Монодиета - част 9

• 88 988
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета   bouquet
Да дам отчет: След деня на варени картофи  (изядох около 1кг.) + 2,5л. вода
Резулатът днес: -1,200кг.  newsm44 Много съм доволна!  Peace
Днес, 3-ти ден: Ябълки   Flutter

ГРИП Благодаря ти за съвета, но и дробчета не обичам. Е, обичам, но дробчета с ориз например  hahaha  Hug
sun sea Добре дошла отново в моноредиците! Как ти се отрази японското?  Hug
Herzen Ти как си? Как върви японстването при теб?  Hug

Успешен диетичен съботен ден, момичета!  Heart Eyes  bouquet Hug

# 556
TheOneSбраво  Peace
Я.....ела при батко sun sea......моно сладко Hug
Herzen идвай си в лудницата, защото много ще ти се дръпнат очичките  newsm08
От третият ден на моето моно ,пикам фанта портокал Joy
Токсините ме напускат с турбо дизел , а си ги харесвах Joy

# 557
Грип,точно моно -шоко сладко! Hug
TheOneS,страхотен минус!Страхотно!И аз днес на картофи.Едва ли ще бъда толкова минусова,но колкото.
Не се чувствах добре на "чудото'.Много рядко ям месо и се затлачих.И от месото качвам,явно заради лошия метаболизъм.С ужасно главоболие,бъбречни болки и втрисане.Та ще дерзая на моно-то толкова възможности има с редуване на зелева супа.
Херзен,ти как си? Hug

# 558
ГРИП Това с фантата ме разби!  Laughing Joy Joy
sun sea Щом месото не ти понася е трябвало веднага да я спреш! Здравето преди всичко!  Peace А иначе за метаболизма, аз пия чай "Сание", но от този, в който има повече билки, защото от другия ме боли стомаха. Много съм доволна!  Peace

Аз сега се мятам към Боровец да покарам малко ски и да изгоря някоя и друга калория  Peace Утре на отчет  Rolling Eyes

Леко и спокойно монодиетуване момичетааа  Hug Hug Hug  bouquet

# 559
Здравейте, монодиетки.
Честит нов месец. Нека Февруари да ни радва само с положителни емоции и много минусчета!  Hug  bouquet

Аз минавам да се отчета набързо, че днес много задачки ме чакат.  Whistling
След деня на ябълки (1кг.) днес кантарев отчете: -0,800гр.  Peace
Днес, 4-ти ден: Пилешко месо на скара.  Flutter

Успешен неделен моно ден!   bouquet

# 560
Добър ден! Hug
TheOneS,хубав минус!  bouquetКак минаха ските?Вчера благородно ти завиждах. EmbarassedВързах се да чета за тест и пооплесках картофеното моно.Но нов месец,ден 1-ви.. Laughing
Грип,Херзен,къде забегнахте?

# 561
TheOneS, хареса ми диетката ти и реших и аз да се пробвам. Имам едни 10 кг. за смъкване от доста време, но и на 5 ще съм доволна. Може ли да споделиш в какви пропорции я спазваш и предполагам без сол, захар и зехтин? А кафе може ли?

# 562
sun sea Благодаря. Ами, вчера така и не стигнах до каране на ски - на Боровец един вятър, едно чудо, та ме достраша и само се поразходих из града и се прибрах.  Laughing Да не ти пука за прегрешението: нов месец - с нови сили и нови минусчета  Hug

moonlight_80 Добре дошла!   bouquet Пропорциите, които се старая да спазвам са следните:
1 ден – айран- 500гр. (Вереа 0,1%)
2 ден - варени картофи - 1кг.
3 ден – ябълки – 1кг.
4 ден – риба Пилешко месо – 0,500гр.
5 ден – домати/ моркови
6 ден - варени яйца – 6бр.
7 ден – сухари – 1п. /взела съм си от тези най-обикновените, които са в прозрачните пакетчета/
8 ден - обезсолено сирене – 0,500гр.
9 ден - зелева салата
10 ден – извара /обезмаслена/ – 0,500кг.
11 ден – тиква/Банани (5бр.) или Ябълки – 1кг.
12 ден – пилешко – 600-800гр.
13 ден - кис. Мляко – 3коф. (1200гр.)
14 ден – кашкавал /обезмаслен/ – 0,500гр.
15 ден – чай/ Фреш Грейпфрут
16 ден - телешки колбас – 0,500гр.
/Направила съм някои модификации на диетата, защото не обичам дадените продукти/
Не използвам сол, олио, оцет, но използвам черен пипер, кимион, къри, сух чесън и т.н. Кафето го пия без захар! Надявам се да съм ти била полезна   bouquet Успешно диетуване и много минуси!  Peace

П.С. Извинявам се за дългия пост  Embarassed

# 563
TheOneS, благодаря!  Hug Приемлива ми се струва и ще я пробвам. Според опита ми от други диети апетита се губи още на 5-я ден. 

# 564
Здравейте на всички!  bye

От няколко дни разглеждам разни диети и се чудя на коя да се спра, та ето ме и мен тук. Смятам да се присъединя към вас в сряда (11.02). Бях си обещала за новата година да видя промяна. Имам да свалям 10 кг. и се надявам да видя някакъв резултат от тези монодиети. Скоро ще дойде времето, когато ще се наложи да облечем дрехите за пролет/лято и ми се иска да се чувствам по-добре. Имам лошия навик да не издържам на диета повече от 10 дни или 2 седмици, защото след това ми омръзва и се усещам как търся да хапна нещо, което не трябва и е различно. Избрах си тази, сигурно ще я направя 10 дни. След почивка може би ще направя още 10.

1 ден- 3 коф.кисело мляко
2 ден- зеленчуци
3 ден- 6 св. картофа
4 ден- 6 тв.св. яйца
5 ден- 800гр. варено месо

Скоро и аз ще отчитам резултати. Първата ми цел е за 10 дни да сваля 3 кг. Пожелавам успех на всички, ще преборим тези пусти килограми!  #Sniper box ppp

# 565
Добро утро, моно дами.   bouquet
moonlight_80 При мен апетитът изчезна още на 3-тия ден!  Peace
Shiro Добре дошла! Успех в борбата с килцата и много минуси!    bouquet

Ето и моят отчет:
Вчера след деня на Пилешко месо (около 400гр.), съм -0,400гр.  Flutter
Днес, 5-ти ден: Моркови /смятам да си ги направя на салатка, настъргани с лимон/  Peace

Herzen , ГРИП Къде се изгубихте, момичета? Как върви диетуването при вас?   bouquet
sun sea Ти как си, мила? Как мина вчерашният картофен ден? Днес на какво си?  Hug

Лек диетуващ ден на всички.  Heart Eyes Hug  bouquet

# 566
тук, тук  wavey wavey wavey

вчера се оказах в близост до хладилника цял ден и днес ще пия чай  smile3538
в сряда с пълнолунието да си отива и гладът  Rage

и в края на февруари - така  newsm19 newsm19 newsm19

# 567
И аз продължавам  - възстанових загубите от празниците по коледа и нова година. На 1 октомври  - 73кг, към днешна дата  - 67 /колкото бяха към 1 декември, но по празниците върнах/. Сега се надявам да видя до ден-два 66 на кантара. Днес пак на салатка.

# 568
# 569
Herzen Ще си отиде глада с тази луна и повече няма да се върне! Така ги виждам аз нещата   Stop Heart Eyes
cherenlebed Добре дошла и успех.   bouquet
pinko На мен линкът ти ми го дава като спам... Можеш ли да копираш самия режим?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт