аз свалям много бавно.
Днес съм на яйца, а утре на месо.
Ти колко пъти смяташ да я повториш,защото аз мисля докато свалям да съм на нея,като от време навреме може да си давам почивен ден.

# 266
Албенка, резултата е страхотен! Дано и аз се похваля след няколко дни с такъв резултат. А като си на яйца колко изяждаш на ден и в какъв вид-само варени или и пържени може?
Аз не знам какво значи да повториш диетата. Направила съм си план за 14 дни с различни храни като най-повтарящите са на зеленчуци, пил месо и плодове, риба съм включила 2 пъти.
Днес много ми се дояде сладко и изпих един билков чай с мед Simple Smile Надявамсе да не е голямо прегрешение  Embarassed

# 267
Снежинка, ами днес за закуска изядох едно сварено яйце,на обяд омлет от три яйца и за вечеря пак омлет с две яйца като нарязох и по един стрък лук. Мисля че няма проблем за яйца на очи, но по възможност да са с малко мазнина.
Мисълта ми за повторението е,че аз я правя 5 дни-кисело мляко,зеленчуци,картофи,яйца,месо,и след това от начало та в този смисъл.
Относно меда мисля, че няма да ти се отрази.  bouquet

# 268
леле как си издържала на 1 варено яйце от сутринта до обед?!ю
ти също си на месо утре като гледам.
а риба не мислиш ли да включваш в диетата?

# 269
Ами аз станах късно така,че не беше проблем.
А относно рибата може би следващото завъртане на мястото на яйцата ще да е.

Общи условия

Активация на акаунт