Монодиета - част 9

• 88 680
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
диетата-с-ориз-и-кисело мляко www.зажената.бг

# 571
Цитат
Ефектът се дължи на диуретичното свойство на тази комбинация. Диетата се изпълнява 10 дни, като оризът и млякото се приемат през ден.

Приготвяне: Сварете една чаша ориз. Това количество се вари с 3-4 чаени чаши вода. Не слагайте никаква сол или каквито и да е било подправки. След като той е поел цялата вода, си го разделете на 4-5 порции и всеки път, когато огладнеете, го смесвайте с кисело мляко (количеството не е от значение). Това е храната ви за целия ден.

Не забравяйте да поемате много течности – вода, чай с мед, кафе без никакви добавки!

На другия ден може да хапвате, както обикновено, без да си наваксвате от предния! На третия, петия, седмия и деветия ден – приготвяте ориза и млякото, както вече ви обяснихме, останалите дни яжте умерено, каквото желаете.

Ако спазвате този хранителен режим съвсем стриктно, ще свалите 3-4 кг. без никакъв проблем, глад и мъчение за вашия организъм!

Ако става въпрос за тази - не е моно. Принципът на моното е цял ден да се приема само 1 продукт, например: 1 ден само ориз, 1 ден само мляко, 1 ден само ябълки и т.н.
 Peace

# 572
нееееееее, не е тази  Laughing
ето това е
Скрит текст:

четвъртият ден ми е любим  Joy Joy Joy
зажената.com не е ли предишното розали
иииии зелен чай с прясно мляко - 2кг за един ден  Mr. Green

pinko моно е, ако отслабнеш и аз ида   animal037  animal037  animal037

# 573
само заради ден 4 от утре "дръпвам очите"  Mr. Green
и си мисля бяло или розе за ден 4

# 574
pinko,здравей!Какво стана с онези билкови илачи?Има ли ефект?
TheOneS,как си? Hug
Herzen,приключи ли с японстването?Аз съм пред мц и на хормони,и познайте колко е страшно...Вчера основно и задълбочено те мислих-цял ден на лешников тахан,който ми препоръча и ягодово-бананово смути,което показа...  bouquet Hug  bouquet
Хубава вечер! Hug

# 575
Здравейте момичета Simple Smile
И аз идвам от японското чудо, където за две седмици свалих 4 кг. Започнах 65 кг, цел 57-58кг. Вчера първи ден две кисели млека , но хич не ми е добре на стомаха . Такива газове, не можах да спя! Имам -700 гр. Днес ще съм на плодове. Смятам каквото ми се хапва , на това да карам цял ден пък да видим Simple Smile
Хубав ден ви пожелавам и много минуси

# 576
Сега видях, че утре е пълнолуние. Дали да не направя един воден??? И след него за задържане на резултата - зеленчуци
Някой лунува ли по време на диетата?

# 577
Здравейте монодами   bouquet
pinko Успех! /Благородно завиждам за винцето EmbarassedPeace
Ditka74 Добре дошла. Пожелавам ти успех в борбата с килцата и дано скоро да достигнеш целта си!  Peace Hug
Herzen Браво! Ти си герой, а резултатът ти е: "WOW"  smile3501
sun sea Добре съм, благодаря ти. Много лесно ми минават дните - диетата автоматично ще ми мине към графата "любими". Много се радвам, че попаднах на вас и темичката ви  Hug Ти как си? Какъв ден ти е днес?   bouquet

Моят отчет: След вчерашния ден на настъргани моркови с лимонче (ок. 600гр.), днес бях -200гр. Не е много, но пак е нещо  Whistling Доволна съм.
Днес, ден 6-ти: Варени яйца /обожавам ги!/  Party

Успешен моноден момичета  Hug  bouquet Heart Eyes

# 578
не си ме разбрала  Laughing
в сайта зажената.ком има диета със зелен чай и прясно мляко, с която се отслабва 2кг/1ден
а аз и за седмица не мога да ги сваля тия 2кг   Joy

днес - кисело мляко
ще редувам японската и моното по седмици

# 579
и аз тъй разбрах,че си свалила 2кг.реших,че комбинацията ти е подействала като натурална клизма... Laughing
Херзенче,колко свали с японската?
 TheOneS ,не са ли ти са малко количествата?Идеята на моното :"с монодиетите се постигат бързи резултати, количествата храна нямат значение, изборът на храна е неограничен.."
Ditka74 ,и аз се замислих за пълнолудието,но пред мц и луната май ще изям. Embarassed
Усмихнат ден! Hug

# 580
общо килограм за седмицата, но в петък много ми се бяха смъкнали дънките
в събота бях на роднинско гости и искам, не искам само за телешката супа се съгласих
но неделната скука ме провали най-много

# 581
Herzen Моя грешка  Laughing Whistling Ще ги свалиш тези кг., и аз като теб смятам да въртя "Японското" и моното. До края на Февруари съм моно, после 2 седмици "Японска" и после пак моно  Crazy /до Великден трябва да съм станала 60кг. пък каквото ще да става!  Crossing Arms/

sun sea За количествата - и на мен ми се струват малко, но просто толкова ми се хапва. Гладна не съм оставала  newsm78 Но то е и нормално де, след 4 седмици японстване сигурно стомахът ми е с големината на яйчице  Laughing Mr. Green

# 582
sun sea - за билките само -2кг ..ама си ги върнах като спрях да ги пия много съм несериозна .. Embarassed
TheOneS - виж сега аз ако удържа на оризовата до петък , ще пия и за теб по братски чаша за мен ,чаша за теб и така до дънцето   bouquet
днес съм на ментов "гол" чай и варен "гол" ориз от сутринта до сега нито грам  Sad надолу .. страшното при мен е вечер.. като куче съм оголила зъбите и искам да захапа нещо Joy

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 00:23 от pinko

# 583
pinko, ние с кантар ас и говорим само сутрин  Twisted Evil
съни, дарлинг, освен луната какво друго похапваш днес  smile3560
и Грип изчезна   Nature Partly Sunny

newsm55

# 584
Pinko: Дръж, дръж фронта, че да пийнеш винце и за мен!
Момичета, моят отчет за днес: след деня на варени яйца (8бр.) съм -0,400кг. Днес, ден 7-Сухари.
Мили монодами, днес заминавам на малка ваканцийка, че след такава изпитна сесия в университета, животът ми се скъси Grinning Няма да мога да ви давам отчети, за минусчета, защото няма да имам кантар, но пък ще имам интернет и обещавам всеки ден да наминавам да ви видя и да се отчитам какво и по колко съм хапвала. Лек диетуващ ден мономацки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт